mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW al anului, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund linga usa masinii… Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa “pruna” si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina, Din cauza ta am bijuterii Din cauza ta am bani Din cauza ta pot avea barbatul care vreau Din cauza ta am … Deodata incepe sa faca pipi… si …duios ii replica: Nu, nu plinge, mai, ca nu te cert !!!… 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 26, 2015 Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem.... 4
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Un tip se duce sa-si faca un tatuaj pe penis! Intra in salon si acolo ii spune meseriasului ca vrea sa-i tatueze un Porche rosu pe penis,in flacari,cu fum iesind din roti ! Tipul din salon,ce s-a gandit,il intreaba : - Nu vrei sa-i facem si prietenei tale un garaj pe pasarica,sa fie mai interesant ? - Stiti eu sunt pe invers,am prieten... - Atunci,zice meseriasul,iti fac tot tie un tractor pe oua ! - Pai de ce sa-mi faceti un tractor ? - Ca sa te scoata din cacat daca ramai impotmolit. 3
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Mai 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 26, 2015 Un cuplu de tineri casatoriti au decis sa-si petreaca luna de miere la o pensiune izolata la munte.S-au cazat intr-o sambata si n-au mai iesit timp de cinci zile. Ingrijorat de soarta lor, proprietarul pensiunii s-a hotarat sa vada daca n-au patit ceva.Asa ca a batut la usa si i-a intrebat daca sunt in regula.-Suntem ok... traim din fructele dragostei !-Asa mi-am si imaginat... dar v-as ruga sa nu mai aruncati pielitele in curte ca imi sufocati gastele... 6
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Intrebare la Radio Everan : - E adevarat ca pasarica e dulce ? - Da.Dar cine intreaba ?- Un grup de diabetici . 3
cot Reputație: 836 Postat Mai 26, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 26, 2015 Putin este intrebat la vama de ofiterul de serviciu: - Ocupatie? - Nu, doar vizita. 2
cot Reputație: 836 Postat Mai 26, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 26, 2015 S-a demonstrat stintific ca femeile sunt multumite cu o lungime de 8,5 cm. Nu conteaza ca este Visa sau Mastercard. 2
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Colonelul Schmith, comandantul trupelor SS, face inspecţie trupelor de elită. La un moment dat se opreşte în faţa unui soldat care avea câteva fire de barbă nerasă şi îi arde una peste faţă cu cravaşa:- Te doare soldat?- Nu, să trăiţi!- De ce?- Pentru că fac parte din trupele de elită!La următorul soldat observă un nasture lipsă… îl altoieşte şi pe ăsta:- Te doare soldat?- Nu, să trăiţi!- De ce?- Pentru că fac parte din trupele de elită!Colonelul începe să se întunece la faţă când la capătul rândului observă ceva… şi nu-i vine să-şi creadă ochilor… unui soldat îi ieşea obiectuţ ţeapăn din pantaloni… merge şi o loveşte cu sete…- Te doare soldat?- Nu, să trăiţi!- De ce?- Pentru că-i a colegului din spate… 2
cot Reputație: 836 Postat Mai 26, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 26, 2015 Inginerul agronom catre badea Vasile: - Bade cu metoda asta invechita nu o sa obti nici 5 kg de pere din pomul asta... - Ai dreptate, e prun... 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Seara într-un taxi se urcă o doamnă, spune adresa unde pleacă. Ajungând la locul destinației îi spune taxistului că nu are bani cu ce să achite, dar poate să achite cu o partidă de sex. Taxistul auzind asta, spune:- Azi deja e a cincea oară când primesc astfel de propuneri, gata îmi ajunge. Dar așteaptă, acuș gasim noi o soluție.Iese din mașină, vede un bărbat și se întelege pentru o anumită sumă de bani să se ocupe de clienta lui. Ăsta cade de acord, urcă în mașină și procesul se începe, taxistul așteptând afară. Peste câteva minute taximetristul vede că se apropie un polițist, luminând cu o lanternă împrejurimile și desigur se ascunde. Ajunge polițistul la mașină, luminează să vadă ce e în interior și desigur vede toată scena, bătând în geam întreabă:- Ce faci domnule, pe cine f*ți acolo?- Pe soția mea.- Ahaa,… eu credeam că e vreo curvă.- Mda,… așa credeam și eu până ați luminat cu lanterna. 2
cot Reputație: 836 Postat Mai 26, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 26, 2015 Sotia: Dragul meu de ce ma inseli in continuare cu altele? Sotul: Draga mea cum vrei sa ma conving eu ca tu esti cea mai buna? 1
cot Reputație: 836 Postat Mai 26, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 26, 2015 Diferenta intre erotism si perversiune: - Erotism este sa mangai femeia cu o pana; - Perversiune e s-o mangai cu toata gaina; 4
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Bulă merge la doctor.- Domnule doctor, vă rog să-mi daţi ceva să nu mai rămână nevastă-mea gravidă.- Uite, ia un prezervativ, zice doctorul.- Nu vreau, zice Bulă, că aşa l-am făcut pe primul copil.- Atunci, cheam-o pe nevasta ta, şi-o să-i pun un sterilet.- Am încercat şi asta. Ne-a costat încă un copil.- În cazul ăsta, îţi recomand abstinenţă.- Nici asta nu merge, zice Bulă. Nu m-am atins de ea de 2 ani, şi tot a rămas însărcinată… 4
Postări Recomandate