yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 -Ti-au placut tablourile mele ? - Da.La unul am plans.Mi-a cazut peste picior. 2
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 - Exista o lume mai buna ? - Da , dar e foarte scumpa. 1
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Dimineața se așează întreaga familie să ia micul dejun, la un moment dat soției i se ridică apetitul sexual, făcându-i soțului cu ochiul, se ridică de la masă și zice:- Îmi este cam rău și nu am poftă de mâncare, mă duc în dormitor să mă odihnesc un pic.Soțul înțelegând despre ce e vorba repede mănâncă și fuga sus în dormitor. Copiii care erau la masă și neînțelegând nimic îl trimit pe ăla micu să vadă ce s-a întâmplat, după două minute ăsta se coboară în bucătărie și începe repede să mănânce, de parcă nu ar fi mâncat de o lună de zile. Intrigați ăștia îl întreabă:- Ce ai mă, ce se întâmplă acolo?- Mâncați mai repede, pentru că tata îi f*te în c.r pe aia care nu au poftă de mâncare. 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea, unii par strălucitori înainte să-i auzi vorbind. 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Un algerian cu o barbă mare este aşezat alături de un francez foarte occidental într-un avion Paris-Alger. După decolare, stewardesa începe sa servească băuturi pasagerilor. Francezul cere o cupă de şampanie. Dupa ce l-a servit, stewardesa îl întreabă pe musulman dacă vrea şi el una. Răspunsul acestuia, foarte ofensat: - Prefer să fiu răpit şi violat cu sălbăticie de zece prostituate de la Babilon decât să las o singură picatură de alcool să atingă buzele mele! Francezul, înecându-se, dă repede înapoi cupa lui de şampanie stewardesei, spunându-i: - Şi eu prefer, nu ştiam că se poate alege!!! 2
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 - Bulă, ia vino mă încoace.- Da, tată.- Tu ai luat cartea Kamasutra?- Luat.- Și nu cumva ai desenat ceva acolo?- Desenat.- Hai acum în morții mă-tii să mă ajuți s-o descâlcim pe mă-ta. 5
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Un tip era într-un avion Concorde şi avea nevoie urgentă la toaletă, dar mereu este ocupat. Însoţitoarea de bord îl îndrumă spre toaleta femeilor, văzându-i anxietatea, dar îl avertizează să nu atingă nici-un buton. Înăuntru, neputându-şi stăpâni curiozitatea, apasă pe butonul “A” şi un jet de apă caldă îi atinge fundul. Interesat, apasă în continuare butonul “AC” şii o briză de aer cald îi usucă posteriorul. Deja încântat, apasă al treilea buton “P” şi o fină pudră îi “mângâie” fesele. În al nouălea cer, nu se poate abţine şi apasă şi ultimul buton… Se trezeşte în spital:- Ce s-a întâmplat doamnă doctor? Îmi amintesc că eram în avion, la toaleta femeilor…- Da… şi o duceaţi minunat până a trebuit să apăsaţi şi al patrulea buton… “EAT – eliminare automată tampon”. P*nisul dumneavoastră e sub pernă… 4
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Cate limbi are o PASARICA ? cate ii dai. 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Un ardelean vine acasă mai devreme de la cîmp şi aude zgomote în dormitor. Se duce în fugă şi-şi găseşte nevasta dezbrăcată complet, întinsă pe pat, transpirată şi gîfîind... - Ce-i, mă nevastă, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul dă să fugă afară să cheme pe doctor, cînd copilul lui de 4 ani zice: - Tată, tată, unchiu' Gheorghe este sub pat în pielea goală... Ardeleanul fuge înapoi, ridică pătura şi-l vede pe Gheorghe sub pat dezbrăcat şi zice: - Păi bine, mă nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli ca un bezmetic prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul… 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Anunţ de la Primăria Capitalei: “Deoarece bugetul este limitat, bărbaţii cu păr pe piept nu vor primi iarna care vine subvenţii pentru încălzire"!
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Ce trebuie sa-i faci unui hipopotan cand are diaree ? - Loc ! 1
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 2 babe discutau :- ieri s-a dat pensia.- Ei,s-a dat p--a.- Si eu,proasta,am luat pensia. 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Două blonde: - Închipuieşte-ţi, Costel m-a invitat la el să ascultăm un CD... - ?! - Ei bine, patul scârţâia atât de tare că abia se mai auzea muzica! 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Pe bune acu', nu vreau să mă laud, dar ultima oară după ce m-am bătut, tipul a avut 3 dinţi scoşi şi două coaste rupte!!! Asta după ce salvarea care mă ducea pe mine a dat cu spatele şi nu l-a observat...
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei ? - VADUVA !
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 26, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 26, 2015 Un african, tocmai recunoscut ca azilant, se plimba mândru pe strazile noului sau oras.El se adreseaza primului întâlnit, spunându-i:- Multumesc draga germanule, va multumesc ca m-ati primit în tara voastra minunata, ca mi-ati oferit ajutor, adapost si asigurare medicala.Cel caruia i se adresase raspunde:- Va înselati, eu sunt albanez.Omul merge mai departe si se adreseaza unei alte persoane:- Multumesc pentru ca m-ati primit în asa o tara frumoasa ca Germania !Acesta îi raspunde:- Eu nu sunt neamt, eu sunt român…Mai întalneste o persoana si spune din nou:- Multumesc pentru minunata Germanie !.Cel interpelat ridica din umeri si zice.- Eu nu sunt german, sunt egiptean.Apoi vede el o femeie ceva mai vârstnica si o întreaba.- Sunteti nemtoaica ?- Nu, zice femaia, sunt turcoaica.Nedumerit, o întreaba:- Dar unde sunt, femeie, toti nemtii astia ?Femeia se uita la ceas si spune:- Probabil la munca… 6 3
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 - Cand cer baietii mana fetelor ? - Cand s-au saturat de-a lor .
Postări Recomandate