ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 17, 2014 10246740_10152273786327834_6799604309768553549_n.png ioi.e tare 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 17, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YB2WHOtmSHQ 1
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2014 http://adevarul.ro/news/societate/ce-walkman-reactia-copiilor-tehnologie-invechita-8_534e41410d133766a8d5480c/index.html
talimbanu Reputație: 196 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Aprilie 17, 2014 Merge în troleibuz un băiat cu plete lungi, în spatele său o băbuță. Se adresează băbuța: - Domnișoară, compostează-mi și mie biletul, te rog. Băiatul iritat: - Eu nu sunt domnișoară. Baba: - Uite la ea, fufa, a găsit cu ce să se mândrească.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 18, 2014 mioritamiorita laielaie bucalaie de trei zilen coace nuiaua tot iti placeori esti bolnavioaraori sugi pula iara dragutule bacedati pula in coace coaie la rotisor so mananci de zorfloci la garniturasa ma sugi la pulabranza telemea de la pula meamuschiulet de pulade la berbec bunasa o roada o saptamanadupa care o luna sa mananci o pulaca ai un chizdoi mare ca intro parcaresa bagam masina sa sara benzinasa iasa clabuci sa tio trag la bucisa tio trag bine sa nu uiti de mineso ung cu uleide la mos andreipana la craciun sa iasa doar fumfum si cu scanteisa iasa purandeisa iasa zmeite cu mini fustite sa se futantruna si sa suga pula cu limba si cu gura ce te legenice te legeni fica mea nu tia traso nimenea?las ca angajez vreo doifiecare cateun coisa ii pun pa amundoi sa te futa in chizdoisa ti-o traga si in cursa mai faci si tu un tursa tio traga sin gurita sa tio bage sub fustitasa tio traga intre dinti ca la noi ca intre sfintisi sa ii masoare pula si cu dinti si cu gurasa se suie toti pa tinesa te simti si tu mai binesi tu sai canti ca nebunasi sa i se scoale pulasa te futa in ciment cate unul mai dementca io nu acum un calsa am pula de armasar
fikifiki Reputație: 290 Postat Aprilie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2014 Ce face un cal pe un lan de canabis?R : PASTE FERICIT
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 18, 2014 O blonda se duce la spital:- Care e problema, domnisoara? intreaba doctorul.- Doctore, se intampla ceva ingrozitor! Tot timpul gasesc in vaginul meu timbre postale din Costa Rica... Dupa ce arunca o privire, doctorul spuse, chicotind:- Nu sunt timbre, draga mea. Sunt doar simple autocolante de pe banane.
diaconescum Reputație: 394 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Aprilie 19, 2014 A night at the Roxbury, fara Jim doar cu ceilalti doi.http://www.imdb.com/title/tt0120770/
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 19, 2014
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 19, 2014 Maria se prezinta vânata la politie si reclama c-a fost batuta si violata de Ion. Ea ii povesteste politistului cum se intorceau noaptea de la discoteca si ca, la intoarcere, Ion a trantit-o de mai multe ori in lanul de grau si a violat-o. Politistul o asculta atent si decide ca se impune o reconstituire. Cand ajung la camp, Maria ii spune: - Uite, aici m-a violat prima data. Politistul marcheaza locul, apoi se culca si el cu Maria . Mai merg vreo 10 metri, dupa care Maria din nou: - Aici m-a violat a doua oara.... Politistul marcheaza din nou locul, dupa care se culca iarasi cu Maria. Si tot asa pana se termina lanul de grau. La un moment dat, politistul, istovit, abia putand sa stea pe picioare, o intreaba: -Bine, bine, dar cand te-a batut? - Cand i-am spus ca am SIDA.
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 19, 2014 Doi ciobani in virf de munte. La un moment dat, unul trage o basina. -”Bai nesimtitule, ce te basesti?” zice celalalt. -”Da’ nu io ma basii !” -”D’apai cine ?” “Cainele ! Sta ala, se uita si zice: - Ba, da’ ciinele nu-i aici! - Nu-i bai, las’ ca vine el! Un francez, un rus şi un ardelean au fost prinşi de canibali. “O să vă mâncăm” zic ei, “dar înainte vă îndeplinim o ultimă dorinţă” Francezul vrea o femeie. Canibalii i-o dau, apoi îl aruncă în oală. Rusul vrea o vodcă. Canibalii îi îndeplinesc dorința, apoi îl aruncă în oală. Ardeleanul zice: “eu vreau să vă aşezaţi toţi în şir, de la mic la mare, şi să îmi daţi fiecare câte o palmă!”. Puţin uimiţi, canibalii se conformează. La sfârşit, după ce şi ultimul canibal îl plesneşte pe ardelean, acesta scoate o mitralieră de sub parpalac şi îi împuşcă pe toţi. - Cuuuummm? Aveai mitralieră şi ne-ai lăsat să ne perpelim aici?? De ce nu i-ai împuşcat de la început??? strigă rusul şi francezul din oală. - Păi, nu eram destul de nervos! 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 20, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 20, 2014 Care este cea mai tare valuta ? (intreaba invatatoarea)- Euro, Dolar, Lira sterlina ! (striga elevii)- Ciocanul libanez ! zice Bula din spatele clasei.- Ce ??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva ? (intreaba invatatoarea curioasa)- Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ei ii mai da doua ciocane, isi ia apartament. 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 20, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 20, 2014 Un tip se bronza nud, pe o plaja retrasă. La un moment dat, se apropie o fetiţă. Tipul îşi acoperă părţile intime cu ziarul pe care-l citea.Fetiţa nu a scapat gestul şi îl întreabă:– Ce-aţi acoperit acolo?– Aaa, o pasăre …Fetiţa pleacă. Tipul adoarme şi se trezeşte la spital, cu dureri groaznice.-Ce mi s-a-ntâmplat?-Nu ştim, dumneavoastră să ne spuneţi…Spune el ce-şi aduce-aminte iar poliţia o găseşte pe fetiţă:– Nu stii cumva ce i s-a întâmplat domnului de pe plaja?– Lui … nimic! Eu m-am jucat cu pasarica lui, ea m-a scuipat, iar eu i-am rupt gatul nesimţitei, i-am spart ouale si i-am dat foc la cuib ! http://bancuri.t2i.info/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif 2
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 Doamnelor si domnisoarelor, daca atunci cand mancati va este frica pentru ca s-ar putea sa va ingrasati, va recomandam sa consumati inainte de masa un pahar de tarie. E demonstrat faptul ca taria alunga frica. 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 21, 2014 O enoriasa se prezinta la preot si ii spune: - Parinte, am pacatuit! Am facut sex oral cu alt barbat!... Parintele inclina din cap si se vaieta, apoi cauta in cartea de rugaciuni sa-i dea penitenta; dar nu gaseste nimic!... In disperare de cauza il suna pe preafericitul episcop: - Alo, preafericitule, sa ne traiesti! Uitati-va, am aici pe una care zice ca a facut sex oral!... Cat sa-i dau?!?... La care, preafericitul raspunde: - Auzi, dai 250 de mii, ca atat le dau si eu!...
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 De ce s-a sinucis Hitler?I-a venit factura la gaz. --------------------------------- --------------------------------- Vine mama la fiul ei si-i zice: -Mă băiatule...tu imi ascunzi ceva? Fata cu care tot umbli are copil, asa-i?-Nu, mama, ce ti-a venit?-Hai, nu minti! Am auzit cum i-ai spus aseara: 'te pup si pe tine dar si pe aia mica' 4 5
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 21, 2014 Un credincios merge la spovedanie la popa satului, care era tare roscat. In timp ce-si marturiseste pacatele, popa il opreste si il intreaba: - Auzi, tu ti-ai inselat nevasta? La care acesta raspunde: - Parinte, aici nu se prea aude ce intrebati! Popa il mai intreaba o data: - Auzi, tu ti-ai inselat nevasta? - Parinte, dar chiar nu se aude deloc!... Popa, ingrijorat si curios, ii propune sa schimbe putin locurile, pentru a verifica. Ajuns in locul parintelui, credinciosul il intreaba: - Auzi, parinte? E adevarat ce se zoneste prin sat?... Ca toti copii roscati ar fi ai dumneavoastra? - Bai, sa fie!... Chiar ai dreptate!... Da! Da!... Chiar nu se aude nimic aici!... 1
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 1 5
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Aprilie 21, 2014 Nu este gluma,o lege data la 1750 tara romaneasca(referitor la viol) PITAC DOMNESC DE LA 1750: "Cel ce va fi prins cu stromeleagul învârtosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii, i se va taia scârbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire!" 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 22, 2014 La revolutie o femeie gravida este impuscata.Se duce la doctor:are 3 gloante in ea ce nu pot fi scoase.Naste femeia 2 fete si un baiat.La 5 ani vine fata:-Mama, am facut pipi un glont!-Nu-i nimic, mama,esti sanatoasa.La fel si a doua fata la 10 ani.La 15 ani vine baiatul:-Mama, am sa-ti zic ceva dar e rusinos.-Ai facut pipi un glont?-Nu,cand am dat-o la laba, l-am impuscat pe tata.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 22, 2014 Un turist crestin merge pe munte si se intalneste cu un urs.Nestiind ce sa faca, incepe sa se roage tare: “Doamne, Te rog sa dai ursului ganduri crestine!!!!”La care ursul isi impreuneaza labele si zice: “Doamne, binecuvanteaza aceasta masa”. 1
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 22, 2014 Intr-o zi, Fat Frumos o intreaba pe Ileana Cosanzeana :- Ileano, vrei sa fii sotia mea ?Ileana Cosanzeana s-a gandit bine si a raspuns : NU.De atunci Fat Frumos a trait fericit imbatandu-se ca porcul in fiecare seara, lasaundu-si hainele pe unde apuca prin tot palatul si facand sex cu toate femeile cu care avea chef.
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 22, 2014 O prietena mi-a scris:- In sfarsit am ajuns acasa! Din pacate, mi-a murit un peste.Eu i-am raspuns:- Imi pare rau sa aud asta. Ce sa zic... incearca sa lucrezi o perioada pe cont propriu... 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 22, 2014 Î: cum se invită homosexualii între ei la masă?R: înbuci ceva?
Postări Recomandate