Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:sectoru trei
Postat
O banda de hoti opreste un autocar.  Seful bandei da sarcini oamenilor sai:

- Barbatii sa fie jefuifi, iar femeile sa fie violate! Un bandit mai milostiv spune: 

- Sefule, macar pe femei sa le lasam in pace! La care se aude o voce de femeie:

- Dumneata sa nu te amesteci in treburile sefului tau! 

• Like 1
Postat
Trei barbati povestesc la bar despre cele mai bune locuri pentru a face sex.

Un tanar romantic de douazeci de ani spune ca lui cel mai mult ii place intr-o padure racoroasa, la

marginea unui paraias, sub clar de luna.

Dupa parerea celui de patruzeci de ani, cel mai bine este totusi acasa pe o canapea comoda, cu

asternutul proaspat schimbat.

La care cel in pragul pensiei spune:

- Parerea mea este ca cel mai bine este in picioare, in fata portii...

- Cum poti sa spui asa ceva? se uita la el, mirati, ceilalti doi. Nu-i comod deloc...

- Posibil, dar daca scula iti da faliment macar poti spune:

- Psss, vine cineva...
  • Like 1
Postat
- Am auzit Popescule, ca fiica ta ti-a daruit un nepot...

- Te rog frumos, nu ma jigni!

- Fata mea inca nu a nascut nici un copil!

- Ei, nu mai spune, cu proprii mei ochi am vazut cum alapta pe banca, in parc...

- Ei, si? Timp are, lapte are de ce sa nu alapteze?!
  • Like 4
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

O blonda merge la ginecolog.

-Domnule doctor, de cateva zile mi-au aparut doua pete micute, cate una pe fiecare picior.

Se uita doctorul cu atentie, dupa care intreaba:

-Sotul dumneavoastra e tigan?

-Da, raspunde mirata bolnda, cum v-ati dat seama?

-Lasati asta, zice doctorul. Sa-i spuneti insa ca cerceii pe care-i poarta nu sunt din aur.

• Like 4
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

La o bancă se prezintă doi imigranţi canibali pentru angajare. La început, nimeni nu vrea să îi angajeze, dar în final, fiind lipsă de personal, îi angajează cu nişte condiţii: să se comporte bine, să respecte procedurile şi să nu consume oameni.

La început, totul merge bine, dar după câteva luni, când mizeria a început să se adune pe holurile băncii, se observă că a dispărut femeia de serviciu.

Se fac cercetări şi îi iau la întrebări pe canibali. Aceştia nu vor să recunoască, dar după un timp unul dintre ei recunoaşte că a mâncat-o pe femeia de serviciu.

Normal, este dat afară şi dat pe mâna poliţiei. Al doilea canibal îl conduce până la poartă şi îi zice:

- Ce te-a apucat să mănânci pe cineva din cei care fac treabă cu adevărat? Eu de săptămâni halesc branch manageri, manageri de relaţii cu clienţii şi alţi directoraşi, dar nimeni nu le-a simţit lipsa...

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se plictiseau leul şi leoaica într-o după-amiază de vară. Convoacă ei toate animalele şi leul le zice:

– Care sare în prăpastia cea mai adîncă din padure poate s-o f**ă pe leoaică.

Se uită animalele la leoaică, hmmmm, bună bucată. Se uită pe urmă la prăpastie şi se înfioară… Brrrr, ce adîncă este. La urmă, leul, văzînd că aştia se tot codesc, se plictiseşte şi zice:

– Eu mă duc cu leoaica jos, să vedem cine apare primul…

Zis şi făcut. După un timp, apare un mic punct maro pe cer, care se face din ce în ce mai mare şi buf! ursul se face plăcintă la picioarele lor. Se ridică, îşi îndreaptă oasele, îşi scutură blana de praf şi pe urmă dă să plece. Leul îl opreşte, spunîndu-i:

– Unde pleci? Ţi-am promis că-ţi dau leoaica s-o f**i!

– Da, bine, da’ prima dată mă duc să-l f*t pe ăla care m-a împins…

Postat

Diriginta unei clase de a-12-a îşi întreabă elevii:
- Copii voi unde vreţi să daţi?
Raspunsul vine fulgerător de la Bulă:
- La buci!

• Like 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...