Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

=)) =))

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14317614_1242499795780904_7980944427463486006_n.jpg?oh=7c0bc3601ffa23916f767be74977d75d&oe=587E9E49

• Like 2
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential
Postat

Un tip agaţă o tipa in parc şi, neavînd unde s-o ducă, o duce în boscheţi. Fără prea multe ezitări, se apucă şi i-o trage cu răspundere. Termina omul treaba, tipa isi anunta disponibilitatea pentru inca o repriza:
- Mai vreau!
I-o mai trage omul o dată, la final tipa vine cu aceeaşi solicitare... Bietul om repeta treaba de încă 4-5 ori, cu acelaşi rezultat! De-abia ţinîndu-se pe picioare, îi zice să-l lase, să facă pe alee un tur, două, să mai respire şi se va întoarec să o ia de la capăt. Pe aleile parcului zăreşte un trecător singuratic:
- Omule, stai puţin să-ţi spun ceva. Uite, am cunoscut o tipă, am venit cu ea pînă aici, am făcut treaba de 6 ori... nu mai pot, ajută-mă, vino tu în locul meu, că tot e întuneric şi nu se prinde... Nu te superi, aşa, ca între bărbaţi.
- E bună gagica?
- Bună, bună şi face de toate...
Se duce trecătorul în boscheţi, se pune temeinic pe treabă, cînd apare un miliţian cu o lanternă:
- Aaaa... v-am prins... Ce faci aici?
- Păi... îmi f*t nevasta...
- A, scuzaţi... n-am ştiut...
- Păi... nici eu pînă n-aţi aprins lanterna...

• Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...