cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Un politist vede pe un tip ca alearga un pusti.-Cei ai domnule cu el, de ce il alergi ?!-Pai stii ce mi-a spus? Mi-a spus ca la ora 11 sa-l pup in fund!Politistul uitandu-se la ceas:-Si ce te grabesti asa, ca abia-i ora 9.
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe unpolitist, care pescuia, daca-i adanca apa. Acesta-i raspunde ca nueste. Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneazaautomobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:- Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec !- Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pana la piept !
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Iisus, foarte ingrijorat din cauza consumului de droguri , trimite apostolii dupa diferite droguri , sa le aduca pentru a le analiza.Dupa doua zile…. -Cine e? -Sunt Pavel! Iisus deschide usa. - Ce ai adus Pavele? - Hasis din Maroc! - Foarte bine! Intra.- Cine e? - Sunt Luca! Deschide usa Iisus. -Ce-ai adus Luca? Marijuana din Columbia! - Foarte bine!- Cine e? - Matei sunt! - Ce-ai adus Matei? - Cocaina din Bolivia! - Excelent fiule! - Cine e? - Ioan! - Ce-ai adus Ioane? - Heroina din New York! - Bravo!!!- Cine e? - Andrei! - Ce-ai adus Andrei? - LSD din Amsterdam! - Excelent !!! Haide intra…- Cine e? - Iuda sunt! Iisus deschide usa. - Ce-ai adus Iuda? - FBI !!! TOATA LUMEA MAINILE SUS!!!
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Psihiatrul intreaba.- Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale?- Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar...
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Doi olteni erau pe camp la coasa cand au navalit turcii. De frica, oltenii s-au ascuns cu capul in cate o capita de fan,precum strutii. Cand au ajuns turcii la ei, i-au f***t in c`ur si au plecat mai departe.Scot oltenii capul din fan si unul bucuros spune:-Ba vere, da prosti ma si turcii astia! Sii-n c`ur ne cautara si tot nu ne gasira!
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 - Va place o tanara domnisoara si ii faceti curte cu insistenta; seara mergeti la un restaurant elegant, pentru o cina tete-a-tete si, in timpul mesei aveti nevoie sa mergeti la toaleta. Cum ii spui Popescu?- Ii voi spune "Domnisoara va rog sa ma scuzati cateva clipe, trebuie sa ma duc sa urinez".- Este o exprimare nepoliticoasa de badaran.- Ionescu, tu cum ai spune?- Eu i-as spune "Domnisoara, trebuie sa ma duc la toaleta, ma intorc imediat".- E mai bine, dar este dezagreabil sa pomenesti de toaleta in timpul mesei.- Bula tu ce ai zice?- Ii spun "Draga mea, scuza-ma ca trebuie sa lipsesc o clipa,trebuie sa dau mana cu un bun prieten pe care sper sa pot sa ti-l prezint si tie in aceasta seara!"
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Un tip la pescuit,in loc de undita avea o sfoara si la un cap al sfori era legat o caramida.o blonda se plimba pe malul apei si il vede pe tipul care pescuia la caramida.Neintelegind de ce tipul pescuieste la caramida il intreaba de ce pescuieste la caramida si nu la rima.La care tipul ii zice:-Daca ma lasi sa ma culc cu tine iti spun.La care blonda accepta sa faca sex cu el.Si la sfarsit blonda ii cere tipului raspunsu la care el:-La undita nu am prins nimica de azi dimineata dar la caramida esti a treia . 2 5
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea... Si asa al patrulea, al cincilea... Profesorul il opreste si ii da nota "5".Ceilalti studenti se revolta:- Pentru ce?- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva. 3 5
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Un barbat se planse doctorului ca nu mai poate sa faca in casa lucrurile pe care obisnuia sa le faca. Doctorul începu o examinare lunga si minutioasa, dar nu gasi nimic în neregula cu barbatul respectiv. Dupa ce se termina examinarea, barbatul spuse:- Acum, doctore, pot sa suport. Spune-mi clar si raspicat ce e în neregula cu mine.- Ei bine, clar si raspicat, esti lenes.- Ok, raspunse barbatul, acum da-mi te rog termenul medical pentru asa ceva sa i-l spun nevesti-mii. 3 5
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 În vremurile îndepartate, se stie ca sacrificiile se faceau pe altare.De atunci, nuntile au fost tinute în aceleasi locuri si vremurile nu s-au schimbat deloc! 3 5
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Doi prieteni într-o barca sub un pod pescuiau. Unul se uita în sus si vede un cortegiu funerar care tocmai intra pe pod. El se ridica, îsi scoate palaria si-si apleaca capul. Dupa ce cortegiul traverseaza podul, omul îsi pune palaria pe cap, îsi ridica undita si continua sa pescuiasca. Celalalt îi spune:- Ei bine, asta a fost ceva impresionant, nu stiam ca esti o astfel de persoana!Primul raspunde:- Hm, cred ca macar atâta lucru ar fi trebuit sa fac si eu; la urma urmei, am fost casatorit cu ea 40 de ani! 3 5
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 23, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 23, 2015 - Este posibil ca prostia sa fie motivul divorţului? - Este posibil, dar, de cele mai multe ori, prostia este motivul căsătoriei. 5
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 23, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 23, 2015 - Cine a introdus acupunctura în ţara noastră? - Vlad Ţepeş! 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 23, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 23, 2015 - Tată, de ce avem atât de multă votcă la nuntă? - Tu la mireasă te-ai uitat? 4
cine Reputație: -598 Postat Mai 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2015 Imi aminteste de: 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2015 Postat Mai 23, 2015 Imi aminteste de: Da, da, il stiu :laugh2 1
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 Înainte de prima mea întâlnire cu o fată, pe care o cunoscusem pe chat, m-am dus la cel mai bun amic al meu pentru a-i cere nişte sfaturi.- Trebuie doar să fii de acord cu tot ceea ce spune ea, îmi zise el. Şi, cel mai important, să pretinzi că-ţi place exact ceea ce-i place şi ei.- Mulţumesc, prietene, îi zic şi plec spre întâlnire.Am aşteptat-o emoţionat la bar şi, când a sosit în sfârşsit, bunăciunea aia blondă m-a salutat şi mi-a spus:- Îţi spun în faţă, ca să nu mai pierdem timpul… Îmi place să s*g p*la şi să mă f*t în c*r!- Şi mie! i-am răspuns prompt. 7
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 Pentru bărbaţi sexul e ca foamea: dacă nu este lăsat să intre într-un restaurant franţuzesc, se duce la McDonalds. 6
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 23, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 23, 2015 Un român încearcă să agaţe o străină pe Facebook: - Hello. - Hello. - Where are you from? - France! - Du-te, bă, nu te cred! - Pă bune!!! 6
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 23, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 23, 2015 Un medic de dispensar are o solicitare la un bolnav. Prins cu problemele altor bolnavi, îşi aduce aminte abia seara, caută adresa, ia trusa şi pleacă. În faţa porţii, nevasta bolnavului cu o lumânare aprinsă în mână. Doctorul speriat: - Regret enorm, dar... Tipa zice: - Lăsaţi, haideţi în casă cu mine că s-a luat curentul... 6
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 O tipă de 20 de ani, se hotărăşte să devină repede bogată şi se mărită cu un milionar de 80 de ani, făcându-şi planul să îl termine repede prin arma nevinovată a sexului intens si astfel să devină curând o bogată tânără văduvă. În noaptea nunţii, se aşează goală între aşternuturi şi îl aşteaptă pe moş să vină de la baie să înceapă procesul de distrugere. Stupefiată, îl vede pe moş apărând cu o sculă enormă, cu căciuliţa trasă pe ochi şi ţinând în mână două dopuri pentru urechi şi o clemă pentru nas. Surprinsă, îl întreabă la ce-i folosesc chestiile din mână . Moşul îi răspunde:- Sunt două lucruri pe care nu pot să le suport: urletele de durere ale femeilor şi mirosul de cauciuc ars! 8
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 - Unde au femeile ficatul?- Cum intri, pe stânga! 7
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 23, 2015 Cand faci sex, vorbesti cu sotia ta?Da, la telefon ! 6
Postări Recomandate