mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 8, 2015 Noaptea trecută, nevastă-mea mi-a întins o capcană ca să facă sex cu mine: s-a culcat în camera bonei... 8
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 8, 2015 Un ghid explică turiştilor:- În această cetate, a fost arsă de vie ultima vrăjitoare...- Nu-i adevărat, oftează un turist uitându-se la nevastă-sa... 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 8, 2015 O statistică recentă dă la iveală un fapt alarmant: 95% dintre politicieni se declară atei. După o analiză detaliată, s-a descoperit şi cauza: le vine imposibil să creadă că după viaţa asta poate exista alta mai bună! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 8, 2015 -Iubitule , de ce-si da jucatorul de fotbal tricoul jos ?-Pentru ca a dat gol !-Pai n-ar trebui sa-si dea jos si chilotii ca sa ramana gol ? 8 4
lukyy73 Reputație: 8228 Postat Iunie 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 8, 2015 Sotul vine acasa foarte tarziu si ca sa nu-l certe sotia se gandeste sa-i faca o partida de sex oral.Se furiseaza in dormitor, se baga sub plapuma si trece la treaba.Dupa ce rezolva problea merge la baie si ramane perplex cand o vede pe sotia sa iesind din baie:-Tu cum ai ajuns aici? striga el...-Nu mai striga ca o trezesti pe mama. 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 8, 2015 -Ce ai face dacă ai câștiga potul cel mare la LOTO?-In primul rând mi-aș plăti principalele datorii.-Bine , dar cu restul...?-Restul sa mai aștepte.... 9 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 8, 2015 In autobuz...- Mă scuzaţi, mi-aţi ocupat locul.- Locul? Si puteţi demonstra?- Pot. Sub dumneavoastra este o inghetata. 7 4
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 - Ce va place mai mult,vinul sau femeia ?- Depinde data de fabricatie. 5
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 8, 2015 Soţul şi soţia pleacă în vacanţă în Ierusalim. Având un accident, soţia moare. Ghidul, fiind amabil, îi explică soţului posibilităţile pentru înmormântarea soţiei:- V-ar costa 5000 de dolari să o trimiteţi acasă pe un vapor sau o puteţi înmormânta aici pentru 150 de dolari.- Cred că o să aleg prima variantă, răspunde soţul.- De ce, doar puteţi să-i faceţi o ceremonie frumoasă aici şi este mai ieftin!- Ăsta este locul unde un om a murit, l-au îngropat şi după trei zile a înviat! Nu vreau să risc. 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 8, 2015 Lângă cascada Niagara, ghidul se adresează grupului de turişti:- Dacă doamnele vor binevoi să tacă un moment, veţi putea auzi zgomotul căderii apelor. 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 8, 2015 Ghidul în autocar, către grupul de turişti:- Cândva, în aceste locuri, tâlharii îi jefuiau pe călători...- Şi acum?- Şi acum, după cum vedeţi, s-au construit 3 hoteluri de lux! 2
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Un italian în Bucureşti, agaţă o piţipoancă, o duce la el în apartament. Înainte să şi-o pună, o vede pe tipă că se dădea cu o cremă prin zonele intime. Mirat, o întreabă:- Ma per che?Tipa:– Per alunecare.La care italianul îşi dă jos lanţul de la gât şi îl înfăşoară pe sculă.Tipa, mirată:– Ma per che?– Per non derapare! 9
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Trei prietene își povesteau ce au primit de la Moș Crăciun:- Eu am primit o pereche de ciorapi plasă și o cutie de bomboane fine de ciocolată!- Eu am primit o lenjerie de dantelă superbă și o ciocolată mare cu alune!A treia spuse fericită:- Eu nu am primit nimic, dar a rămas până dimineața. 6
Postări Recomandate