mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 30, 2015 Un domn trecut de prima tinerete, dar cu portofelul gras, agata la bar o tanara frumoasa. Dupa putin timp ajung in apartamentul domnisoarei. Pana ce tanara se "pregateste", domnul vrea sa puna un CD pentru atmosfera. Pe raft: Brahms, Verdi, Ceaikowski etc.- Vai, draga, asemenea muzica asculti tu?!- Ah, da, am uitat sa va spun ca eu am absolvit Conservatorul. Domnul se lasa pagubas cu muzica, dar vede cartile din biblioteca. Pe raft: Eliade, Goethe, Puskin etc.- Vai, draga, asemenea carti citesti tu?!- Ah, da, am omis sa va spun ca am terminat si filologia.- Pai, bine, fato, da' prostituata cum ai ajuns?!- Ah, printr-un mare noroc!... 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 30, 2015 Tăticule,e adevărat că limba germană e cel mai greu de stăpânit?-Nu cred să fie mai greu de stăpânit decât limba maică-tii. 8 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 30, 2015 Era odata un om care a muncit toata viata si a economisit toti banii. Si era foarte zgarcit cand venea vorba de banii lui.Chiar inainte sa moara i-a spus sotiei:- Cand voi muri, vreau sa pui toti banii mei in sicriu cu mine. Vreau sa iau banii in viata de veci cu mine.Si a pus-o pe sotie sa ii promita din toata inima ca, atunci cand va muri, ea va pune toti banii in sicriu cu el. Si a murit.Era intins in sicriu, sotia statea alaturi – imbracata in negru, iar prietena ei statea langa ea. Cand s-a terminat ceremonia si groparii se pregateau sa inchida sicriul, sotia spuse:- Stati un moment! Avea o cutie mica de metal cu ea. S-a apropiat cu cutia si a pus-o in sicriu. Apoi groparii au inchis sicriul si l-au coborat in groapa. Prietena ei spuse:- Draga, stiu ca nu esti atat de nebuna incat sa pui toti banii acolo impreuna cu sotul tau.Sotia loiala raspunse:- Asculta, sunt fidela. Nu pot sa imi retrag cuvantul. I-am promis ca voi pune banii aceia in sicriu cu el. - Vrei sa spui ca ai pus toti banii aceia in sicriul lui ?!- Sigur ca da, raspunse nevasta. I-am strans pe toti, i-am pus in contul meu si i-am scris un cec... Daca poate sa-l incaseze, atunci ii poate cheltui.... 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 30, 2015 Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.- Ce faci, bace?- Uite, aice cu turma…- Pot sa vorbesc cu cainele tau?- Cainele nu vorbeste !Ziaristul se apleaca la caine:- Ce mai faci, Azor?- Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)- Ciobanul te ingrijeste bine?- Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul sta stupefiat.- Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?- Magarul nu vorbeste…Ziaristul se apropie de magar:- Ce mai faci, magare?- Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc)- Ciobanul se comporta bine cu tine?- Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura…Ciobanul cade pe spate.- Bace! Pot sa vorbesc cu vaca de langa tine?- Apai bagaboanta aia de nevasta-mea minte de ingheata apele!!! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 30, 2015 - Aveti o nevroza endogena, zise medicul. Cum va petreceti timpul liber?- Stau acasa mai tot timpul...- De ce nu va gasiti o femeie sa iesiti cu ea in oras, sa va distrati? Nu v-ar placea?- Ba da, mi-ar placea !- Si atunci de ce nu o faceti? Sunteti timid?- Nu, dar nu ma lasa nevasta-mea... 6 3
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 30, 2015 -Bula, ce vrei sa-ti scriu pe piatra funerara cand vei muri?-Ceva simplu si concis, gen: "vin imediat" 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 30, 2015 Alinutza se intoarce fericita de acasa si ai spune mamei:-Mami,Mami! Georgica mi-a aratat p*** la scoala.-Si tu te-ai uitat nu-i asa?-Poi normal ca m-am uitat.-Si cum era?-Ca o aluna.-Asa de mica?-Nu! Atat de sarata..... 7 3
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 30, 2015 - CARTEA - sursa de cunostinte,caldura si produs de igiena personala...in functie de utilizare. 3
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 30, 2015 Un domn trecut de prima tinerete, dar cu portofelul gras, agata la bar o tanara frumoasa. Dupa putin timp ajung in apartamentul domnisoarei. Pana ce tanara se "pregateste", domnul vrea sa puna un CD pentru atmosfera. Pe raft: Brahms, Verdi, Ceaikowski etc.- Vai, draga, asemenea muzica asculti tu?!- Ah, da, am uitat sa va spun ca eu am absolvit Conservatorul. Domnul se lasa pagubas cu muzica, dar vede cartile din biblioteca. Pe raft: Eliade, Goethe, Puskin etc.- Vai, draga, asemenea carti citesti tu?!- Ah, da, am omis sa va spun ca am terminat si filologia.- Pai, bine, fato, da' prostituata cum ai ajuns?!- Ah, printr-un mare noroc!... Asta imi aminteste de fostii colegi de scoala care se intalnesc dupa 20 de ani... "Vaaai, de cand nu ne-am vazut! Ce-ai mai facut intre timp?""Aa, pai am terminat prima facultate, am facut masteratul, doctoratul, apoi a doua facultate, al doilea masterat si al doilea doctorat... chestii de-astea...""Super.. ma bucur pentru tine! Da-mi si mie un meniu Big Mac, te rog..." 3
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 30, 2015 S-a stabilit in mod stiintific ca iepuroaicele nu apuca niciodata sa spuna ca le doare capul. 1
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 30, 2015 - Cum a fost noaptea nuntii, fata mea? - Eh, am avut si mai bune. 2
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 30, 2015 - Deschide iubito! - Nu pot, sunt dezbracata. - Nu-i nimic,sunt singur! - Eu nu! 2
zuup Reputație: 833 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 30, 2015 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1622017_450666608435678_7699438567447330490_n.jpg?oh=27438d561a1e89d3fc943cce4aa57f87&oe=55D0E42B 5
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 30, 2015 - Doamnisoara va privesc si nu am cuvinte.. - Dar bani ai? 4
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2015 Un mare ştab vine la doctor şi-i spune:- Doctore, mi se înnegresc c*aiele.Se uită doctorul, ia un lichid dintr-o sticlă şi-i curăţă stabului c*aiele. După o vreme, iar vine ştabul la doctor:- Doctore, iar mi se înnegresc c*aiele.Doctorul iar îi curăţă c*aiele cu lichidul acela, dar la urmă îi zice:- Şi spune-i secretarei tale să nu se mai şteargã la fund cu indigo. 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2015 - De ce nu pot femeile sa lucreze îm măcelărie?- Când pun mâna pe carne se întăreşte. 5
just_me_4u Reputație: 106 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 30, 2015 Taticule, este adevarat ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decit dupa casatorie?- La fel se intimpla in toate tarile, dragul meu. 2
just_me_4u Reputație: 106 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 30, 2015 Un beţiv zace în mijlocul drumului, cu hainele sfâşiate , cu corpul plin de vânătăi şi de sânge:– Doamne Dumnezeule, ce ai păţit ? îl întreabă un trecător. Hai să te ajut , să te duc acasă.– Nu! Orice dar numai asta, nu! De acolo vin! 2
just_me_4u Reputație: 106 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 30, 2015 ce este sperma de tigan? R: esenta de rom 1
just_me_4u Reputație: 106 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 30, 2015 cu-i i-ar placea o astfel de telecomanda???? 2
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2015 - Iubitule, cum de ai genele aşa de lungi?- Ştii, când eram mic, plângeam tot timpul.- Oh, mai bine făceai pipi tot timpul… 4
the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Aprilie 30, 2015 😃 7 1
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 30, 2015 Un evreu ii spune unui prieten: -Am un fiu si cu tot ce am facut pentru el s-a convertit la crestinism... -Da,si Dumnezeu a avut un fiu care a trecut si el la crestinism. - Si ce a facut? - Un Nou testament. 1
Postări Recomandate