Vizitator Ventrino Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2012 Postat Octombrie 29, 2012 http://i50.tinypic.com/2lc2t6p.jpg
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2012 Postat Octombrie 29, 2012 Doi ardeleni/moldoveni/etc. taie lemne, iarna, frig naprasnic.- D-apoi vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi?- De cand am avut accidentul, n-o mai port!- Ce accident?- Mi s-o oferit palinca/Martell/etc. si n-am auzit ...
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2012 Iarna in padure. Ninge. Un urs se plimba furios. Rupe un brad, apoi da cu piciorul intr-un copac, urla la lup. Manios rau de tot. Merge si bodoganeste:- Asa mi-a trebuit... sa beau cafeaua aia in septembrie! Un tip intra intr-o farmacie si cere o cutie de aspirine, facandu-i mereu cu ochiul farmacistului.Asta il serveste si, cand sa plateasca, clientul incepe sa se scotoceasca prin buzunare scotand tot felul de prezervative, de diferite modele, pana da de bani si plateste.-Nu va suparati, da ce-i cu toate prezervativele astea?-Domnule, eu sunt prezentator la TV si am ticul asta idiot de a face cu ochiul cand sunt nervos. Nu-mi trece decat cu aspirina. Prezervativele sunt de la cele sase farmacii pe la care am trecut pana acum.
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2012 Nostradamus, nervos, certandu-si motanul:Cine s-a pisat aici, pe covor peste juma' de ora, nesimtitule?!
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2012 "http://www.timesnewroman.ro/ovi/8147-prea-ca-la-tara"
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 31, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2012 Un roman si un neamt se cazeaza la un hotel. Receptionerul ii avertizeaza ca in fiecare noapte, exact la miezul noptii, apare o fantoma care vrea bani. La 12 noaptea fix, in camera romanului intra fantoma.- Sunt fantoma de la 12 fix si vreau bani! Romanul, speriat, scoate 100 de euro din portofel si-i da fantomei. La 12 si 5 minute, fantoma intra in camera neamtului.- Sunt fantoma de la 12 fix si vreau bani!- Sa fii sanatoasa, zice neamtul, ca nu-ti dau nimic! Ziceai ca vii la 12 fix.
Vizitator telegrafistull Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2012 Postat Octombrie 31, 2012 Ora de anatomie la Facultatea de Medicina.Profesorul:- Prima calitate a unui viitor medic este ca nu trebuie sa ii fie greata.Priviti: si baga un deget in anusul cadavrului, apoi il baga in gura.Dupa care intreaba:- Cine face ca mine?Un student se apropie, baga degetul in anusul cadavrului si dupa aia il baga in gura.Profesorul:- A doua calitate a unui viitor medic trebuie sa fie spiritul de observatie: eu am bagat un deget in fundul cadavrului, si altul in gura. Si inca unul: Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste, asa ca o intreaba:- Scuzati, ne cunoastem cumva?- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea.Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ...in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund? - Nu, raspunde tipa rece, sint diriginta fiului dumneavoastra. ..
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Octombrie 31, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2012 La cinema.Intuneric.Pe ecran o scena de dragoste.El, catre ea:-Iubito!, pot sa te sarut?-Bine ma, acuma dupa ce mi-ai dat m***?-Cine, eu?!
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2012 Postat Octombrie 31, 2012 No offense, but...
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2012 Postat Octombrie 31, 2012 dedicatia anului pentru confratele SCRAT!!!
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 31, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2012
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2012 Postat Octombrie 31, 2012 un gol ireal primit de Barcelona http://www.youtube.com/watch?v=wXlrN1Sq_cE
Vizitator 0ly Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2012 Postat Noiembrie 1, 2012 Aceasta poza este un pamflet.Nu are legatura cu persoane reale.De aceea trebuie tratata ca atare,cu zambete... http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/forum_zps88df58b1.gif
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Noiembrie 1, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2012 O tipa facea exercitii de gimnastica acasa in living. La un moment dat, fiind in spagat, ramane cu pizda lipita de gresie si nu se mai poate dezlipi din cauza vacuum-ului format. Cand se intoarce sotul acasa, o gaseste in pozitia asta, nu reuseste sa o dezlipeasca si cere ajutor SMURD-ului. Sosesc cei de la descarcerare, trag de ea, nimic. Asa ca ii propun sotului sa decupeze gresia in jurul ei pe o raza de 3m si sa o transporte cu totul la spital unde sa o dezlipeasca. La care sotul: -Nu sunt de acord sub nicio forma, am dat 3000 euro pe mp, e gresie de import, nici nu ma gandesc.Paramedicii nu vad alta solutie, asa ca sotul incepe sa o mangaie pe sani si sa o sarute pe gat de fata cu ei. Unul dintre ei il intreaba ce are de gand sa faca. -O umezesc putin poate o taram pana in bucatarie, ca acolo e gresia mai ieftina.
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 1, 2012 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 1, 2012
teo placanal Reputație: 8 Postat Noiembrie 1, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2012 [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9upTLWRZTfw[media] Am pus filmul accidental in alt loc, puteti sterge topicul
Vizitator 0ly Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2012 Postat Noiembrie 1, 2012 O tipa facea exercitii de gimnastica acasa in living. La un moment dat, fiind in spagat, ramane cu pizda lipita de gresie si nu se mai poate dezlipi din cauza vacuum-ului format. Cand seintoarce sotul acasa, o gaseste in pozitia asta, nu reuseste sa odezlipeasca si cere ajutor SMURD-ului. Sosesc cei de la descarcerare,trag de ea, nimic. Asa ca ii propun sotului sa decupeze gresia in jurulei pe o raza de 3m si sa o transporte cu totul la spital unde sa odezlipeasca. La care sotul: -Nu sunt de acord sub nicio forma, am dat 3000 euro pe mp, egresie de import, nici nu ma gandesc.Paramedicii nu vad alta solutie, asa ca sotul incepe sa o mangaie pe sani si sa o sarute pe gat de fata cu ei. Unul dintre ei il intreaba ce are de gand sa faca. -O umezesc putin poate o taram pana in bucatarie, ca acolo egresia mai ieftina. Da, il stiam, este unul din bancurile mele preferate alaturi de acesta: La scoala,invataoare inytreaba:-Copii,voi stiti cum ati aparut pe lume?IrinAuca cu mana pe sus. Spune IrinAuca: _ Pai ..pe noi ne-a adus barza ._ Bravoo0. Afriq,si el cu mana pe sus:Hai ma spune si tu:_ Doamna invatatoare, barza este pasarea aceea cu picioarele lungi ?-Da.-Doamna invatattoare,si are gatul lung?_Da._ Doamna invatatoare,si re ciocul mare?_ Da ma Afriqutz._ atunci este clar, nu ne-a adus barza.-Cum argumentezi mai Afriqutz._ pai , doamna invatatoare, tata nu ar fute asa ceva niciodata,0ly.
strong_me Reputație: 230 Postat Noiembrie 1, 2012 Oras:Up in the air Oras:Up in the air Postat Noiembrie 1, 2012 Enjoy!
micutul.1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2012 Postat Noiembrie 1, 2012 Iarna in padure, ninge. Un urs se plimba furios. Rupe un brad, apoi da cu piciorul intr-un copac, urla la lup… Manios rau de tot. Merge si bodoganeste:- Asa…. mi-o trebuit sa beau cafeaua aia in septembrie…
Vizitator telegrafistull Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2012 Postat Noiembrie 2, 2012 Vand SEAT IBIZA
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 2, 2012 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 2, 2012 aviz amatorilor
Postări Recomandate