Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

Cum merg pe strada romanii?

-Ardelenii merg in grup ca sunt prosti gramada...

-Moldovenii merg cate 2-3 ca sunt prosti dar se mai ajuta unul pe altul...

-Olteanul merge singur ca...este prost de n-are pereche...

-----------------------------------------------------

De ce au elefantii, ochii rosii?

- Ca sa se poata ascunde in cires!

- Ati vazut vreun elefant in cires?

- Nu? Atunci, inseamna ca era ascuns bine!

-------------------------------------------

ce face un cal pe o pajiste???

raspuns: PASTE FERICIT!

Vizitator euflo96
Postat

La un anunt de angajare ca vanzaroare se prezinta o tanara la interviu, iar patronul ii spune cate ceva despre felul in care se lucreaza: - Fata draga noi nu zicem "NU", chiar daca nu avem produsul in stoc. Ii aburim cumva, ca sa ii amanam pana primim marfa. Zis si facut, prinde fata smecheria. Intra un client: - Manusi aveti ? Vanzatoarea: - Pai, sigur. De care sa fie ? De piele ? Tricotate ? - De piele, normale, raspunde clientul. Vanzatoarea: - Cu un deget, cu 5 ? - Normale, cu 5, ii raspunde clientul. Vanzatoarea: - Le purtati la palton sau la jacheta ? - La palton, ca vine iarna, ii raspunde amabil clientul. Vanzatoarea: - Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem cum se asorteaza. Omul pleaca fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa, intra val-vartej unul extrem de furios cu un colac de buda intr-o mana si cu o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, fundul ti l-am aratat ieri... Acum da-mi HARTIE IGIENICA !!!

-----------

Un tip,intr-o discoteca,incearca sa agate o tipa. Fiind foarte timid, si nestiind cum sa se bage in seama cu ea, o urmareste cand merge la baie. In gandul lui "acum e momentul". O asteapta cateva minute bune pe hol, la care tipa provocatoare iese. Tipul se pierde, si privind-o in ochi ii spune: -Te-ai cacat,frumoaso?!

Vizitator crlstl
Postat

Un motan se hotareste sa-si invete pisoiasul cum sta treaba cu pisicile.

- Puiule, astazi mergem sa futem.

- Ce-i aia tata?

- Lasa, ca ai sa vezi.

Ies ei pe strada si asteapta la un colt de strada sa apara vreo pisica.

Stau ei ce stau, afara se lasa noaptea si frigul.

Pisoiul in cele din urma.

- Auzi tata, eu mai fut 5 minute si plec!

Postat

Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca la un mare supermagazin.

- Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat intreba directorul.

- Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor.

Dupa ce l-a masurat lung din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa. Sfarsitul interviului a fost: "Ei bine...incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat".

Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si...

- Cate vanzari ai facut astazi?

- Una singura.

- Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea?

- 101.265 $.

- 101.265 $! Dar ce i-ai vandut?

- Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta.

L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4. Directorul era inmarmurit:

- Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?! Tanarul:

- Nu, nu.. el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat,n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?"

Vizitator Cautatorul
Postat

Intr-o farmacie, patronul vede un tip rezemat de perete. Il intreaba pe vanzator:

-Ce-i cu tipul ala? Ce are?

Vanzatorul:

- A venit sa-i dau ceva pentru tuse. N-am gasit siropul de tuse, asa ca i-am dat o sticla de laxativ

Patronul:

- Esti tampit! Cum sa-i dai laxativ pentru tuse?

Vanzatorul:

- Ooo, uita-te la el!. Ii este frica sa mai tuseasca!

Vizitator euflo96
Postat

Cica era o blonda si avea un MERTZAN si pleaca ea la plimbare pe cimp. La un moment dat ramine in pana. Pe cimp era numai badea ION care muncea si el peacolo. Se duce blonda la el si il intreaba daca vrea sa o ajute si pe ea. O ajuta ciobanu si dupa aia il intreba blonda:

-Cum vrei sa-ti platesc bai ciobanule in bani sau in natura?

-Pai as vrea bani ca nu prea am!

A doua oara aceeasi blonda acelasi cioban numai ca de data asta ciobanul vrea in natura. Ii pune blonda un prezervativ si ii plateste in natura.

A treia oara aceeasi protagonisti si iar il intreaba blonda pe cioban cum vrea sa fie platit:

-In bani sau in natura????

-Duduie draga nu ti-oi lua nici bani nici natura da' scote-mi si mie dracia asta dupa pula ca nu m-am mai pisat de o luna...

------------

O blonda e cu masina pe autostrada se uita pe geam si vede alta blonda care da din maini printr-un lan de porumb si o întreabă : -ce faci fă acolo ,iar cealaltă îi raspunde:-ma plimb cu barca,la care blonda din masină îi spune:-fa ,din cauza ta toată lumea spune ca noi blondele suntem proaste .Ai mare noroc ca nu stiu sa înot da' veneam la tine si te luam de par!!

---------------------

Ion si Gheorghe dormeau la stana sub aceeasi patura. La un moment dat Ion se scoala si il intreaba pe Gheorghe:

-No, ba Gheo!

-No, ce-i ma?

-Ma tu faci laba, ma?

-Apai, da.

-Si simti ceva?

-Apai, nu.

-Pai fa-ti-o tie ma?...

-----------------

Cica in Oltenia era un sat care se chema Gaurica, iar in sat o pravalie care tot Gaurica se chema. La pravalie erau doi vanzatori, pe unul il chema Tache si pe celalalt Tica. A venit un copil, sa cumpere tus. La pravalie era numai Tica, si i-a spus copilului:

-Nu-ti vand, pana nu e si Tache cu mine.

Altadata a venit copilul sa cumpere tus, si era numai Tache, care n-a vrut sa-i vanda copilului, pana nu e si Tica.

A venit copilul a treia oara, cand erau si Tica, si Tache, dar tus nu era. Atunci, copilul cel nebunatic zise pe olteneste:

-Cand fu Tica, nu fu Tache. Cand fu Tache, nu fu Tica. Cand fu Tache si fu Tica, nu fu tus la Gaurica.

Vizitator Cautatorul
Postat

Pachet de salvare economică!!!

Să presupunem că... Guvernul acordă fiecăruia din noi cam 100.000 de ron.

. Dacă cheltuim acești bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge în China. . Dacă cumpărăm benzină, vor ajunge la Arabi.

. Dacă cumpărăm calculatoare, vor ajunge în India și Hong Kong.

. Dacă cumpărăm fructe și legume, vor ajunge în Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.

. Dacă cumpărăm autoturisme mici și economice, vor ajunge în Japonia sau Germania.

. Dacă cumpărăm unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge în Taiwan, și nu vor ajuta cu NIMIC economia română.

Singura posibilitate de a pastra acești bani acasa în România, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe țuică, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.

Eu așa încerc să fac! Dar e cam greu de convins soția că fac aceste lucruri numai din patriotism! .....

Vizitator Cautatorul
Postat

- Iubitule sunt insarcinata ce ti-ai dori sa fie?

– 1 Aprilie!

Vizitator Cautatorul
Postat

9 barbati din 10 prefera femeile cu sani mari. Cel de-al 10-lea ii prefera pe ceilalti 9.

Vizitator Cautatorul
Postat

Anunt:

Pierdut telefon mobil. Gasitorul este rugat sa stearga fisierul video: "Eu si Ionel, prima data".

Vizitator Cautatorul
Postat

Daca vorbesti la telefon poti ramane gravida?

- Poti, dar depinde pe ce stai atunci cand vorbesti la telefon!

Vizitator Cautatorul
Postat

Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul... las-o in pace! Are gripa!

Vizitator Cautatorul
Postat

Î: Cum se defineste barbatul perfect?

R: Un tip cu o limba de 25 de centimetri care poate sa respire pe urechi.

Vizitator Cautatorul
Postat

Acum ca a aparut caldura, au inceput escrocheriile in parcarile de supermarketuri:

Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice bune, de 18 ani, se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj, incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa, in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Kaufland. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori, vineri, azi si ma duc si maine!!!

Vizitator Cautatorul
Postat

I: Care e cea mai buna vopsea de oua?

R: Rujul de buze...

Vizitator Cautatorul
Postat

Fragment dintr-un ravas:

'Draga mea, intr-o mana tin poza ta, iar cu cealalta ma gandesc la tine...!'

Vizitator Cautatorul
Postat

Ce au in comun pasarica unei femei si o baterie de 9V? Stii ca nu e bine... dar mai devreme sau mai tarziu tot pui limba...

Vizitator Cautatorul
Postat

Ghicitori nevinovate din folclorul romanesc.

E rotunda si e cârna si cu capu-n jos atârna! (ghinda)

Din carne e crescuta, tare si osoasa. O parte-i belita si alta-i flocoasa. (pana de gâsca)

Deget nu e, unghie n-are, dar atârna-ntre picioare.

Orisicine se întrece, s-o apuce si s-o frece. (tâta vacii)

Cine se urca, o baga, o freaca, coboara, se spala si pleaca? (cosarul)

Ce se plateste, se beleste, se suge când e tare si curge când e moale? (înghetata)

În fata mareata, pe margine creata, în spate o lingi, în fata o-mpingi. (marca postala, timbrul)

Piele vie, piele moarta, dai din fund si intra toata. (cizma)

Vizitator euflo96
Postat

Trei astrologi discuta despre cand incepe viata:

- Viata incepe la nastere, - spune unul.

- Viata incepe in momentul conceptiei, - spune altul. -

Nu fratilor, - spune al treilea, - viata incepe atunci cand sotia ia copiii si pleaca la maica-sa!

-----------------------------------------------------

Ion şi Maria, seara tîrziu, stau la poartă singuri. Enervată că întîrzie fie-sa, mama Mariei iese în prispa casei şi strigă: - Mărie, mai lasă-l pe Ion odată şi intră în casă!

Maria răspunde: - Bine, mamă, stai că-l mai las o dată şi vin.

Reputație: 1265
Postat

Balada agatatului pe net...

Va spun un lucru strict secret

M-am abonat la internet

In prima zi de stat pe chat

9 gagici am agatat

Si le-am chemat la 7 fix

La barul din cartierul X

Cand le-am zarit pe toate 9

Doamne, parc-am intrat la ZOO

Prima-i bruneta cu par drept

Pe maini, pe fatza si pe piept

Si m-a privit zimbind usor

Trantita intr-un carucior

A doua insa m-a uimit

Cu nasul ei cel ascutit

Putea sa taie castraveti

Dintr-un judetz in alt judetz

A treia mi-a rinjit cuminte

Cu gura fara nici un dinte

C-un jet de stropi s-a prezentat:

"Salut, sunt Miss Scarlat"

A patra tipa cred c-avea

Vreo 4 tone si ceva

Din fusta-i stramta de nailon

Faceai trei huse la camion

Pe-a cincea n-o vedeam de loc

Doua grisine-n virf c-un smoc

Spre mine cand s-a indreptat

De la efort a lesinat

A sasea-i buna, ma incita

Insa de-a saptea e lipita

Vai ce mirifice fapturi

Trei maini, un ochi si doua guri

A opta arata beton

Proptita-n carja si-n baston

La 83 de ani si-un pic

Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic

A noua tipa, dragii mei,

Te dizolvai in ochii ei

"Eu sunt Marina " mi-a soptit

O noapte-ntreaga ne-am iubit

Acuma daca vreti sa stiti

De ce am ochii obositi

Si merg mai cracanat putin

Marina mea era... Marin

Reputație: 1265
Postat

Un grup de cercetatori americani au dorit sa afle ce provoaca cea mai intensa si cea mai raspandita spaima in randul populatiei Terrei.

Dupa indelungi cercetari au ajuns la concluzia ca sperietura cea mai raspandita este aceeasi cu cea mai intensa si este provocata de intarzierea menstruatiei

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Razboi intre SUA si Rusia, lanseaza SUA bomba atomica, lanseaza si rusii bomba... Pe la jumatatea oceanului se intalnesc bombele:

SUA: Ce faci ma, pe unde te duci?

URSS: M-au trimis rusii in misiune, tu?

SUA: La fel, nu mai bine mergem la o bere?

URSS: Ba ca bine zici...

Merg bombele intr-un bar si se pun pe bautura..dupa cateva ore...

URSS (care vorba aia stia cum sa bea) zice: Buey nu te-ai imbatat nu?

SUA: Ba..hac...sa stii ca am uitat coordonatele... hac... si nu stiu unde... hac... trebuia sa ajung...

URSS: Nuu-i nimic... hai sa te duc acasa...

=========================================================================================================

Un tip il intreaba pe doctor:

-Domnule doctor, impotenta vine asa dintr-o data?

-Fiti serios domnule, te lasa sa te faci de rusine de cateva ori...

Postat

2 tarani discutau:

-Bai Vasile,ce-i ala un “lator”?

-Nu stiu Ioane!De ce intrebi?

-Fiindca baiatul lu’ Gheorghe a zis ca-si ia un “cal cu lator”!

====

Cica unul a stropit o suma de bani cu otravă şi a donat-o unui azil de bătrâni. Au murit 5 deputaţi, primarul şi asistenta sa. Niciun bătrân nu a avut de suferit!

====

Culmea puterii de convingere: Să-ţi convingi prietena că de aia o ai mică şi moale, ca să n-o doară pe ea!… :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...