Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:ici-colo
Postat

Sexul de dimineata

(noroc de Marean no 1...ca el e sefu' :))

Un tip, dupa ce a baut toata noaptea, n-a reusit sa se trezeasca dimineata si a intarziat la serviciu. Suna telefonul. O voce placuta de femeie:
- Domnule, doriti sex prin telefon? 
- Bineinteles! 
- Va fac legatura cu seful dumneavoastra!

• Like 2
Postat

Daca intr-un grup de 40 de persoane doua se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. 
Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas. 
Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este team building!

ps: oare cei de pe nimfomane la ce se gandesc?!? :)

ca numa' team building nu e pe aici!!!  :)

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Un gangster, care intrase să vadă un film în premieră, iese furios din sală după o jumătate de oră şi se duce la casă:
- Să-mi dai imediat banii înapoi, nu-mi place mizeria asta de film!
Cu mîinile tremurînde, casieriţa îi întinde cinci dolari.
- N-ai înţeles bine, cucoană, face el. Nu doar pe-ai mei, pe-ai tuturor spectatorilor!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:oradea
Postat

-De ce nu poarta gospodinele chiloti tanga?

-Pentru ca, dupa ce i-a purtat o vreme, nu poate face din ei carpa de praf.

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dacă vrei sex de calitate ai nevoie de un soţ sau soţie dar este foarte important să nu fie ai tăi.

• Like 3
Postat

A fost odata un cioban care avea un caine de vanzare.Vine un american la el si-i spune:
- E de vanzare cainele asta,bre?
- Nu, nu e!
- Iti dau 1000 de euro pe el!
- Nu ma nu e de vanzare!
- Hai ca-ti dau 5000 de euro pe el!
- Ti-am zis ca nu e de vanzare,asa ca pleaca!
Asa ca americanul pleca dezamagit.
In urma lui vine un om dintr-un oras din apropiere si intreaba:
- De vanzare-i cainele aista?
- Da e de vanzare!Costa 100 de lei.
Zis si facut.Omul lua cainele si ciobanul banii,au dat mana si s-au despartit.
Dupa un timp vine un cioban de la o stana din apropiere care vazuse toata povestea si-l intreaba pe ciobanul nostru:
- Bai boule,cum mama naibii nu ia-i dat cainele americanului care iti daduse 5000 de euro pe el, si i l-ai dat omului ala cu 100 lei?
- Ba da tu esti prost rau!Din america ,cainele nu se mai intoarce,dar de aici de aproape,pana diseara e inapoi!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Se duc gunoierii intr-un cartier select. Suna unul dintre ei la o usa ii raspunde o blonda superba.
- Am venit sa luam gunoiul.
Blonda il pofteste in casa, il serveste cu o cafea, apoi fac sex oral.
Iese gunoierul extaziat, le povesteste colegilor ce s-a intamplat, se duce si al doilea gunoier. Se intampla la fel. In sfarsit, vine randul soferului.
- Eu sunt soferul masinii de gunoi. Blonda ii da 5 lei si-i inchide usa-n nas. Soferul suna si o intreaba de ce se poarta asa cu el, la care blonda raspunde:
- Azi dimineata, cand a plecat sotul meu la serviciu, mi-a spus:
- Vezi ca vin azi gunoierii, soferului ii dai 5 lei si la ceilalti... m**e.

• Like 4
  • Minus 3
Postat

O blondina intra intr-un bar plin de barbati si striga:

-Cine vrea sa mi-o traga sa vina afara dupa mine!

Dupa care iese imediat afara. Toit masculii navalira afara fara sa mai astepte a doua invitatie. Acolo ii asteapta tipa:

-Baieti, multumesc, ce draguti sunteti toti, masina  este acolo in sant, va rog !

• Like 6
  • Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

Un batrân de 75 de ani, merge la spital să facă o analiza a spermei. Doctorul îi dă un borcan și-i spune:
- Ia borcanul asta și vino cu analiza mâine!
A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat și gol ca ziua trecută. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explică:
- Știți, doctore, uite ce-am pățit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura; prima dată cu proteza, apoi fară proteză și tot nimic. Apoi am chemat o vecina: a încercat și ea și cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara rezultat.Apoi a venit vecinul, dar nici acesta, nici cu gura, nici cu mâna, nu a reușit.
Doctorul șocat:
- Ai chemat și vecina și vecinul, au încercat și cu mâna și cu gura și... nimic?
Bătrânul răspunde:
- Da... și oricât ne-am chinuit, n-am reușit să deschidem borcanul!

• Like 5
Postat

Se intalnesc doi prieteni:
-No, ce ai ma Ioane de esti asa de suparat?
-Cum dracu' sa nu fiu? Ai citit in ziar de cainele ala care, ca o binecuvantare cereasca, a rupt in bucatele toate soacrele din casele pe unde a fost?
-Da, dar ce treaba ai tu cu el?
-Ei bine . . . l-am cumparat!
-Si . . . a rupt-o?
-Deh...
-Sa nu spui ca in loc sa o rupa pe soacra-ta, a rupt vreun prieten?
-Macar de ar fi asta.
-Nu inteleg!
-Ei bine, nenorocitul, cand a vazut-o pe soacra-mea, a rupt lantul si dus a fost!

• Like 5
  • Minus 4
Postat

-Fiti amabil ! Unde ati petrecut ultimele concedii? In tara sau in strainatate?

-Acum doi ani am fost la Vama Veche...

-Si ati fost multumit de conditii?

-Nu prea. Dupa doua zile au intrat niste derbedei peste noi in cort, m-au batut, mi-au furat camera video si apoi au violat-o pe nevasta-mea.

-Oh, ce tragedie!

-Da. Si anul trecut am fost tot acolo si am patit la fel.

-Imi pare rau! Anul acesta unde intentionati sa mergeti?

-Pai tot la Vama Veche, ca acolo vrea nevasta-mea...

• Like 6
Postat

Doua vecine stau de vorba la poarta. Una ii zice celeilalte: 
− Zi-i lu‘ fiu'tau sa nu ma mai imite! 
− Ionele, mama, inceteza sa mai faci pe prostul!

• Like 5
Postat

Dupa nunta, tanara si proaspata nevasta ii spune sotului:
 - Uite cum o sa mearga lucrurile pe plan sexual de acum inainte: daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, depinde de cum am chef,... iar daca parul meu arata complet dezordonat atunci cu siguranta ca vreau sa fac sex cu tine. 
- Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu chestia cu sexul: seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca nu m-am hotarat daca sa fac sex cu tine ori nu, daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare undeva de freza ta.

• Like 2
Postat

De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: 
- Dom' director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie!!! 
- Baa, tampitule! Ai innebunit? Pai de 8 martie se dau flori la femei si ... ce, am fata de femeie? 
- Nu, dom' director, ... da' sunteti totusi cea mai mare curva din institutie!

• Like 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...