Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

La semafor se opresc un Logan şi un Ferrari. Şoferul din Logan îi face semn celui cu Ferrari să coboare geamul şi îl întreabă sec:
- Ia zi, merge maşina? Eşti mulţumit de ea? N-am văzut prea multă lume că-şi cumpără...

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12508769_1135319403173320_6025315959912717823_n.png?oh=5073d903c0c57718c845436d529102a5&oe=5739A461 :laugh2  :laugh2

• Like 8
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un tânăr însurat merge la preot să se spovedească:
– Tinere, ce păcate ai?
– Părinte, eu sunt antrenor de fitness și la muncă văd foarte multe femei.
– Ai păcătuit cu gândul?
– Nu părinte, eu doar m-am frecat de o femeie în timp ce îi arătam cum se face un exercițiu. Nu am făcut nimic decât că ne-am atins corpurile.
– Este la fel de grav! Ori că atingi, ori că bagi, e același lucru! Pentru asta trebuie să spui de trei de ori Tatăl nostru și să pui în cutia milei 100 de euro!
Tânărul nemulțumit, spune rugăciunile și când dă să iasă din biserică, preotul strigă la el:
– Tinere, iar păcătuiești! Nu ai pus banii în cutie!
Tânărul îi răspunde:
– Părinte, eu i-am atins de cutie! Ori că atingi, ori că bagi, e același lucru!

• Like 9
Postat

Un bărbat merge să se cazeze la un hotel. Ajuns acolo, merge la recepție și întreabă:
– Căt costă o cameră pentru o noapte?
– Tariful nostru pentru o cameră este de 150 de euro, pat plus micul dejun sau doar 50 de euro daca vă faceți singur patul.
Omul foarte fericit că a găsit o cazare ieftină, spune:
– Excelent! Aleg varianta mai ieftină, să îmi fac singur patul.
– Foarte bine, spune recepționerul. Poftiți ciocanul, ferăstrăul și mai trebuie să cumpărați dumneavoastră cuiele.

• Like 10
Postat

Bulă intră într-o farmacie, merge la raftulul de prezervative și începe să caute. Trec 30 de minute de când Bulă se uită la diferite modele de prezervative așa că farmacista decide să meargă să îl ajute. Se apropie de el și îi spune:
– Aveți nevoie de ajutor?
Bulă se uită la ea și spune:
– Domnișoară, caut de 30 de minute un prezervativ negru și nu găsesc.
– Nu avem așa ceva, dar dacă nu sunt indiscretă de ce vreți neapărat negru? întreabă farmacista curioasă.
Bulă răspunde imediat:
– Merg la o tipă care a rămas văduvă de curând și nu vreau să fiu nerespectuos.

• Like 8

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...