Sari la conținut

adiadrian11

VIP Member
  • Număr conținut

    1.004
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adiadrian11

  1. Va salut, M-am hotarat sa ii fac o vizita Andreei, am contactat-o prin whatsapp la numarul afisat mai sun, imi raspunde destul de repede si imi confirma ca ma poate primi ziua urmatoare (aflat dupa aceea ca am avut mult noroc, stie ea ce zic ). Imi da adresa si astept sa treaca timpul sa ajung la ea. A venit si ora cand sa plec ca sa ajung, o sun cand ajung sa imi explice exact adresa, sosesc in locuinta o domisoara superba ma astepta acolo, servit cu apa plata (la dorinta mea din multitudinea de oferte de baut), am stat un pic la discuti dupa care am mers la dus, am inceput cu saruturi si am asezat-o in pat dupa care a inceput un 69 nebun, dupa care am incercat cu ea desupra si terminat in glorie :). O pauza de relaxare dupa care a inceput cu un oral foarte bun si terminat in pozitia misionarului (data viitoare alte pozitii ) Cadou: am lasat la sfarsit din propria mea initiativa 250 ron pentru o ora + un mic cadou. Este pentu prima data cand ma vin la Andreea, este de 10 totul la ea mi-a placut mult si o sa mai revin cu siguranta. Va rog sa imi scuzati eventualele greseli.
  2. Va salut, Am vizitat-o pe Maya acum mai multe zilele, locatia este usor de gasit Bd. Decebal, spre Rond Alba Iulia. M-am programat pentru ora 17:30, prezent la datorie la ora stabilita, primesc toate detaliile locatiei si am "purces " la ea. Am ajuns cu bine, primit cum trebuie, am purtat o conversatie foarte placuta cu ea, incercand astfel sa te faca sa te relaxezi si sa intrii in atmosfera. Trecem la prestatie. Primit prosop + papuci, baie ok, curata, gel de dus, etc. Intorcandu-ma de la dus am pornit actiunea. Am preferat un oral neprotejat, executat excelent din punctul meu de vedere. Umed, DT in adevaratul sens al cuvantului + artificii cu limbuta, finalizat CIM. Pauza de relaxare dupa care numarul 2 la fel ca primul inceput cu un oral, continuat cu ea deasupra si am terminat in glorie. Note: GFE:10 Oral: 10 - DT, executat bine, implicare, nimic de cerut in plus dupa standardele mele Normal: 9+ Halat 400 ron pentru o ora. De revenit 100% P.S.: Nu iti dau zambetul meu si al tau este foarte frumos.
  3. Salut la toata lumea :) Vreau sa va scriu in cateva randuri din vizita pe care am avut-o alaturi de Eva, doar ca nu sinura impreuna cu Michelle (https://nimfomane.com/forum/topic/467-michelle-squirting-50-de-ani-0734758401-baba-novac/). Locatia este undeva la rond Alba Iulia , usor de ajuns, aceasta fiind locatia Evei. Am ajuns am stat puti de vorba cu ele, baut un pahar cu apa plata, dupa care am plecat la dus, aici este curat plin de tot ce vrei prosoape, papuci, geluri de dus etc. Intorcandu-ma de la dus le gasesc pe ambele in patul, acum incepe toata distracia, incep sa le sarut pe ambele sa la le incalzesc, impreuna cu Michelle trecem la comoara Evei sa ne jucam cu ea si invers cu Eva la Michelle dupa ambrle la mine, am facut si un trenulet cel mai frumos sa fii la mijloc sa te joci cu Michelle sau Eva si cealalta pe la spate sa se joace cu tine, asta este frumos cand o combini si cu niste bomboane :) face totul mai dulce decat este, dupa putin timp am pus si caciulita si alta joaca acum cand pe una cand pe alta terminsnd in glorie. O pauza de revigorare, duca care am trecut la nr. 2 incepe la fel ca la primul numar cam aceleasi lucruri s-au intamplat dar mi-a placut mult sa le schim cand ma jucam si cand stateam pe spate si ambele deasupra mea si ele se schimbau cad in fata cand in spate , cel mai frumos este cand esti cu doua doame te storc de toate puterile. Programarea am facut-o prin pm, ne-a luat putin timp sa ne sincronizam dar merita tot efortul. Asadar, ca sa inchei, le recomand cu cea mai mare placere, sunt niste doame super minunate. Acum vreau sa inchei si cu niste note, ce note ai putea sa le dai acestor doame superbe in afara de 10. Cadou: am lasat la sfarsit din propria mea initiativa 600 ron + un mic cadou. Va rog sa imi scuzati eventualele greseli.
  4. Salut la toata lumea :) Vreau sa va scriu in cateva randuri din vizita pe care am avut-o alaturi de Michelle, doar ca nu sinura impreuna cu Eva (https://nimfomane.com/forum/topic/82193-eva-0748405863/). Locatia este undeva la rond Alba Iulia , usor de ajuns, aceasta fiind locatia Evei. Am ajuns am stat puti de vorba cu ele, baut un pahar cu apa plata, dupa care am plecat la dus, aici este curat plin de tot ce vrei prosoape, papuci, geluri de dus etc. Intorcandu-ma de la dus le gasesc pe ambele in patul, acum incepe toata distracia, incep sa le sarut pe ambele sa la le incalzesc, impreuna cu Michelle trecem la comoara Evei sa ne jucam cu ea si invers cu Eva la Michelle dupa ambrle la mine, am facut si un trenulet cel mai frumos sa fii la mijloc sa te joci cu Michelle sau Eva si cealalta pe la spate sa se joace cu tine, asta este frumos cand o combini si cu niste bomboane :) face totul mai dulce decat este, dupa putin timp am pus si caciulita si alta joaca acum cand pe una cand pe alta terminsnd in glorie. O pauza de revigorare, duca care am trecut la nr. 2 incepe la fel ca la primul numar cam aceleasi lucruri s-au intamplat dar mi-a placut mult sa le schim cand ma jucam si cand stateam pe spate si ambele deasupra mea si ele se schimbau cad in fata cand in spate , cel mai frumos este cand esti cu doua doame te storc de toate puterile. Programarea am facut-o prin pm, ne-a luat putin timp sa ne sincronizam dar merita tot efortul. Asadar, ca sa inchei, le recomand cu cea mai mare placere, sunt niste doame super minunate. Acum vreau sa inchei si cu niste note, ce note ai putea sa le dai acestor doame superbe in afara de 10. Cadou: am lasat la sfarsit din propria mea initiativa 600 ron + un mic cadou. Va rog sa imi scuzati eventualele greseli.
  5. Va salut, Am vizitat-o pe Carmen, acum cateva zile, o experineta foarte frumoasa, am contactat-o prin whatsapp la numarul afisat mai sun, imi raspunde destul de repede si imi confirma ca ma poate primi, am primit detali si pornit spre loctie. Am ajuns unde am fost lut la pupat, servit cu o apa plata (la dorinta mea din multitudinea de oferte de baut), am trecut la baie pentru igienizare.Carmen este o femeie foarte pupacioasa, vesela si glumeata,asa a fost pe toata durata orei. Incepem cu un masaj de relaxare, pe masuta din mijlocul camerei special pentru masaje (poti alege si patul daca iti e mai convenabil), premiera pentru mine , ma unge cu un ulei frumos mirositor , ma face sa ma deconectez de realitate cateva clipe. Dupa masaj trecem la proba orala si incepe cu un oral bun atentie din abundenta asupra bilelor, cu DT si atentie pe fata interna a coapsei, una din zonele favorite, se implica, dupa care trecem la normal, cu FK intens pe parcursul intregului numar, apoi finalizez eu in pozitia misionarului. Merg la dus, ma imbrac si plec dar nu fara un ultim sarut. Ce note ai putea sa dai in afara de 10. Cadou: am lasat la sfarsit din propria mea initiativa 200 ron. O recomand pe Carmen cu cea mai mare placere! Va rog sa imi scuzati eventualele greseli .
  6. Va salut, M-am hotarat sa ii mai fac o vizita doamnei, am contactat-o prin pm avut un pic de noroc prind un loc liber, asa seintampla cu cateva zile in urma, in ziua cu pricina contactata prin whatsapp primit detali si pornit spre loctie. Am ajuns unde am fost servit cu o apa plata (la dorinta mea din multitudinea de oferte de baut), am trecut la baie pentru igienizare.Eva este o femeie foarte pupacioasa, vesela si glumeata,asa a fost pe toata durata orei. Ostilitatile s-au desfasurat fara graba si cu o atentie deosebita. Oral fara graba cu atentie zonelor adiacente cu swallow primul nr,al doilea nr am terminat cu dansa deasupra intretinut de fk sper ca data viitoare sa incerc si anal. Ce note ai putea sa le dai acestei doame superbe in afara de 10. Cadou: am lasat la sfarsit din propria mea initiativa 200 ron. O recomand pe Eva cu cea mai mare placere! Va rog sa imi scuzati eventualele greseli .
  7. Va salut, M-am hotarat sa ii mai fac o vizita doamnei, am contactat-o prin whatsapp la numarul afisat mai sun, imi raspunde destul de repede si imi confirma ca ma poate primi.Sosesc in locuinta o doamna superba ma astepta acolo, servit cu apa cum am vrut eu, am stat un pic la discuti dupa care am mers la dus si a urmat actiiunea. Ce note ai putea sa le dai acestei doame superbe in afara de 10. Cadou: am lasat la sfarsit din propria mea initiativa 200 ron. Va rog sa imi scuzati eventualele greseli .
  8. Sigur castigm euro cu luninile din Bucuresti :laugh2 :laugh2 :laugh2
  9. Salut! Prima oara la un masaj de orice tip si a fost extraordinar, am vorbit prin PM ca sa stabili detaliile, confirmare cu o ora inainte telefonic. Locatia este in zona Vitan Mall usor de ajuns. Ajung la ea, avem ceva discutii, chiar ai cu cine vorbi, intrebat si servit cu ce as bea, are cam ce vrei, dar prefer apa, dupa care un dus. Intors in camera si acolo a inceput sa ma tortureze :) dar una foarte placuta, pentu prima data a fost super si o sa mai revin sigur, dar daca ma mai primeste :)) Cadou este de 150 lei am lasat la sfarsit din propria mea initiativa. Va rog sa imi scuzati eventualele greseli.
  10. Va salut, M-am hotarat sa ii fac o vizita Cristinei, am contactat-o prin whatsapp la numarul afisat mai sun, imi raspunde destul de repede si imi confirma ca ma poate primi.Imi da adresa si astept sa treaca timpul sa ajung la ea.A venit si ora cand sa plec ca sa ajung, o sun cand ajung sa imi explice exact adresa, sosesc in locuinta o doamna superba ma astepta acolo, servit cu apa cum am vrut eu, am stat umpic la discuti dupa care am mers la dus, a mers si ea s-a intors in camera, am inceput cu saruturi si m-am intins pe pat unde a inceput un oral nebun, dupa care am incercat cu ea desupra, am mai schimbat cateva poziti dupa care am terminat in glorie :). O pauza de relaxare dupa care a inceput ea cu un oral foarte bun in care am si terminat . Este pentu prima data cand ma vin la Cristina, este de 10 totul la ea mi-a placut mult si o sa mai revin cu siguranta.
  11. Salut! Am ajuns la "jumulit" la Iulia din nou, la fel ca prima data atitudinea si munca; O recomand si eu o sa mai revin. Cadou este de 150 lei am lasat la sfarsit din propria mea initiativa Va rog sa imi scuzati eventualele greseli.
  12. Salut! Am ajuns la "jumulit" la Iulia, prima data am vorbit prin PM ca sa stabili detaliile, iar in ziua cu pricina prin SMS in cursul dimineti pentru o vizita de dupa amiaza, cu reconfirmare cu o ora inainte. Locatia este in zona Titan Auchan usor de ajuns. Ajung sus ceva discutii generale si hai la dus. Stau cateva minute pana am simtit zona pubiana incinsa si hai pe pat. Mai facusem asa ceva dar cu mai mult timp in urma stiam cam cum este, dar durerea a fost moderata, am scapat si vreo cateva "Auu" si strans din dinti :) O recomand si eu o sa mai revin la "jumulit" asa cum ii place ei sa spuna :) Cadou este de 150 lei am lasat la sfarsit din propria mea initiativa Va rog sa imi scuzati eventualele greseli.
×
×
  • Creează nouă...