iadelina Reputație: 5943 Postat Mai 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 3
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Raşela, pe patul de moarte: - Iţic, trebuie să-ţi mărturisesc ceva. Ştrulică ăsta mic, copilul nostru, nu e al tău. - Dar cu cine l-ai făcut? - Cu studentul care a fost în gazdă la noi. - Cum l-ai convins? - I-am dat bani. - De unde ai avut banii? - Din buzunar, de la tine. - Şi atunci de ce zici că nu e al meu?
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Soţul vine din baie, dezbrăcat şi se urcă în pat. Soţia îl vede şi începe:- Vai, dragă, am o durere îngrozitoare de cap!- Perfect, spune soţul. Tocmai vin din baie, unde mi-am pudrat penisul cu aspirină… O administrezi pe cale orală sau ca supozitor? 3
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 8, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 8, 2015 Vine o nimfomană la doctor. Doctorul:- Întindeţi-vă, vă rog, pe patul acela...Ea, fericită:- Cum de v-aţi dat seama atât de repede ce-mi lipseşte?... 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 8, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 8, 2015 - Vă rog să mă ajutaţi, domnule doctor, îi spune o nimfomană sexologului. Ce să mă mai fac? Niciodată nu-mi ajunge sexul, întotdeauna vreau mai mult...- Bine, am să văd ce pot să fac, spune medicul, dar să ştiţi că sunt un medic scump. 0 oră vă costă o sută de mii!- Şi cât costă o noapte?
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Ia domnule mâna de pe genunchiul meu, exclamă indignată o tânără în sala de cinematograf.- Bine, dar unde s-o pun?- Un pic mai sus 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Dimineaţa, soţul ajunge acasă beat. Sună la sonerie, nimeni nu răspunde.Soţul ţipă:– Am cele mai frumoase flori pentru cea mai frumoasă fată!Soţia deschide bucuroasă uşa şi, nedumerită, întreabă:– Păi unde-s florile?Soţul răspunde:– Da’ unde-i fata frumoasă? 2
tmcostin Reputație: 7173 Postat Mai 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 8, 2015 http://www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/395417/bon_fiscal_in_frunte_manele.jpg ANAF: Dacă îi lipeşti unui manelist bani pe frunte, e obligat să-ţi lipească şi el un bon pe frunte 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Mai 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 8, 2015 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11212762_449188765247651_220147455818009182_n.jpg?oh=74deec3f4a8995a19db39283d8930e50&oe=55DD3D43 4
titilescu Reputație: 5166 Postat Mai 8, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Mai 8, 2015 http://funnyfbpicture.com/wp-content/uploads/2014/08/Really.jpg 4
harris1000 Reputație: 2749 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Mai 8, 2015 MasterChef. Acum si in varianta cu un logan si doi curcani 5
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 -Este adevarat ca se poate face dragoste cu fereastra deschisa?-Da, dar este de preferat cu o femeie.
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Cînd Ralph a vazut ca scula sa începe sa creasca si sta sculată mai mult, a fost încântat si la fel a fost si sotia lui.Dar dupa câteva saptamâni, ajunsese la o jumatate de metru si a început sa se îngrijoreze, asa ca s-a dus la un urolog. Dupa o îndelunga examinare, doctorul le-a explicat lui Ralph si sotiei ca singura solutie ar fi o operatie. Şotia întreaba îngrijorata:-Si cît timp va trebui sa poarte cârje?Doctorul:-Dar cine a zis ceva de cârje?-Pai, aveti de gînd sa-i lungiti picioarele, nu-i asa?În privinţa veselei, am ajuns la un compromis cu nevastă-mea: eu le spăl şi ea le lasă să se usuce!
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Blondele se machiază, se dau cu creme, parfumuri, îşi aşează părul în cel mai mic detaliu. Bărbaţii se uită la ele şi zic: Mişto cur!
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Care este deosebirea dintre un tigan si o fata mare?Tiganul tot tigan ramine.Ea şi el, în pat, lipiţi unul de altul. EL: La ce te gândeşti, iubito? EA (şopteşte tandru): La acelaşi lucru ca şi tine! EL: Minunat! Atunci, mie îmi faci omletă cu şuncă, iar salata din ardei, roşii, gogoşari...
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Sotul catre sotie:- Ce idioata esti!- Bineînteles ca sunt idioata. Daca eram casatorita cu un preot, eram preoteasa!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 - Ce-ai făcut, omul lui Dumnezeu? Soţia ta e aproape desfigurată! Ştii că te paşte o pedeapsă gravă?- Am prins-o în flagrant delict: mă înşela!- Şi de ce trebuie să fii atît de crud? N-o poţi ierta? Şi Hristos a iertat-o pe femeia păcătoasă!- Da, dar nu era soţia lui! 8 4
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 O femeie povesteşte visul soţului său:-Am pedalat toată noaptea,eram pe bicicletă.Bărbatul spune şi el visul său:-Eu am visat că fac sex toată noaptea.Soţia zice:-Sper ca eram eu, nu ?-O nu, tu erai cu bicicleta… 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 8, 2015 ps: nu-mi dau seama inca...de ce bancul de mai jos m-a dus cu mintea la...s4u Bancul zilei: Mai bine frumoasa decat inteligenta Esti fata visurilor mele! Frumoasa, spirituala, amuzanta... - Spui toate astea, doar ca sa facem sex! ... - Si incredibil de inteligenta!!! 4
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Bulă şi soţia se plimbă. Bulă observă că soţia salută cam toţi bărbaţii cu care se intersectează. Curios, o întreabă:- Dar de unde, dragă, îi cunoşti pe toţi?- Sunt membrii cercului meu! - răspunde aceasta.După un timp, iată că pe stradă apar şi femei. Bulă începe, la rândul lui, să le salute pe toate. Soţia îl întreabă şi ea:- Dar tu de unde le cunoşti pe toate?- Sunt cercurile membrului meu..
Postări Recomandate