cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 8, 2015 Daca intalnesti o femeie frumoasa cu ochi stralucitori, care freamata din tot corpul...las-o in pace: are gripa! 1 Link spre comentariu
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2015 Bulă merge la un bordel.- Vreau o fată, dar să ştiţi că eu sunt sadic. Plătesc oricât!Patroana îl conduce într-o cameră de lux.- La mine, plata e înainte, zice fata. Am auzit că eşti sadic, aşa căvreau banii înainte. 2000 de euro!Scoate Bulă banii şi-i dă fetei.- Auzi, zice fata, dar cum se manifestă sadismul tău?- Mai întâi te bat, după care te f*t, după care iar te bat, apoi tef*t din nou.- Până când? întreabă îngrozită fata.- Până când îmi dai banii înapoi. 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Mai 8, 2015 Din cugetarile unei blonde:"Barbatii sunt niste nemernici, nu mai poti avea incredere in ei...L-am prins in pat cu alta, pe unul din cei cinci iubiti ai mei" 7 3 Link spre comentariu
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Mai 8, 2015 Link spre comentariu
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Mai 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TJC-subagTg Link spre comentariu
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Mai 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=QkuAAAaoBnM Link spre comentariu
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Mai 8, 2015 Balada lui Gigi in DubaiPe un tron de aur, tocmai în Dubai,Unde merge lumea plină de parai,Se frământă Gigi şi nu-i vine-a crede,Când la Al-Jazeera ştirile el vede,Căci comentatorul spune răspicatCă, la el în ţară, a fost condamnat.Îşi face în grabă trei sau patru cruciŞi, în timp ce-njură, îi apar clăbuciPe la colţul gurii, ochii stau să-i iasăAmbii din orbite. Inima îl lasă...Însă camerista i-aduce-ntr-o pânzăO bucată mare, proaspătă, de brânză.Orologiul bate, în alt fus orar,Oare cine sună pe un celular?„Eu sunt, fă, tâmpito, ce nu mă cunoşti?Sunteţi hahalere, sunteţi nişte proşti,O s-aveţi, de-acuma, rating, proasto, ciuciuŞi vă lasă Ghiţă fără de serviciu,Lasă-mi microfonul şi mai tacă-ţi clanţa,C-o făcu de oaie, în ţară, Instanţa,Lasă-mi microfonul, să audă CrinCă, atâta vreme cât sunt peregrin,Să îşi ia adio, să-şi scoată din minteC-o să mai ajungă dânsul preşedinte,Să nu se aştepte să-i trimit „mălai”,Chiar de-mi prisoseşte aici, în Dubai.Eu prin România nu o să mai calc,Nici de mă invită Ţiriac la Balc...”Când moderatoarea vrea să-l întrerupă,Răcneşete Becali: „După mine! După...”„Nu se poate, Gigi, cât eşti tu de darnic,Intervine unul, pe un ton slugarnic,Zic că nu se poate să fii condamnat,Să trăieşti departe, precum un damnat.Cred că îţi dai seama cine-s, după ton...”„Te ştiu hahalero, tu eşti Aghaton!”Aghaton se-ntoarce către invitaţi:„Ăsta este Gigi, vă rog să-l scuzaţi!”,Zice el atuncea, cu o voce gravăŞi începe iarăşi să-l ridice-n slavă! Link spre comentariu
neagigel Reputație: 85 Postat Mai 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Mai 8, 2015 Dex onlineABUZ = fără buze ACRU = unitate de măsură a acrelii. Ex: Tata are o soţie de 3 acri şi o soacră de 5. ACTRIŢĂ = matriţă pentru fabricarea acelor AMÂNAT = fără mâini APOI = apă mare APOPLEXIE = stare de disconfort creată de apa provenită de la vecin, neconvenţional, prin tavan AŢÂŢAT = fără sâni BASCĂ = femeie din Pirinei, cu marginile îndoite înăuntru BIRMANIA = predispoziţie maladivă a unui ministru de finanţe de a pune noi taxe şi impozite BIROCRAŢIE = democraţie originală, bazată pe încasarea cat mai multor biruri, cam ca la noi BIZAR = zar dublu BOSUMFLAT = şef supraponderal CELULOZĂ = boală căpătată în închisoare CHILOT = moldovean ce chilotează un avion COLONEL = intestinul subţire COMBINEZON = lenjerie uşoară, transparentă, purtată de lucrătorii de pe combine GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul "Bine, Ioane" ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac prastie ÎNCHINARE = transport către China ÎNFOCARE = transformare în focă ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului ÎNVIORAT = prevăzut cu vioară LEŞINĂ = pe unde circulă "le tren" MĂCEL = mac mic MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri MICROSCOP = scop mărunt MOPS = câine care a făcut ceva box la viaţa lui NASOL = amintiri despre viitor NASTURE = plasture pentru nas PAPANAŞ = naşul Papei PAPARUDE = rudele Papei PIRELLI = firmă care a dat faliment când or venit moldovenii cu "firma pi buni" PIRON = locul unde opreşte trenul în gara din Iaşi MOLIERE = cutiuţe în care se păstrează naftalina MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de ambele picioare SEXOLOG = olog de ... PLASTURE = nasture din material plastic PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune RATEU = pateu din carne de raţă SCARABEU = cetăţean ce locuieşte la bloc, la scara a doua; din aceeaşi familie de cuvinte se cunosc scaraceu şi scaradeu SCUMPETE = termen drăgăstos adresat femeii iubite pe timp de inflaţie SOIOS = de soi TRACTOR = actor cu mult trac TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie ŢURŢUR = sunetul soneriei, iarna VEDETĂ = nava mică de război care se bucură de o deosebită popularitate YETI = filmul lui Spielberg, "E.T.", pe ecranele Iaşiului Link spre comentariu
cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 8, 2015 -El ti-a povestit despre aventurile trecute? - Nu. - Ce magar.Dar tu lui. - Nici eu!! - Bravo! Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2015 Curve, dupa buget Elevii de liceu şi bărbaţii cu posibilităţi financiare reduse, mergeau la bordeluri destinate unor clase sociale cu venituri mici, unde aglomeraţia era mare în zilele de salar. Nu numai prostituatele işi rotunjeau astfel veniturile, ci şi nevestele lăutarilor , iar acest lucru se desfasura sub privirile şi cu asentimentul soţilor, timp în care bărbaţii lor cântau în local. Bordelurile de lux aveau restaurante elegante şi scumpe, iar fetele erau foarte frumoase şi educate, îmbrăcate în toalete aduse direct de la Paris ! Multe dintre ele vorbeau franceză şi engleză. În holul de intrare exista o garderobă, unde, fata care îţi lua haina, iti prezenta catalogul cu pozele şi preţul fetelor. Clienţii erau conduşi în salonul de primire, unde socializau la un pahar de tărie. Dama de companie işi prelua clientul şi se retrăgeau împreună în cameră. Multe dintre fetele din bordelurile de lux trăiau în două lumi paralele: ziua aveau un loc de muncă onorabil, iar seara se transformau în dame de consumaţie pentru a-şi completa veniturile. O astfel de femeie avea cam 6-7 clienţi şi nu primea clienţi noi. În general, acest serviciu era solicitat de către domni cu posibilităţi financiare mari, care îşi doreau o relaţie stabilă cu o amantă de profesie. În vara lui 1944, o prostituată făcea următoarea declaraţie cu privire la tarifele personale: “500 de lei fiecare client, cu două, trei rapoarte sexuale şi dormit cu el”. Asta în condiţiile în care salariul vremii oscila între 200 şi 800 de lei. Spre exemplu, un mecanic de locomotivă, una dintre cele mai bine plătite meserii, avea în jur de 850 de lei şi o pâine de 2,5 kg raţie pe zi. Tot atunci a aparut «Livretul de economii» al prostituatei şi obligaţia patronului de a depune la Casa de Economii 10% din încasările zilnice ale femeii. Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2015 Sursa : http://www.ancheteonline.ro/2013/07/fara-perdea-fara-prejudecati-o-istorie-a-prostitutiei-de-la-inceputurile-vremurilor-pana-astazi/ Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2015 ... 3 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2015 - Nu crezi, scumpule, ca masca din ulei de citrice ma ajuta sa arat mai bine ? - Desigur, scumpo, dar nu inteleg, de ce o mai scoti ? 3 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2015 ... 3 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2015 Doi prieteni:- Ce ai face dacă ai ști că mâine ar fi sfârșitul lumii?!?- Aș fute tot ce mișcă! Tu?- M-aș strădui să nu mă mișc! 2 Link spre comentariu
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2015 O tipă îşi aude bărbatul parcând maşina în garaj pe când era în pat cu amantul.- Fugi, ia-ţi hainele şi sari imediat pe geam!- Cum să fug aşa? Nu vezi că plouă cu găleata afară?Totuşi, tipul n-are încotro, iese pe geam şi sare în strada, complet gol şi cu hainele în mâini, şi se trezeşte în mijlocul maratonului anual care avea loc în oraş. Ce sa facă, se pune şi el pe fugit. Unul care alerga alături, se uită la el şi îl întreabă:- Aţi mai participat la maraton?- O, da, în fiecare an.- Şi mereu alergaţi gol?- Sigur, îmi dă o mare senzaţie de libertate!- Şi cu hainele în mâini?- Da, după aceea mă îmbrac pur şi simplu şi mă urc în maşină.- Şi purtaţi de fiecare dată prezervativ? mai întreabă tipul mirat.- Ah, nuuu, doar când plouă! 4 Link spre comentariu
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2015 La o petrecere, soţul gelos pe consoarta sa care găsea replici pline de duh tot timpul, îi zice:− Draga mea, dacă tot eşti atât de spirituală, poţi să-mi spui ceva să mă încânte şi să mă întristeze în acelaşi timp?− Cu plăcere, dragul meu: ai cea mai mare p**ă dintre toţi prietenii tăi! 6 Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Mai 9, 2015 1 Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Mai 9, 2015 1 Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Mai 9, 2015 3 Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 9, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Mai 9, 2015 3 Link spre comentariu
cot Reputație: 836 Postat Mai 9, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 9, 2015 De ce nu se face sex in institutiile publice? Toti angajatii sunt rude! 2 Link spre comentariu
cot Reputație: 836 Postat Mai 9, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 9, 2015 O femeie, cand are bani, devine independenta de barbati. Un barbat, cand are bani, devine dependent de femei! 2 Link spre comentariu
cot Reputație: 836 Postat Mai 9, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 9, 2015 Vine o nimfomana la doctor.Doctorul: - Intindeti-va va rog pe patul acela... Ea fericita: - Cum de va-ti dat seama asa repede ce-mi lipseste? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate