Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce sunt caloriile?

-Sunt niste scarbe mici si nesimtite care intra in sifonierul nostru si

ne micsoreaza hainele incat nu mai incapem in ele!

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Pt poza de sus comentariul potrivit ar fi (cred) ROMANTISMUL (sau poate reumatismul) NU ARE VARSTA!

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

Fat Frumos crestea intr-o zi cat altii in 10 ani.Si intr-o saptamana a murit...

-----------------/-----------

La o toaleta publica in SUA, in dreptul pisoarelor, se aflau, unul langa altul, Cassius Clay si Adrian Copilul Minune.

In timp ce isi faceau treaba, amandoi scuturau, la intervale scurte, din cap.

Cassius Clay il intreaba pe Minune, cu simpatie si compasiune:

- Si tu tot Parkinson?

- Nu, mosule, da ma stropesti in ureche…. 

----------/------------

Doi nemţi discută într-un showroom: 

- Ce-i asta, Dacia Duster? 

- Duster…da 

- Românească, nu? 

- Da, românească.. 

- Bună, nu? Garda înaltă, cauciucuri groase… 

- Mda.. 

- Măi, ce ţi-e şi cu românii ăştia…ar face orice numai să nu-şi repare drumurile.

Vizitator euflo96
Postat

O femeie suna disperata la medicul veterinar:

– Domnule doctor, pisica mea, Pisi, a baut circa 50 ml de benzina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo trei ore. Acum, sta pe canapea si nu mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat?

Sta medicul, se gandeste, apoi raspunde calm:

– Cred ca a ramas fara benzina !…

Postat

Un ofiter, dupa ce a baut aproape toata noaptea, n-a reusit sa se trezeasca dimineata. Suna telefonul. O voce placuta de femeie il intreaba:

- Domnule, doriti sex prin telefon?

- Bineinteles!

- Perfect, va fac imediat legatura cu comandantul unitatii dv.!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

M-am plimbat prin tot cimitirul, citind inscripţiile de pe panglicile coroanelor de flori: de la soacră, de la soţie, de la vecini, de la prieteni… De la bere n-a murit nimeni!

=======================================================================================================

Nu o mai las pe nevastă-mea la volan...

Conduce atât de prost, încât astăzi GPS-ul a început să spună „Tatăl nostru”.

=======================================================================================================

Soţia face integrame, la 3 dimineaţa, când pe uşa intră soţul beat.

- Unde ai fost, porcule?

- Din câte?

Postat

@Afriq poza e veche rau.............:))

Postat

O femeie da un anunt la matrimoniale: "Caut barbat cu urmatoarele calitati: sa nu ma bata, sa nu fuga de la mine si sa fie bun in pat."

Primeste multe telefoane, dar un tip vine chiar la usa:

- Buna, sunt Bob. Nu am maini, deci n-o sa te bat si nu am picioare, deci n-am cum sa fug.

- Si de unde stiu eu ca esti bun in pat?

- Am sunat la usa, nu-i asa?

Vizitator don mihai
Postat
Vizitator euflo96
Postat

Doi poliţişti (unul mai bătrân, celălalt mai tânăr) stăteau ascunşi cu radarul, când văd venind, tare, un X6. – Bă, ce tare vine asta, zise ăla mai bătrân. – Cu cât vine? întreabă ăla mai tânăr. – Cam cu 200 de euro!

Postat

Mic tratat de psihologia pulii

Psihologia pulii. Toate actiunile unui om sunt determinate de mărimea pulii lui.

După mărimea pulii, oamenii se încadrează în patru tipologii:

Bărbatii cu pula mare:

Maxipulii se simt împliniti spiritual pentru simplul motiv că au pula mare. Ei nu se străduiesc să facă nimic în viată. Nu vor nici bani, nici faimă, nici case, nici masini. Ei nu au nimic de demonstrat. Au pula mare si stiu că au pula mare. Acest lucru le este de ajuns încât să ducă o viată linistită, pasnică si veselă, străduindu-se în viată doar cât e necesar să supravietuiască.

Maxipulii sunt pasnici si linistiti. Nu vor nici războaie, nici ceartă nici nimic. Se vor împăca cu toată lumea, si vor căuta solutia de mijloc în orice conflict, pentru că nu au nevoie să se compare cu altii. Deja se stiu superiori. Atitudinea lor generală fată de restul oamenilor este de o superioritate detasată. Se uită de sus, cu blândete la restul oamenilor, întelegând drama lor internă. Totusi sunt mărinimosi.

Dacă ar fi după ei, toată lumea ar avea pula mare, dar, din păcate, nu se poate. În relatiile cu femeile sunt calmi si tandri, capabili de o relatie profundă si sentimentală, pentru că nu au nevoie de altceva.

Bărbatii cu pula mică:

Lumea s-a dezvoltat pe spatele bărbatilor cu pula mică. Toti cercetătorii, toti filozofii si artistii au avut pula mică. Minipulul este un om muncitor. El stie că o are sub-standard si va dori toată viata să compenseze.

Va munci, se va zbate, va creea. Toate ca să pară că o are mai mare decât e cu adevărat. În mintea lui, el are impresia că lumea va face o paralelă între succesul lui si mărimea pulii lui, desi, cu cât adună mai multe chestii, cu cât se zbate mai tare, cu atât dovedeste că o are mai mică.

Minipulul vrea tot timpul să iasă în evidentă. Unul mai prost va cumpăra foarte multe chestii, compensând mărimea lui peniană cu masini mari, case mari, haine de lux, etc. Unul inteligent va compensa prin făcutul de lucruri noi, prin inovatie în domeniul de care se ocupă, împingând lumea înainte. Se va simti tot timpul amenintat de oamenii cu pula mare dar nu este destul de bazat pe mărimea propriei puli încât să caute conflictul cu acestia. Îi va urî în tăcere.

El este nefericit până la vârsta de mijloc, când, se va resemna cu pula lui mică si va începe să se bucure de posesiunile lui materiale si să caute plăcere în munca sa. Minipulul, până la faza de împăcare cu propria pulă va privi femeia ca un obiect. O va alege nu după sentimente, ci după valoarea superficială a ei. Va fi pentru el doar o altă chestie cu care să compenseze pula mică. În faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relatie profundă, dar minipulul necopt niciodată nu va fi în stare de o relatie adevărată.

Bărbatii cu pula medie:

Medipulii sunt caracterizati printr-o tensiune internă permanentă. Sunt oameni vehementi si violenti. stiu că pula lor nu are o dimensiune care să impună categorisirea în tipologiile anterioare, si de aceea vor fi toată viata blocati într-un permanent concurs de măsurare a pulii.

Medipulul va râde bucuros când va da de unul cu pula mică si îi va demonstra că a lui e mai mare si îi va săpa pe la spate pe cei cu pula mare ca să îi deruteze dar fără succes. Maxipulii sunt imuni la răutăti si acest lucru îl va frustra pe medipul. Însă cel mai violent va fi cu cei ca el, restul medipulilor. stie că unul cu pula medie, ca a lui este asemănător lui. Unul mai prost va încerca prin orice metodă să demonstreze că are juma de centimetru în plus si va face tot soiul de competitii cu ceilalti medipuli, tot timpul facând topuri si clasificări. Unul mai destept va încerca să se distanteze de ceilalti medipuli printr-o personalitate unică. Printr-un mod de a fi original.

La vârsta mijlocie, medipulul ori se va încadra singur în una din categoriile de mai sus, mimând comportamentul lor (pseudomaxipul sau pseudominipul) sau va rămâne toată viata un frustrat, un încârcenat. Atâta timp cât va considera că are pula medie, va fi o fortă distructivă, un element negativ al societătii.

Medipulul caută o femeie care să-l facă să se simtă cu pula mare. Va trece peste orice defect al acelei femei atâta timp cât ea va avea grijă de această simplă nevoie a lui. De aceea relatia lui cu femeile va fi una de simbioză, nu una profundă. Evident, până la faza pseudo.

Femeile

Femeile nu au pulă. Evident. De aia sunt apule. Totusi, modul lor de gândire se centrează pe pulă. Singure, sunt haotice. Comportamentul lor nu poate fi prevăzut, pentru simplul motiv că nu au o pulă fizică. Au în schimb o imagine a propriei puli în cap, care fluctuează. Ei bine, femeia într-un anumit moment se va comporta în functie de cât de mare este pula psihică, pula imaginată de ea că o are. Iar imaginea apulei despre nepula ei este foarte fluidă. Poate fi de 10 cm acum, si de 30 peste 10 minute.

De aceea femeia este imprevizibilă si lipsită de logică. Din fericire, după ce se combină cu un bărbat, va adopta mărimea pulii acestuia ca fiind mărimea pulii ei.

Atentie! Dacă va avea impresia că pula masculului este mult mai mică decât pula ei mintală, va încerca să îl domine si să îl tină sub papuc.

Postat

Si sursa:

http://www.piticigra...t-de-pulologie/

Si inca una tot de la pitici:

Regulile pulii

1.Ai o singură pulă. Respect-o şi te va respecta şi ea pe tine.

Pula este cel mai bun prieten al omului la bine şi la rău dar, la fel ca şi un prieten, dacă nu o respecţi, dacă nu cultivi relaţia dintre tine şi pula ta, dacă nu îi arăţi că-ţi pasă, te va lăsa la nevoie. Se va lăsa la nevoie. Şi va fi vina ta, nu vina ei. O pulă respectată nu se lasă.

2. Mărimea pulii nu contează. Atâta timp cât gagica e beată.

Cu cât e mai mică cu atât trebuie să fie mai beată, ca a doua zi să nu mai ţină minte clar, şi să-i spui tu că e mare.

3. Nu scoate pula din pantaloni decât dacă ai de gând să o foloseşti.

La fel cum samuraii nu scoteau sabia din teacă decât atunci când aveau de gând să taie ceva, la fel trebuie să te comporţi cu pula ta. E o chestie de onoare. Dacă ai scos-o, trebuie să faci ceva cu ea. Orice. Nu o scoţi doar aşa, la aer.

4. Pula este singurul lucru din univers care nu se va întoarce niciodată împotriva ta.

Asta dacă nu eşti tipul ăla dubios, din filmuleţu’ ăla, care se fute singur în cur. În rest, pula nu te va trăda niciodată. Nu te va minţi. Pula ta îţi vrea binele în orice cirumstanţă.

5. Nu îţi băga pula în locuri unde nu ţi-ai băgat degetul întâi.

Pula este un organ fragil. Are nevoie de un cercetaş. Cum regii vechi aveau oameni care să le guste mâncarea înainte, să nu fie otrăvită, aşa ai tu degetele. Ţine minte. Ai 10 degete, dacă păţeşti ceva la unul, mai rămâi cu 9, în schimb ai o singură pulă!

6. Denumeşte-ţi pula vitejeşte.

Să-i spui doar Gigi, Gogu sau Vasile nu e de ajuns. Trebuie să îi dai un nume care să inspire frică. Să se cutremure duşmanii când începi să vorbeşti de pula ta. Încearcă Excalibur, Scarface, Orlok Stăpânul Fiarelor, Mefistocle, Inoxidabilatorul, Osama Bin Laden sau Visurât.

7. Nu da pula din mână pe pula de pe gard.

Habar n-am ce am vrut să zic aici.

8. Salut-o în fiecare dimineaţă.

Pula ta te iubeşte. Mereu se scoală înaintea ta. E jucăuşă şi veselă. Parcă-ţi spune, în fiecare zi: “salut, ce facem azi ? eu sunt gata!”. Gândeşte-te că femeile nu au un prieten de nădejde care să le binedispună în fiecare dimineaţă. Fii recunoscător că tu ai.

9. Dacă te întrebă cineva, să spui că ai pula foarte mică.

Indiferent de mărime. Sună stupid la început, dar gândeşte-te. Dacă spui că o ai mare, celălalt se va gândi că minţi. Dacă spui că e mică, se va gândi “ce interes are ăsta de spune că are pula mică… doar dacă… de fapt e foarte mare şi se joacă cu mintea mea!”

10. Niciodată să nu te pişi împotriva vântului decât dacă ai un duşman pitit în spatele tău.

E o regulă de bun simţ. Mai mult de respect pentru pantalonii tai, nu pentru pulă.

11. Nu ai voie să atingi o altă pulă decât a ta.

Este cea mai importantă regulă. De-aia am lăsat-o ultima. Nici dacă e pula unui prieten şi el nu are mâini şi trebuie să i-o scoţi să nu se pişe pe el. Nici dacă e un terorist mort cu o bombă nucleară pe pulă. Nu o atingi. Aştepţi să vină o femeie şi-i spui cum să o dezamorseze că femeile habar n-au cum să dezamorseze o bombă. E un fapt demonstrat ştiinţific că daca atingi pula unui alt tip ţi se usucă a ta.

Atât. 11 ajung. Câte una pentru fiecare centimetru al pulii mele.

Sursa: http://www.piticigra...regulile-pulii/

Super! Eu l-am primit pe mail si nu stiam sursa :(

A.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...