Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

- Amicul tău locuieşte tot în vila aceea de un milion de dolari, din balconul căreia se vede celebra închisoare Jilava?
- Nu. De unde e cazat acum, se vede perfect vila de un milion de dolari

• Like 2
Postat

O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:
- Uite, tre’ s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las’ că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:
- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
- Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...

• Like 3
Postat

- Ce v-ar placea? ma intreaba barmanul.
- Ce mi-ar placea?... Pai, o casa mai mare, bani mai multi si o sotie mult mai frumoasa.
- Nu, zise barmanul calm, am vrut sa zic: "Ce doriti?"
- Imi doresc sa castig la loterie, sa moara soacra-mea si copilul meu sa se nasca sanatos.
- Ce sa fie??...zise barmanul incepand sa-si piarda rabdarea.
- Baiat sau fata...nu conteaza, ii spun.
- Domnule, (enervat de-a dreptul), m-ai inteles gresit, te-am intrebat doar: "Ce vrei sa bei??!"
- Aaa...ii zic, pai de ce nu spui asa?!...Ce ai? la care barmanul:
- Absolut nimic! Sunt perfect sanatos!!!?

• Like 3
Postat

Justlove sugătoare, dacă vrei sa ne arăti bancuri bune nu mai pune poze luate de pe facebook pune o poză cu tine si sa scrie jos "L-am dezvirginat pe rege mihai"

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Justlove sugătoare, dacă vrei sa ne arăti bancuri bune nu mai pune poze luate de pe facebook pune o poză cu tine si sa scrie jos "L-am dezvirginat pe rege mihai"

Te-a refuzat și i-o tragi...virtual.

Nu este frumos colegu :refoz

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14225619_938917702902942_7277124429625379328_n.png?oh=5f35741ebda4085f063e1374f053524a&oe=5848A8EB :laugh2

• Like 4
  • Minus 8

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13879464_915979131863466_289757561168893778_n.png?oh=9000d193a9f5dc21181a8c9e78ef7787&oe=583ED231 :laugh2

• Like 4
  • Minus 8
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...