Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Un tânăr însurat merge la preot să se spovedească:
– Tinere, ce păcate ai?
– Părinte, eu sunt antrenor de fitness și la muncă văd foarte multe femei…
– Ai păcătuit cu gândul?
– Nu părinte, eu doar m-am frecat de o femeie în timp ce îi arătam cum se face un exercițiu. Nu am făcut nimic decât că ne-am atins corpurile…
– Este la fel de grav! Ori că atingi, ori că bagi, e același lucru! Pentru asta trebuie să spui de trei de ori Tatăl nostru și să pui în cutia milei 100 de euro!
Tânărul nemulțumit, spune rugăciunile și când dă să iasă din biserică, preotul strigă la el:
– Tinere, iar păcătuiești! Nu ai pus banii în cutie!
Tânărul îi răspunde:
– Părinte, eu i-am atins de cutie! Ori că atingi, ori că bagi, e același lucru!

• Like 5
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

- Trebuie să mergem în Italia! îi spune Gheorghe lui Ion.

- De ce, mă, Gheorghe?

- Păi, acolo serveşti micul dejun, după care faci sex toată dimineaţa. La prânz, o masă bogată, câteva sticle cu vin şi iar sex toată după-amiaza, apoi o cină uşoară, cu şampanie şi toate cele şi iar sex toată noaptea.

- Bă, eşti nebun, e beton, de unde ştii tu toate astea?

- Mi-a spus soră-mea!

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Femeia de serviciu, proaspăt violată, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit faţă în faţă cu făptaşul, pe coridor.

- Bine, dar de ce nu ai încercat să fugi?

- Păi, unde să fug, maică? În stânga perete, în dreapta perete, în spate de abia spălasem!

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:ici-colo
Postat

Într-un salon de frumuseţe:
- Făceţi-mi manichiura ca la Britney Spers, coafura ca a Angelinei Jolie şi pedichiura ca la Naomi Campbell.
- Dar faţa aşa o lăsăm, ca a lui Gerard Depardieu?

• Like 4
Postat

ntr-o seară friguroasă de iarnă, înainte de culcare, soţul o întreabă pe soţie:
- Dragă, vrei sa te simti bine în seara asta?
- Da, da... spuse femeia entuziasmată.
- Atunci scoate-ţi piciorul afară de sub plapumă. Să vezi când ai să-l bagi înapoi ce bine o să fie.

• Like 3
Postat

Un tip intra intr-un sex-shop.
Tipul: - As dori un pachet de prezervative negre!
Vanzatorul: - De ce tineti, neaparat, sa fie negre?
Tipul: - Merg la vaduva amicului meu, sa ii transmit condoleantele mele!

• Like 6
Postat

Pe o plaja din Africa de Sud:
La un moment dat iese din apa un negru, avand o scula pana la genunchi.
Toata lumea incepe sa rada.
Negrul, suparat, zice: Ce ba, albilor, voua nu vi se face mica cand intrati in apa rece?

• Like 7
Postat

Anunt pe usa unei toalete : "Nu va mai suiti cu picioarele pe colacul veceului decat daca vreti sa va spanzurati !"

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Un bărbat află că nevasta l-a înșelat cu un vecin din sat. Foarte nervos, bărbatul merge la tipul respectiv pentru a-i cere socoteală:
-Să îți fie rușine pentru ce ai făcut. Suntem vecini și ne cunoaștem de foarte mult timp.
-Dar ce am făcut, de ce să îmi fie rușine? întreabă vecinul foarte curios.
-Mai și întrebi? Ai îndrăznit să te dai la nevastă-mea? Vei plăti foarte scump pentru ceea ce ai făcut!
Vecinul foarte nemulțunit:
-Dar nu este corect! De ce trebuie să plătesc de două ori?

• Like 7
Postat

- Mamă, eu plec la plimbare.
- Cu această gaură în colanţi?
- Mamă, de câte ori ţi-am spus să nu-i mai zici aşa prietenei mele!

• Like 2
Postat

Soţul se uită la televizor.
- Ia o pungă - spune soţia - si du-te la alimentară...
- Nu-i treaba bărbatului să meargă la alimentară.
- Oh, nu? Bine, dezbracă-te şi du-te în dormitor, vin şi eu imediat.
- Nu mai are voie omul sa glumească... Unde-i punga?

• Like 4
Postat

Un general inspecteaza plutonul lui Bula. Ajunge la acesta, il bate prietenos pe umar si zice:
-Cu iti merge, fiul meu?
La care Bula radios:
-Ce bine ca am dat de tine, tata, mama te cauta de ani si ani...

• Like 9
  • Minus 3
Postat

Bulă, nemulţumit total de prestaţiile propriului aparat reproducător se duce la doctor să şi-o înlocuiască. Doctorul:
- Dom’ne, n-avem decât una bună de lemn, e puternică, merge bine, calitate excepţională!
I-o instalează, pleacă Bulă fericit la casa lui. Peste un an asa vine însă iarla doctor:
- Domn’ doctor o fi asta de lemn bună da a început să scârţâie, nu aveti alta mai puternică?
- Tocmai am primit un set de p*le de metal, garantate la presiune mare şi în condiţii de lucru deosebite, super adevărate.
I-o instalează şi p-asta, îl face pe Bulă fericit din nou. Peste vreo doi ani iar vine Bulă la doctor:
- Domn’ doctor, or fi astea de metal, de lemn… da’ tot mai bună e aia veche naturală, vreau să-mi puneţi una d’aia…
Doctorul mirat:
- Da’ de ce domn’le nu sunteţi satisfăcut de ele?
- Ba da domn’ doctor sunt satisfăcut, dar nevastă-mea a născut deja un pinochio şi doi terminatori!

• Like 7
Postat

Bulisor gaseste 100 euro in fata geamului casei. Ii ridica si ii baga repede in buzunar. Un trecator:
- Ar trebui sa ii predai la politie.
- Nu e nevoie, sunt ai mamei.
- De unde stii?!?
- Tata spune mereu ca mama arunca banii pe geam.

• Like 7
  • Minus 3

Postat

Marea Adunare a crocodililor de pe Nil. Fiecare crocodi începe să-şi spună activitatea. Primul crocodil:
- Băi, să vedeți ce mi s-a întâmplat intr-o zi: înotam prin Nil, și aveam o foame!… Numai ce văd pe mal o blondă apetisantă în bikini și sutien. Am zis că o mănânc și înot spre ea și înot și când s-o înhăț… îmi aruncă sutienul pe ochi… și nu mai văd!
Al doilea crocodil:
- Asta nu e nimic… Să vedeți ce am pățit eu: înotam într-o zi prin Nil și aveam o foame!… Numai ce văd pe mal o blondă apetisantă în bikini și fără sutien. Mamă, ce sâni! Am zis că o mănânc și înot spre ea și inot și când s-o înhăț… îmi aruncă bikini pe ochi… și nu mai văd!
Al treilea crocodil:
- Hmm, să vedeți ce am pățit-o eu: înotam într-o zi prin Nil și aveam o foame!… Numai ce văd pe mal o blondă apetisantă fără bikini și fără sutien. Mamă, ce forme!… Am zis că o mănânc și înot spre ea și înot și când s-o înhăț… mi se scoală “cârma” și o iau la dreapta!

• Like 5
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...