Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo

Tanara sotie isi arata nemultumirea in fata sotului vis a vis de dorinta continua a acestuia de a face sex.
- Voi, barbatii, sunteti obsedati sa faceti cat mai mult sex, sunteti, de multe ori grobieni, salbatici, lipsiti de tandrete, de afectiune. Vreti doar sex, sex, sex, in vreme ce noi, femeile, vrem doar atentie.
Sotul o urmareste cu multa atentie si intelegere. A doua zi cand ajunge acasa, se dezbraca in mare viteza si da un strigat ca de asalt:
- Atentieee, acum te...fut!!!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ferentari

- Am impresia că deseară noul meu prieten vrea să-mi faca o surpriză şi să mă ducă la Polul Sud… zise o blondă unei prietene.
- Nu pot să cred… Ar face el asta pentru tine?
- Desigur. Mi-a zis chiar cu gura lui: “Deseara îţi dau să te joci cu pinguinul!”.

• Like 1
Link spre comentariu

O femeie intra într-o agenţie matrimonială şi începe să înşire preferinţele:
- Aş dori pe cineva care să fie agreabil, virtuos, la locul lui, care să ştie să cânte şi să spună povestiri şi glume, să stea tot timpul cu mine acasă dar să tacă dacă m-a obosit…
- Înţeleg ce vreţi, îi spune şefa agenţiei, dar cred că aţi greşit adresa: magazinul de televizoare este pe strada următoare.

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 9360
  • Oras:Bucuresti

Soțul și soția se ceartă ca la ușa cortului.
Bărbatul țipă:

Când o să mori, o să-ți scriu pe cruce:  "Aici se află soția mea, rece ca întotdeauna!"

Femeia îi răspunde, la fel de vehement:

Când o să mori, o să-ți scriu pe cruce: "Aici se află soțul meu, țeapăn în sfârșit!"

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 9360

Într-un sătuc din Sicilia, un bărbat mergea călare pe măgar, urmat de femeia sa, care mergea pe jos şi care avea în spate o povară grea. Un turist indignat spuse:
- Nu ţi-e ruşine să te lăfăi pe măgar şi s-o laşi pe biata femeie să care o astfel de greutate?
- Nu vă amestecaţi, interveni femeia; poate că în ţara dvs. femeilor le place ca bărbaţii să fie seara obosiţi, dar nouă nu!

• Like 6
Link spre comentariu

Două “bucăţele” discută:
- Spune-mi drăguţo. Ce înseamnă sex?
- Sex este când te fardezi puţin, intri la bar, faci ochi dulci unui tânăr, el te invita la câteva paharele, te culci cu el, şi el iţi lasă pe masă ceva bani…..
- Şi ce înseamnă sex bun?
- Sex bun este când te fardezi puţin, intri la bar, faci ochi dulci unui tânăr ,el te invită la câteva păhărele, te culci cu el, şi el iţi lasă o mulţime de bani pe masă…
- Şi ce înseamnă dragoste?
- Ah, dragostea este o invenţie evreiască ca să nu-ţi plătească!

• Like 5
Link spre comentariu

- Costele, nu ti se pare ca ai cam inceput sa faci burta? imi zise colega mea astazi.
- Asta cam asa e, cred ca ar trebui sa tin o dieta pe baza de visine...ii raspund.
- Cum asa?
- Vi si ne fu*em pana slabesc!

• Like 1
Link spre comentariu

Soţul se întoarce de la medic şi soţia îngrijorată îl întreabă:
“Ei, ce ţi-a zis medicul?”.
El răspunse:
“Începând de azi, nu mai facem dragoste; mi-a spus sa nu mă ating de grăsimi”

• Like 4
Link spre comentariu

Tatal vine la oras in vizita la fiul student. A sosit seara, e intuneric afara si nu se vede nici o miscare, nimeni pe care sa intrebe, asa ca se apropie de camin si striga:
- Stelian Popescu unde sta?
Se aude o voce plictisita :
- Sprijina-l de usa ca venim noi sa-l luam!

• Like 1
Link spre comentariu

Top 5 Cele mai nedrepte amenzi date de ANAF
1. ANAF l-a amendat in weekend cu 10.000 de lei pe Emil Boc. Cand l-au vazut asa mic, inspectorii l-au intrebat suparati: “Restul? Unde e restul?”
2. Inspectorii ANAF au reținut ieri si un Abecedar. Se pare că în manual scrie clar că Ana are mere, nu și bon fiscal.
3. Un comando de la ANAF, specializat in chirurgie si anti-frauda, a intrat in forta intr-un spital si a retinut un doctor care opera un ochi de sticla. Se pare ca sticla provenea de la un producator neautorizat de alcool.
4. ANAF a inchis vineri mai multe site-uri dupa ce un inspector care le frecventa n-a primit decat un ban.
5. Inspectorii ANAF au dat amenzi drastice si la Parlament: Se pare ca parlamentarii n-au putut justifica banii gasiti in Casa Poporului, inregistrand si restante financiare la alegatori.

Link spre comentariu

O blonda e chemata la un interviu pentru un post de garderobiera:
- Buna ziua, domnisoara ! Imi puteti spune varsta dumneavoastra?
Blonda numara pe degete si spune: 22!
- Inaltimea?
Blonda vede pe masa o ruleta chinezeasca de 5 m, o ia, se masoara cu greu si zice: 175 cm!
- Imi puteti spune prenumele dumneavoastra?
Blonda a tacut cateva secunde bune, poate chiar un minut insa in acest timp strangea ochii si misca din cap. Pana la urma insa spune :
- Angi!
Cel ce conducea interviul intreaba contrariat:
- Inteleg ca a trebuit sa numarati pe degete pentru a va afla propria varsta! Inteleg si ca nu v-a interesat pana acum ce inaltime aveti si a trebuit sa o masurati aici. Dar nu inteleg de ce v-a trebuit atata timp ca sa va spuneti prenumele!
- A trebuit sa-mi aduc aminte versurile:
“Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani !…”  :slap2
   :slap2   :laugh2   :laugh2   :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...