Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:near Elm Street
Postat

Un cuplu foarte batrin isi serbeaza cea de-a 75-a aniversare a casatoriei.
La un moment dat, sotul ii spune sotiei:
- Draga, vreau sa te intreb ceva: dintotdeauna m-a framintat faptul ca cel de-al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul.
Acum, dupa 75 de ani, trebuie sa stiu: a avut el un alt tata?
Sotia se uita la el si marturiseste:
- Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata.
- Si poti sa-mi spui cine a fost?
- Tu!

Postat

La fabrica de prezervative soseste o delegatie straina... dupa un tur prin sectiile de productie, seful delegatiei il intreaba pe director:
- De ce pe teritoriul fabricii exista si o gradinita de copii?
- Acolo se aduna reclamatiile...

Postat

Intr-o seara, un cetatean cu o galeata intr-o mina, cu o nicovala in cealalta, cu cite o gaina sub brat, se uita nedumerit, cind spre stinga, cind spre dreapta drumului. Din spate il ajunge o blonda.. Cetateanul, necajit de-atita bagaj, o intreaba:
- In ce directie e gara, domnisoara?
- Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo o suta de metri, blonda zice:
- Daca ma gindesc bine,eu n-ar trebui sa merg cu dumneata.
- De ce, don'soara?
- Pai ai putea profita sa ma violezi.
- Cum asa don'soara? Cu atitea in brate?
- Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile le tin eu

Postat

Un barbat surprins la amanta de catre sot sare de la etajul XX. In cadere se gindeste:
"Nu puteam sa stau acasa cu nevasta... sa maninc un gratar... sa beau un sprit.... si cine stie poate sa fac si sex."

Cade cu noroc pe o capitza de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si imbracindu-si izmenele cugeta:
"Uite cum e omul.... Doua secunde am fost in rahat si cate prostii mi-au trecut prin cap!"

Postat

Un batrân de 75 de ani, merge la spital sa faca o analiza a spermei.Doctorul îi da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine!
A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explica:
- Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura: prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat-o pe vecina de alaturi: a încercat si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara
rezultat. Doctorul era socat:
- Ai chemat-o pe vecina....????,
iar batrânul raspunde:
- Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul!

Postat

-De ce v-ati oprit la 3 copii?
-Am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez

• Telefon: inxxexcess
  • Oras:-
Postat

Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat. Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit.
- Ei, si pe unde ai umblat, Ioane?
- Prin Suedia, mai!
- Si cum sunt scandinavele?
Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar. "Aha, scandinave - adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!"
Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat.
- Ei, Ioane, pe unde ai mai fost?
- Grecia, tara frumoasa, mai!
- Ei, dar elenele?
Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: "Aha, femei de acolo!"
Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat.
- Si cum a fost in Egipt, Ioane?
- Frumos, cald, camile, alea, alea...
- Si piramidele?
- Curve toate !!!!!!!

Postat

Am găsit azi un flyer în cutia poştală: “Dacă eşti alcoolic sună la
numărul ăsta…”
Aşa că am sunat, era un bar deshis non stop…

Seara, in ambuscada stau doi killeri si asteapta "clientul":
- Cat este ceasul?
- Deja e trecut de miezul noptii, de ce?
- Ma ingrijorez sa nu i se fi intamplat ceva rau...

Postat

Mama isi surprinde fiica 'jucandu-se' cu un vibrator.

- Ce faci?!? - o intreaba mama.

- Mama, uite cum stau lucrurile: am 35 de ani, sunt urata, barbatii nu ma doresc, nu o sa ma pot marita niciodata ... Ca urmare, obisnuieste-te si tu cu ideea ca de acu' incolo, asta va fi sotul meu!...

A doua zi, auzind dinspre camera fetei zgomote ciudate, tatal intra val-vartej in camera si o surprinde si el 'in plina actiune' pe fata... Primeste si el aceeasi explicatie...

In cea de a treia zi, cand se intoarce sotia acasa de la piata, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta. Socata, il intreaba:

- Pentru numele lui Dumnezeu, barbate, ai innebunit? Ce faci?

La care, sotul raspunde:

- Stai linistita, draga!... Nu e nici o chestie!... Nu vezi ?... Stau si eu la o bere cu ginerele meu!      :laugh2

Postat

O tipă avea o papagaliţă care strigă într-una:
- Sunt curvă, sunt curvă.
Într-o zi vine popa :pope cu botezul şi aude papagaliţa. Indignat îi cere tipei papagaliţă pentru 2 săptămâni spunându-i că el are doi papagali evlavioşi care spun numai rugăciuni şi poate o învaţă şi pe ea lucruri sfinte.

Tipa acceptă. Zis şi făcut: ia popa papagaliţă, o duce acasă la el şi o pune în colivie cu papagalii lui. Papagaliţă începe să strige:
- Sunt curvă, sunt curvă!
La care unul dintre papagali îi spune celuilalt:

- Vezi bă, animalule, că nu ne-am rugat degeaba?? :bow

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Bea cineva o bere ... ?

post-57472-0-80871600-1358575615_thumb.jpg

Vizitator El Celentano
Postat

Me,Me.Me ..............................

Postat

- Si nu uita (spune bunica nepoatei de 18 ani), in viata fiecarei femei ar trebui sa fie DOAR o singura mare iubire!
- Si cine a fost marea ta iubire, bunico?
- Marinarii… :smileybukkake

Care este cea mai tare valuta ? (intreaba invatatoarea)
- Euro, Dolar, Lira sterlina ! (striga elevii)
- Ciocanul libanez ! zice Bula din spatele clasei.
- Ce ??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva ? (intreaba invatatoarea curioasa)
- Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ei ii mai da doua ciocane, isi ia apartament. :laugh2

Vine bãrbatu’ seara acasa, tranteste usa si zice femeii:
- Hai, îmbracã-te cã astã searã avem program!
- Ce program dragã? întreabã mieroasa nevasta.
- Mergem la curve ! zice dementul satul de 20 de ani de cãsnicie.
- Cum la curve ? întreaba nedumerita nevasta.
- Uite asa, la curve! Io mã duc la blonda aia de vizavi, si tu te duci curva de ma-ta! :waytogo

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
Un tip sună la uşa unui apartament. Uşa se deschide şi apare o gagică tare:
– Doamnă, dumneavoastră ştiţi să faceţi sex?
Fără nici un cuvânt, gagica îi trânti uşa în nas. A doua zi, sună la uşă, iar deschide gagica şi în uşă aceeaşi persoană:
La fel de supărată, îi trânteşte uşa în nas şi seara discută cu soţul ei despre întâmplările de peste zi. Acesta... decide să ramână cu ea în ziua urmatoare. Bineînţeles, în timpul zilei, soneria se face auzită iar. Deschide femeia uşa şi acelaşi tip pune obişnuita întrebare:
Plină de tupeu, cu soţul ascuns după uşă gata să intervină îi răspunde:
– Da!
– Atunci, vă rog să faceţi sex şi cu soţul dumneavoastră, poate aşa îmi lasă nevasta în pace.
========================================================================================================================

Cercetătorii britanici au descoperit că, în ciuda aşteptărilor, partea corpului care se suge cel mai des pe plajă este abdomenul!

========================================================================================================================

Unele fete se îndrăgostesc de un chip frumos, altele sunt vrăjite de cuvinte dulci iar altele nu pot rezista unei purtări tandre… Pentru celelalte, există MasterCard!

Postat

post-3169-0-08536600-1358768968_thumb.jpg

Postat

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/ec/5b/flexible,sexy-ec5b635c4b8171c5c4dc0d14c944ddbd_h.jpg

aaa? :2808.gif

http://b.vimeocdn.com/ts/158/108/158108143_640.jpg

Vizitator Scrat
Postat

Pofticioasa mica ... !

post-57472-0-45888700-1358803088_thumb.jpg

Pentru fete singure ... !

post-57472-0-12204900-1358803126_thumb.jpg

Si ceva de dulce, o acadea sau o prajitura ... ca desert ... !

post-57472-0-29641200-1358803154_thumb.jpg

post-57472-0-52693200-1358803164_thumb.jpg

Vizitator euflo96
Postat

Replica geniala a unui elev de liceu pe care colega la numit “tocilar” dupa ce a raspuns corect la toate intrebarile puse de profesor a devenit viral pe Facebook. In liceu sunt doua gasti mari: una a adolescentilor cool, care sunt centrul atentiei, si una a tociloarilor, de obicei marginalizati.

Unul dintre acestia, din SUA, a fost batjocorit in timpul unei ore de o colega cool. Profesoul a vrut sa ii ia apararea si a informat-o pe tanara sa inceteze, pentru ca, intr-o zi, baiatul i-ar putea deveni sef la locul de munca.  Raspunsul genial al adolescentului nu a intarziat:

“Highly unlikely, I don’t plan on being a pimp” (n.r.“Nici intr-un milion de ani, nu planuiesc sa devin peste”). Un coleg al baiatului, amuzat peste masura de inspiratia de moment a tanarului, a transcris dialogul peFacebook si a transformat intamplarea in viral.  Cu siguranta nimeni nu il va mai considera acum ca facand parte din gasca ciudatilor. :) Sursa - http://stirileprotv.ro

post-53715-0-28181800-1358809977_thumb.jpg

Postat

Inca din cele mai vechi timpuri femeile au tot afirmat ca a naste e mult mai dureros decat ar fi pentru un tip sa primeasca o lovitura in testicule.

Iata dovada ca aceasta afirmatie este gresita : La un an sau nu prea mult dupa nastere, femeia va spune: "Ar fi nemaipomenit sa mai avem un copil."

Dar niciodata nu vei auzi un barbat spunand: "As fi dispus sa mai primesc o lovitura in coaie!!! "

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 12 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...