marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 1, 2015 Un profesor le da elevilor ceva de scris. Bula refuza. Profesorul:-Singura scuza ca sa nu scrii, e sa ai o boala foarte grava!Bula:-De epuizare sexuala ce ziceti?Profesorul se uita la el cateva clipe:-Asta nu e scuza, poti sa scrii cu mana cealalta! 10 4
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Ion şi Maria se cunosc pe plajă. Se privesc, se îndrăgostesc şi se căsătoresc repede. În noaptea nunţii, Ion îi spune Mariei:- Iubito, de azi înainte te voi numi Eva.- De ce? întreabă Maria.- Pentru că eşti prima mea femeie.- Bine, atunci eu te voi numi Peugeot.- De ce?- Pentru că eşti numărul 206.
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10923233_814558405248319_1577947077660311009_n.jpg?oh=aadd094ac7e52a50233db2cc943c084e&oe=55F907F1
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Un tip foarte timid hotărăște să se căsătorească, dar neștiind cum să procedeze cu femeia întreabă prietenii:- Iată eu mă căsătoresc, dar nu știu ce să fac în prima seară, cum să mă port.- Da tu nu-ți fă griji, fă fix aceia ce va face ea și totul va fi bine.Seara nupțială, soția văzând că el nu face nici o acțiune, ia inițiativa. Se dezbracă, el o urmează, se culcă în pat, el tot, desface picioarele pentru ai atrage atenția, desface picioarele și el… ambii stau în pat… el:- Iubito, dar ce facem mai departe?- Așteptăm, poate vine cineva să ne f*tă. 2
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 - Cine vrea să se învețe sa sărute franțuzește, scrieți-mi! Am un articol foarte interesnt pe această temă.- Ce-i de învăţat? Buza de jos pe tasta Space, cea de sus pe cifra 6 și apoi cu limba scrii de 100 de ori VFTYJNBH.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 O nimfomana superbogata da un anunt la ziar: „Dau un milion de dolari celui care imi ofera 100 de orgasme intr-o noapte”. A doua zi, se prezinta la ea un american… – Eu sunt rau, da’ rau de tot si-am sa te rup in doua! Si inscrie americanul o data, de 10 ori, de 20 de ori… cind ii moare „problema”. A treia zi vine un rus: – Cucoana, fii pregatita de ce-i mai rau! Si incepe rusul: o data, de 10 ori, de 20, de 30… de 70 de ori si il lasa si pe el „treaba”. Intr-un tarziu, vine si un ardelean: – Domnita draga, am venit si io sa te dezmierd nitel, da’ am o problema: nu stiu defel a numara. – Pai, nu-ti face griji, ca, la fiecare orgasm, tragem o linie cu creta pe podea. – No bine dara… Si incepe ardeleanu’ sa „traga la vasle”, de 10 ori…. de 30… de 70… de 90… Nimfomana se sperie si-si spune in gand: „Mai, da’ cum sa-i dau eu nespalatului astuia un milion de dolari?! Si incepe sa triseze: 91, 91, 93, 93, 93, 93. – Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data? – Nu, ma tarane. – Stii ce zic io, domnita draga, vezi ca ne-am incurcat. Asa ca hai sa stergem totul si s-o luam de la capat! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Vadim Tudor o intreaba pe fiica lui pe cand avea 4 ani:– Fata tatii, tu cu ce partid tii?– Cu PLM, tati…raspunse ea.– Vai, scumpa mea, ce vrei sa zici cu asta? o intreba el, iritat.– Paltidul Lomania Male, tze cledeai?…
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Bula se duce la posta sa trimita o scrisoare in strainatate.– Par avion? il intreaba functionara. Bula o priveste mirat si apoi raspunde:– Nu, nu pareti! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Se intalnesc doi in Rai.– Ma, tu de ce-ai murit?– Am inghetzat. Dar tu?– Eu am murit de uimire !– Cum asa?– Pai, m-am intors odata acasa mai devreme de la serviciu, am sunat la usa, am batut si de-abia peste 10 minute imi deschide nevasta! Goala, transpirata, toata agitata… ce sa mai, era dupa…! Am strigat ca daca il gasesc ii omor pe amandoi! M-am uitat in dormitor – nu era, prin dulapuri, pe sub mese, la balcon, am rascolit tot apartamentul – nu era nicaieri ! Si am murit de uimire !!!– Mai, da prost mai esti ! Daca te uitai in frigider nu mureai nici tu, nu muream nici eu !!!! 2
cot Reputație: 836 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 1, 2015 - Cum i-ti e insurat? - N-am voie sa beau, n-am voie sa intarzii,n-am voie sa intorc capul pe strada... - Cred ca regreti mult pasul facut. - Nici asta n-am voie! 2
cot Reputație: 836 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 1, 2015 Sotul: - Incercam o noua pozitie in seara aceasta? Sotia: - Sigur. Tu stai la masa de calcat iar eu pe canapea, beau bere si ragai... 4
cot Reputație: 836 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 1, 2015 Sotul vine din baie si se urca in pat. Sotia il vede si incepe; - Vai draga, am o durere ingrozitoare de cap. Sotul: - Perfect, tocmai vin din baie unde mi-am pudrat penisul cu aspirina. Ti-o administrez pe cale orala sau ca supozitor? 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 2, 2015 O femeie discuta cu o prietenă despre soţul ei:- I-am spus că nu mai stau cu el şi că bag divorţul, după care am ieşit afară să mă liniştesc.- Şi el ce a spus? întreabă curioasă prietena.- Păi, după câteva minute, am auzit o bubuitură...- Vai, Dumnezeule, doar nu s-a împuşcat!- Nu, a deschis o şampanie, mizerabilul... 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 2, 2015 Păr fals, unghii false, ţâţe siliconate. Şi voi căutaţi un bărbat adevărat? 2
cine Reputație: -598 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2015 Badea Gheorghe statea si fuma o tigare si isi facea laba lui saptamanala! Termina tigarea si vine o musca care se aseaza pe fata.El "pac" arde o palma si omoara musca!Apoi cugeteaza: "Baa, ce viata dura am: Droguri, Sex, Violenta!"
cine Reputație: -598 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2015 - Tat nu puteam sa dorm noaptea si mi-o zas dom' doftor sa inchid ochii si sa ma apuc sa-mi numar oile pana adorm.- Si-o mers?- Stai sa vezi! M-am apucat sa le numar si pe urma mi-o perit tot somnul, cand am bagat de seama ca-mi lipsesc doua...
cine Reputație: -598 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2015 Badea Gheorghe merge cu gloaba la targ.- Cum trage calul asta la caruta, bade?- D'apoi, nu prea trage.- Da' la plug, trage?- Nu prea.- O fi bun de calareala.- N-as crede.- Pai, atunci de ce l-ai adus sa-l vinzi?- Nu l-am adus sa-l vand.- Da' ce pacatele mele vrei sa faci cu el?- Vreau sa-l fac de rusine...
cine Reputație: -598 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2015 Tot Badea Gheorghe vine nou la stana!Vede ca toti ciobanii care aveau nevoie de femei se duceau in staul alegeau o oaie si isi satisfaceau poftele sexuale!Trece o zi, trec doua, ce mai trec 3 luni de astfel de intamplari!Acum ii vine si lui Gheorghe nevoia de a "calari" ceva!Se duce omul in staul, alege o oaie si isi satisface si el nevoiele!Se intoarce la masa ciobanilor si vede ca toti pleaca de langa el!Mirat intreba: "Ce?!Voi nu va duceti in staul si tot cu oile??"Si i se raspunde: "Ba da!! Dar nu cu tarfa aia!" 1 5
cine Reputație: -598 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2015 La o masa festiva este invitata toata famlia, inclusiv bunicul care abia se mai tzine pe picioare. In timpu mesei, de mai multe ori, bunicul s-a clatinat in dreapta si in stanga in timp ce persoanele de langa el il tot prindeau si il asezau in pozitzie verticala.La sfarsitul mesei, bunicul s-a ridicat suparat si a spus:-Da-o-n masa de treaba, ca nu se mai poate besi nimeni in casa asta!
cine Reputație: -598 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2015 Doi maramureseni calatoreau cu trenul. Vine conductorul.- Biletele la control, va rog!- Ma, Gheorghe, noi avem belet?- No.- N-avem belet, domn controlor.- Bani de amenda aveti?- Ma, Gheorghe, bani de amenda avem?- No.- N-avem bani, domn controlor.- Va bateti joc de mine? Bilet nu aveti, baru nu aveti. Atunci, ce dracu' aveti?- Ce-avem, ma Gheorghe?- Avem abonament. 1 5
Postări Recomandate