thecat Reputație: 10279 Postat Mai 5, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 5, 2014 @Deeana, ce ai pus tu e varianta subtila. Mai e si o varianta cu umor ceva mai negru...
yonix Reputație: 349 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Cocosul nu mai fute gainile la familia X . Tatal se duce la piata , si cumpara un cocos nou : Gonzales ... cel mai viril . A doua zi , cand se intorce de la servici gaseste toate gainile futute , se duce in grajd , vacile la fel , oile la fel ... intra in casa ... nevasta-sa la fel , fiica-sa , soacra-sa , toate terminate ... Intra la buda ... Cocosul se masturba : "Ba , ce plictiseala " A doua zi ii da telefon sotia si ii zice ca a murit cocosul. Barbatul vine acasa , cocosul era intins pe burta in gradina si nu misca . Se apropie toti de el usor , cand asta deschide un ochi si zice cu o jumate de gura : " Plecati in pizda mamilor voastre de-aici ca speriati vulturii!!! ... "
jonny23 Reputație: -458 Postat Mai 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Mai 7, 2014 Unul ca noi,se duce la un bordel sa futa.Alege fata,se duce in camera dar e refuzat de aceasta pe motiv ca o are prea mare.La fel se intampla si cu urmatoarele 2 fete.Ca sa nu faca reclama proasta bordelului,patroana{matroana} vrea sa faca sex cu el.In camera,cand ii vede pula sa sperie!Nu vrea sa faca sex cu el,numai muie daca vrea.Omul nostru suparat,exclama:"Nuuuu,pt ce sa platesc?Muie imi fac si singur!"
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 7, 2014 Postat Mai 7, 2014 Invatatoarea facea prezenta.-Bula.La auzul numelui, colegul Georgescu incepe sa rada ca un apucat. Profa il intreaba ce e cu el la care acesta raspunde.-Doamna, ati remarcat ca daca la numele lui Bula schimbam B-ul cu P iese "P..a"?Hahahaaaaaa..rade acesta. Profa il mustra serios si continua prezenta.Cand ajunge la Grigorescu, Bula incepe sa rada copios.-Ce ai Bula, ce e cu tine, credeam ca ati terminat cu glumele proaste???-Doamna, ati remarcat ca daca inaintea numelui lui Grigorescu mai punem cateva cuvinte iese "Mai dute-n p...a mea Grigorescule"??? 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 9, 2014 Motanul electoral!
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 9, 2014 Cum sa nu accepti bani ?
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2014 - Ce face barza dupa ce aduce pe lume copiii?- Se face mica si se baga la loc in pantaloni.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 10, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 10, 2014
dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 11, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 11, 2014 O tipa avea o papagalita care striga intr-una: sunt curva, sunt curva. Intr-o zi vine popa cu botezul si aude papagalita. Indignat ii cere tipei papagalita pentru 2 saptamini spunindu-i ca el are doi papagali evlaviosi care spun numai rugaciuni si poate o invata si pe ea lucruri sfinte. Tipa accepta. Zis si facut. Ia popa papagalita, o duce acasa la el si o pune in colivie cu papagalii lui. Papagalita incepe sa strige: - Sunt curva, sunt curva! La care papagalii popei: - Vezi bai ca nu ne-am rugat degeaba!
loverel Reputație: 430 Postat Mai 11, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Mai 11, 2014 Un poliţist patrula de zor. Vine un copil şi-i zice:- Nenea poliţistu’!- Da.- Cât e ceasul!- 2:45!- La 3 fix să mă pupi în fund …Şi fuge.Poliţistul aleargă după el. După un colţ dă de un ofiţer superior.- Unde alergi aşa, măi Ioane?- Un nesimţit de copil a venit şi mi-a zis să-l pup în fund la 3.- Păi e abia 2:45, nu te grăbi aşa tare că mai ai timp! 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 12, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 12, 2014
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 12, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 12, 2014
loverel Reputație: 430 Postat Mai 13, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Mai 13, 2014 eram in mall la un suc cand am vazut poza asta.. 10 minute am ras de nebun, cu lacrimi si suspine.. se uitau cocalarii si pitzile la mine ca la un nebun ))
deeana Reputație: -404 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 După multă vreme, Popescu îşi scoate nevasta la restaurant.Când îşi lasă pardesiele, garderobiera zâmbeşte:- Bună seara, domnule Popescu!Nevasta îl interoghează imediat:- De unde te ştie asta? Tu ai mai fost aici fără mine!- Nu, dragă, a fost femeie de serviciu la noi la firmă!Se aşază la masă. Vine chelnerul:- Bună seara, domnule Popescu, la aperitiv ca de obicei?Soţia se face vânătă:- Aha! Te cunoaşte şi ştie şi ce-ţi place!- Da, sigur, a lucrat la noi la bufet, dar s-au făcut restructurări.Scena se repetă cu tot personalul din restaurant, inclusiv portarul care le cheamă un taxi. În maşină femeia explodează:- Tu mă crezi proastă, ai impresia că eu nu-mi dau seama ce se petrece aici?La care şoferul se întoarce râzând:- Domnu' Popescu, pe cinstea mea, din câte curve am dus cu dv., asta-i cea mai a dracului! 4 5
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 La spovedanie preotul îl întreabă pe credincios:- Fumezi?- Nu.- Bei?- Nu.- Preacurveşti?- Nu.- Furi?- Nu.- Îţi înşeli soţia?- Nu.- Atunci cum păcătuieşti?- Mint!!!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 Ea şi el mergeau iarna pe stradă.Deodată, păşind atent, el a apucat-o strîns de mînă."Vai, ce mult mă iubeşte!", s-a gîndit ea..."Mamă, ce polei e pe jos!", s-a gîndit el...
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 Profesoara de religie, către şcolarii de clasa a patra:- Dragi copii, ce-a spus Moise cînd a despărţit apele?- Cele plate la stînga, iar cele carbogazoase la dreapta!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 Trei femei stăteau de vorbă pe timpul lui Ceauşescu despre posibilitatea contracepţiei.Prima spune:- Pe mine mă doare-n c*r! Soţul meu este ginecolog şi, în caz că rămân însărcinată,îmi face el un chiuretaj.A doua spune:- Şi pe mine mă doare-n c*r! Soţul meu este farmacist şi, în caz că rămân însărcinată,îmi aduce pilule anticoncepţionale, deci n-am nici un fel de probleme!A treia spune:- Şi pe mine mă cam doare-n c*r! Dar soţul meu mi-a zis c-o să mă obişnuiesc
Postări Recomandate