neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Patru barbati stau de vorba la o sticla de vin.Primul:- Eu fac dragoste cu nevasta-mea o data pe luna.Al doilea:- Eu de doua ori pe luna.Al treilea:- Eu o data pe saptamâna.Al patrulea:- Eu de doua ori pe saptamâna.La care primul:- Da' tu nici n-ai nevasta!Al patrulea:- Aa, nu despre a ta era vorba?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 Mica Luiza îşi termină rugăciunea de seară:- Şi încă ceva Doamne, trimite nişte haine bietelor fete goale din revistele pe care le citeşte tata în baie 9 4
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Un tip vine la magazin să cumpere un cadou de 8 Martie.Vânzătoarea îl întreabă:- E pentru soţie sau doriţi ceva mai scump?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 8, 2015 Intr-o zi sotul vine mai devreme acasa si uimit o gaseste pe nevasta-sa cu amantul ei. Surprins, acesta îi spune amantului: - Sunt un om relativ calm. Hai în camera cealalta sa discutam. Amantul bucuros ca nu are probleme se duce în camera de alaturi si sta de vorba cu sotul femeii ca de la barbat la barbat. - Fii atent cum facem, zise sotul calm, voi trage doua focuri de arma în aer si ne vom preface morti. La cine va veni nevasta-mea, acela o va pastra. - OK. Sotul trage doua focuri de arma si din camera alaturata se aude: - Costele, iesi de sub pat ca s-au impuscat dobitocii aia... 3
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Mai 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 8, 2015 Se duce unul la doctor.-Domn doctor, am ceva nasol, am patru cuaie.-Bine, pina sa facem o ivestigatie serioasa, da-ti jos pantalonii si hai sa vadem daca n-ai si-o pu*a-in cur! 5
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Un om în vîrstă doreşte să emigreze. La completarea formalităţilor, este întrebat de către oficialităţi de ce.- Datorită homosexualităţii...- Cum aşa?- Păi, în timpul naziştilor se pedepsea chiar cu moartea, la comuniști cu închisoare, iar acum este permisă prin lege. Aş dori să emigrez pînă nu devine obligatorie.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 Care e culmea matematicii?Sa fii singur si sa te simti in plus 7 4
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 1. O stiu pe Nichita, nu stiam ca o cheama si Stanescu... Probabil intre doua cafteli mai scrie si poezii.2. Eminescu a fost poet doar cat a trait. In rest nu stiu ce meserie avea.3. Daca Arghezi scria o poezie, Ion Barbu scria alta diferita, Ca sa nu-i confunde lumea.4. Poetii nici ei nu stiau ce scriu, de aceea suntem intrebati mereu ”Ce a vrut sa zica autorul”5. Poezia patriotica este cea in care ne aratam dragostea de tara si ura fata de dusmani. De aceea maneaua este poezie patriotica.6. Stefan Augutin Doi Nasi a scris ”Mistretul cu dinti de argint” in care la sfarsit el moare dar porcu scapa.7. Baltagul e un fel de topor cu care babele isi cautau sotii.8. Tudor Arghezi si-a luat numele de la raul Arges, deci este un poet acvatic. In schimb, Ion Dunareanu este poet Fluvial.9. In Luceafarul poetul arata cat de proasta e femeia care refuza un super gagiu nemuritor si rece pentru un ospatar muritor si cald.10. Dupa titlu, poezia ”Zdreanta” pare sa fie despre o curva, dar este despre un caine care punea botul la oua.
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Doctorul îl întreabă pe Bula:-Spune-mi, te rog, cum te protejezi când faci sex?- Domnule doctor, sunt foarte precaut, folosesc prezervativ şi mănuşi chirurgicale!- Şi partenera?- Care parteneră?! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 Un cetăţean merge la casa de bilete a aeroportului J.F.K. şi îi spune domniţei de acolo:- Un bilet până la Pentagon aş dori şi eu, vă rog!- Păi, stimabile, avionul ăsta nu merge la Pentagon...- Pe pariu că merge? 9 4
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Mai 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 8, 2015 Inseamna ca ai imbatranit atunci cand:-tot ce mai functioneaza, doare;-ceea ce nu doare, nu functioneaza. 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 Pe o corabie ce se scufundă, unul dintre pasageri îl întreabă pe căpitan:- Suntem departe de pământ?- Nu-i departe, un kilometru.- Dar în ce direcţie?- În jos... 6 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 O secretară blondă intră în biroul şefului:- Boss, cineva tocmai ţi-a furat maşina!- Sună imediat la poliţie! Ai reuşit să-i vezi pe infractori?- Nu, eu scriam numărul maşinii. 6 4
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 O domnisoara din zodia gemenilor este invitata la dans: - Domnisoara, se poate?... - Da, dar hai mai intai sa dansam.
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 O sagetatoare este intrebata de sotul ei:- Mi-ai simtit lipsa ieri, iubito?- Cum, draga, n-ai dormit acasa?
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 Prietena unei varsatoare isi face curaj si ii spune:- Iubitul tau te insala.- Ah, draga, dar stiu de mult.- Stii si cu cine?- Da, stiu si cu cine, stiu si de ce, dar nu prea stiu cu ce...
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Mai 8, 2015 In timp ce barbatul ei era plecat in delegatie, o pestoaica isi cheama cativa prieteni pe-acasa. Sticlele se golesc una cate una, hainele dispar, muzica e data la maxim, cand usa se deschide si in camera intra sotul. Ea isi aduna puterile, isi trage o camasa pe ea, da peste cap un pahar si spune:- Si-acum iar incepi, cum esti tu...cu suspiciuni, cu banuieli, cu gelozie...
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 Am invatat-o pe nevasta-mea cea blonda sa ocoleasca intotdeauna obstacolele care ii ies in cale, atunci cand se afla la volanul autoturismului. Astazi, vazand ca intarzie atata, am sunat-o impacientat pe mobil:- Ce faci draga mea, de ce nu ai ajuns inca acasa? S-a intamplat ceva, Doamne fereste, vreun accident?- Nu dragule, stai linistit...raspunse ea. Insa nu m-ai invatat tu sa ocolesc orice imi iese in cale?- Asa, si?...- Acuma vreau sa trec de o cale ferata, insa nu mai reusesc naibii sa-i dau de capat! 7 4
cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 8, 2015 Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 8 4
cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 8, 2015 - Se vede ca te-ai insurat.Ai hainele calcate impecabil. - Da.. primul lucru pe care m-a invatat sotia a fost sa calc... 1
cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 8, 2015 O olteanca si o ardeleanca la examenul de fizica! Olteanca: Cat fu' T1 la tine? Ardeleanca: Cam doua ore... 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 8, 2015 O blonda este intrebata cati ani are:- Asa, o clipa, sa calculez. Cand m-am casatorit aveam 20, iar sotul - 40. Eram de 2 ori mai mica decat el. Asadar, daca el acum are 70, eu am 35 8 3
Postări Recomandate