mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 16, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 16, 2015 Iepuraşul şi ursul mergeau prin pădure. Se întîlnesc ei cu vulpea, care se mută în casă nouă. - Măi băieţi, nu vreţi să mă ajutaţi să mut şi eu mobila, că am să plătesc bine! Băieţii pun mîna la treabă şi pînă la înserat termină. Vine şi momentul plăţii. Vulpea întreabă: - Ei, acum ziceţi ce vreţi: o sticlă de vodcă sau jos chiloţeii? Stau ei şi se gîndesc şi într-un sfîrşit ursul alege sticla de vodcă. Pleacă şi, după ce beau toată sticla, printre aburii beţiei, iepuraşul zice: - Hîc... măi ursule... hîc, ce băiat deştept ai fost tu că... hîc... ai luat sticla de vodcă, că dacă alegeai chiloţeii ce pălăria mea făceam cu ei: mie îmi erau prea mari, ţie prea mici... 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 16, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 16, 2015 Reclama: Veniti in vacanta in Honolulu. Aici gasiti de toate, pentru toata familia:- nisip pentru copii- soare pentru doamne- fetite tinere pentru domni- rechini pentru soacre 11 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 16, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 16, 2015 Într-o zi, un papagal mergea liniştit pe mijlocul străzii. Trece un tip cu un BMW cu viteză pe acolo şi, nevăzînd papagalul, dă peste el şi îl aruncă pe trotuar. Şoferul vede papagalul, îl ia în braţe, îl duce imediat la el acasă şi îl bagă într-o cuşcă. Îi pune apă, pîine şi pleacă. După vreo 2-3 ore, papagalul îşi revine şi spune mirat: - Iote, Doamne... o gratie, 2 gratii, 3 gratii... aoleooo... pîine, apă... Iote, băăă, m-au băgat gaborii la puşcărie că am dat peste ăla cu BMW! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 16, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 16, 2015 Când prietena mea mi-a găsit un ruj în buzunar, n-am mai avut încotro și i-am spus direct că am înșelat-o.Mai bine decât să recunosc că vând produse de la AVON 11 4
cot Reputație: 836 Postat Mai 16, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 16, 2015 Sfatul unei femei nu merita cerut niciodata, dar vai de cel care nu-l asculta. 2
cot Reputație: 836 Postat Mai 16, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 16, 2015 Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale, este sa o uiti odata.
cot Reputație: 836 Postat Mai 16, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 16, 2015 Daca sexul este un fenomen asa de natural cum de sunt atatea carti care ne-invata cum sa-l facem? 2
cot Reputație: 836 Postat Mai 16, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 16, 2015 " E inposibil sa iubesti si sa fi intelept in acelasi timp." - Francis Bacon - 1
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2015 Un batran de peste Saptezeci de ani merge in luna de miere cu tanara lui sotie. in dimineata primei nopti petrecute impreuna, tanara coboara la barul hotelului in care stateau si comanda o cafea mare. Vazand-o cat de obosita este, barmanul o intreaba:- Ce v-a facut batranul dumneavoastra sot?- Stiti, explica femeia barmanului curios, mereu mi-a spus ca face economii de mai bine de cincizeci de ani, dar eu am crezut intotdeauna ca este vorba de bani. 5
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 V-aţi întrebat vreodată de ce dimensiunile sutienelor sunt indicate cu literele А, В, С, D, DD, Е, F, G si Н?А – Aproape sâni;В – Вinişor;С – Сuprinzători;D – Demni;DD – Deosebit de demni!;Е – Еnоrmi;F – Fаlşi;G – Gravitaţionali;Н – Нopa Mitică, de-o cădea cine-o ridică?! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 17, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 17, 2015 Un mos si o baba ajunsi la venerabila varsta de 40 de ani discutau pe o banca intr-un parc :-Vai si amar de generatia asta de acum ! Tare proasta mai e !Eu ii aud si le zic :-Ce sa-i faceti mosilor , daca samanta voastra a fost proasta ! Din niste gloabe nu ies armasari de soi ! 8 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Într-o zi Bulă îi vede păsărica maică-sii când ieşea de la duş şi o întreabă:- Mamă, ce e asta?Maică-sa ruşinată:- Oh, Bulişor, ăsta e buretele meu negru de spălat.Câteva zile mai târziu, Bulă varsă un pahar de lapte pe podea şi strigă:- Mami, adu-mi repede buretele ăla negru să curăţ podeaua!Maică-sa, luată pe nepregătite răspunde:- L-am pierdut, dragă…Nu trec câteva zile şi Bulă strigă disperat prin casă:- Mami,mami, ţi-am găsit buretele!- Unde, dragă?- E la vecina, se şterge tata pe faţă cu el… 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 17, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 17, 2015 -Scumpo , vrei o guma de mestecat ?-Ooooo ! Da iubi ! Multumesc ....-Vezi ca mi s-a lipit una pe talpa ! 7 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Un francez,un italian şi un român călătoreau cu acelaşi avion pe locuri apropiate. La un moment dat, după câteva cocktailuri, francezul şi italianul au început să se laude:- Noaptea trecută am făcut dragoste de patru ori cu soţia mea, spuse francezul. Dimineaţa, când m-am trezit, mă aşteptau nişte clătite delicioase iar ea mi-a spus că mă adoră.- Eu am făcut dragoste cu soţia mea de şase ori noaptea trecută, spuse italianul. Dimineaţa mă aştepta o omletă gustoasă, iar ea mi-a spus că eu sunt singurul bărbat din lume cu care ar face dragoste.Românul tăcea…- Tu de câte ori ai făcut dragoste cu soţia ta noaptea trecută? întreba dispreţuitor italianul.- O singură dată, răspunse românul.- Şi ce-a zis soţia ta dimineaţa, rânji francezul?- Nu te opri, Ioane!
tmcostin Reputație: 7173 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2015 O blonda isi ia o slujba la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei ii spune ca se afla in perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verificind la sfirsitul zilei, el vede ca in prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decit 2 km. Se gindeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cind blonda vopsise doar 1 km, ii spune: - Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi? - Stiti, cu fiecare zi sint din ce in ce mai departe de galeata!
marix Reputație: 9360 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Ursul la coada la farmacie. Ii vine randul si zice catre farmacista: -50 de prezervative va rog, In spatele lui doi iepurasi radeau de el si chicoteau. Ursul se intoarce, se uita la iepurasi, si apoi spune farmacistei: -52 va rog! 1
marix Reputație: 9360 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Aseara in club am agatat o femeie mai in varsta. Arata foarte bine pt cei 60 de ani ai sai si m-am trezit gandandu-ma ca probabil fiica ei arata si mai sexy. Am baut putin(ei bine, putin mai mult),ne-am giugiulit putin si apoi ea m-a intrebat daca am practicat vreodata "dubla sportivului".‘Ce-i asta?‘,am intrebat."Pai, faci dragoste si cu mama si cu fiica in acelasi timp"...‘Nu, n-am avut parte de asa ceva", i-am raspuns si am inceput sa ma intreb cum arata fiica. Am baut putin mai mult, mi-a facut din ochi si mi-a zis ca asta-i noaptea mea norocoasa.Ne-am dus apoi la ea acasa..Am intrat, ea a aprins lumina in hol si a strigat: “Mama, esti inca treaza? 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 17, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 17, 2015 O femeie ajunge la magazinul din cartier cu 10 minute sa se inchida. - Buna seara, aveti gaini? Vanzatorul plictisit si obosit, scoate singura gaina din lada frigorifica. O pune pe cantar: 1.120 kg. - Ramane? - Alta mai mare nu aveti? Asta nervos baga gaina in lada, si neavand alta, tot punga aia o scoate. O aseaza pe cantar si tine si degetul apasat:1.650 kg - Perfect, le vreau pe amandoua! 2
Postări Recomandate