mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 11, 2015 - Ce ţi-a zis nevasta când te-ai întors târziu de la chef?- Nimic, oricum trebuia să-mi scot dinţii din faţă... 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 11, 2015 Fiul unui scoţian aflat în armată, îi scrie tatălui său:“Am cunoscut o fată frumoasă, vreau să mă însor cu ea, trimite-mi două lire ca să-mi fac o fotografie cu ea, să ţi-o trimit ca să ştii şi tu cum arată.”La câteva zile, tatăl îi trimite o liră, cu următoarea scrisoare: “Trimite-mi poza fetei, pe tine te cunosc”. 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 11, 2015 Un preot tânăr se trezeşte dis-de-dimineaţă şi se îndreaptă spre sala de mese. Pe drum, două călugariţe se uită la el, apoi îi spun discret:- Părinte, v-aţi dat jos pe cealaltă parte a patului.Mirat, preotul îşi continuă drumul. După câţiva paşi, întâlneşte un alt preot care îi spune:- Părinte, v-aţi dat jos pe cealaltă parte a patului.Fără să înţeleagă ce se întâmplă, preotul îşi continuă drumul. În faţa lui apare episcopul, care îl privi lung.- Ştiu, zice preotul, m-am dat jos pe cealaltă parte a patului.- Cum? întreabă mirat episcopul.- Am crezut că asta doreaţi să îmi spuneţi, spune preotul.Episcopul îl priveşte şi îi spune:- Voiam să te întreb de ce porţi papucii călugariţei Magdalena... 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 11, 2015 -Ba Ioane am auzit că mâine vor fi 42 de grade la umbra !-Si ce ? Crezi ca is prost sa stau la umbra ? 9 3
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 - Cum te numesti? - Maria Stan, zambeste tinara blonda candidata. - De ce zambesti? intreaba profesorul - Ma bucur ca am raspuns bine la prima intrebare. 12
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Intrebare: Cum slabeste un om de zapada?Raspuns: Asteapta sa vina primavara 10
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 O blonda merge la ginecolog, se aseaza pe scaun, si isi pune picioarele sus. Doctorul se uita la ea si-i spune:- Mai sus...Blonda ridica picioarele mai sus.Doctorul iarasi:- Mai sus...Blonda ridica mai sus picioarele.- Mai sus este ginecologia, aici este stomatologia. 13
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 O femeie avea un amant. In timp ce sotul ei era plecat la serviciu, fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul de la ea din camera. Sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier. Baietelul spune: "E intuneric aici." Barbatul sopteste: "Da, este." Baiatul: - "Am o minge de baseball." Barbatul: - "Foarte bine." Baiatul: - "Vrei s-o cumperi?" Barbatul: - "Nu, multumesc." Baiatul: - "Tata e afara." Barbatul: - "OK, cat costa?" Baiatul - "$250." Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier. Baiatul: - "E intuneric aici." Barbatul: - "Da, este." Baiatul: - "Am o manusa de baseball." Barbatul: - "Cat vrei pe ea?" Baiatul: - "$750." Barbatul: - "Fie." Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului: "Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball." Baiatul: - "Nu pot. Le-am vandut." Tatal: - "Si cu cat le-ai vandut?" Fiul: - "$1000." Tatal spune: - "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Le-ai vandut pentru mult prea mult. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti". Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa. Baiatul: - "E intuneric aici." Preotul: - "Iar incepi?" 12
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Discutie intre doua blonde: - M-au amendat ieri la strand, doar pt ca-mi purtam aiurea costumul de baie. - Cum? - Il tineam in mana... 14
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Tot timpul sunt bombardat cu e-mail-uri despre mărirea “instrumentului”. Devine enervant…Oare tâmpita asta de nevastă-mea n-are altceva de făcut toată ziua?! 5
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 - Nevastă-mea tocmai a luat locul întâi la concursul de mimică… i-am zis unui amic.- Se pare că este o actriţă foarte bună, felicitări! răspunse el.- Da, aşa este…- Şi care a fost tema concursului? continuă el.- Simularea orgasmului. 5
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 O blondă îl întâlneşte pe Ali în faţa unui magazin. Ali ţinea o maimuţă în braţe şi i-o dă blondei, rugând-o:- Asta e o Rhesus Balubadaris şi este foarte rară, ai grijă de ea… până ies din magazin, te rog!Blonda ia maimuţa în braţe şi aşteaptă. O altă blondă vine, se uită la maimuţă şi o întreabă pe blonda cu maimuţa:- Auzi, fată, ce e asta?- Un Rhesus Balubadaris.- Păi… şi de la cine îl ai?- De la Ali.- Păi, dragă, nu puteai şi tu să faci un chiuretaj? 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 Când Rob.... a sunat-o şi a cerut-o de soţie, ea a căzut de pe scaun, după care a sărit pe pat câteva minute, apoi a alergat 15 minute prin casă ţipând de bucurie, după care a sunat şi pe un ton rece i-a spus: ”Am să mă mai gândesc”. 1
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 La şcoală, ora de anatomie profesoara întreabă:- Ce este inima?Bulă se agită cu mîna pe sus.- Inima, doamnă profesoară, este un organ principal al corpului care are două picioare.- Cum aşa, Bulă?- Păi aseară treceam pe sub fereastra dumneavoastră şi am auzit o voce de bărbat zicând: “Inimioara mea, desfă picioarele”. 2
Membru Premium only-me Reputație: 17277 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2015 Reacții ale ambasadelor străine în România la cazul Ponta:-Ambasada SUA s-a arătat dispusă să-l înlăture pe Ponta imediat, cu condiţia să fie petrol sub el;-În mod surprinzător, Rusia lui Putin l-a mustrat pe Ponta: “Neamţul ăla ţi-a cerut demisia de zile bune şi tot neasasinat umblă!”;-Nemţii sunt foarte implicaţi de când l-am ales pe Iohannis: “Ne îngrijorează situaţia de la Budapesta, sperăm să nu fim nevoiţi să ne retragem ambasada din Bulgaria”;-Ambasada Franţei e mirată că Ponta nu vrea să plece acasă: “Aţi încercat cu 300 de euro?”;-Marea Britanie a înăsprit controalele pe aeroportul Heathrow fiindcă se teme de o invazie de premieri români;-Ambasada Greciei vrea să emită şi ea un comunicat, aşa că s-a dus la ambasada Germaniei să ceară hârtie;-Ambasada Coreei de Nord presimte că Ponta nu va mai fi premier mult timp: “Sperăm că fiul lui Ponta e pregătit să-i ia locul!”;-China abia aşteaptă să cadă Ponta ca să ne vândă noul premier Huawei cu 16 sonerii;-Ungurii i-au amintit lui Victor Ponta că n-a fost el primul în Ardeal;-Ambasada statului Burundi şi-a exprimat mirarea că Ponta a făcut atâtea prostii şi noi încă nu l-am mâncat;-Ambasada Suediei a trimis un comunicat pe care Guvernul se chinuie de 3 zile să-l asambleze;-Jamaica se uită la scandalul din România și râde încontinuu de cinci zile.via TNR. 7
Membru Premium only-me Reputație: 17277 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2015 Întrebare: Cum au tradus moldovenii titlul filmului "Star Wars"?Răspuns: Gâlşavă pi şier! 6
Membru Premium only-me Reputație: 17277 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2015 Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune:"Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta:"Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune:"Domnisoara, ginecologul e mai sus!". 6
Membru Premium only-me Reputație: 17277 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2015 Un roman a ars 3 milioane de calorii intr-o ora! A dat foc unui magazin de margarina.
Membru Premium only-me Reputație: 17277 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2015 Un sportiv de duce la curve.Intra si dupa ce se intelege cu ea incepe si se dezbraca,da tricoul jos si:Curva:Vai ce piept ai si ce brate wow!!Sportivul:Pai fac haltere.Isi da pantaloni jos si:Curva:vai da' ce picioare musculoase ai!Sportivul:Pai fac ciclism.Isi da si chiloti la care curva zice:"Auzi...da...pipi nu faci? 7
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 Bulișor către prietenului său:- ”Bă, soră-mea poate să-și bage o veioză în fund”- ”Du-te, mă, n-are cum!” i-a răspuns prietenul- ”Ba da, mă!” zice Bulișor ”Am auzit eu aseară când i-a spus iubitului ei: Dacă stingi veioza, o iau în fund” 4
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 Ghiţă Ciobanul şi-a deschis magazin alimentar în Bucureşti. Nimeni nu se aştepta la asta. Majoritatea ţăranilor care ajung în Bucureşti devin taximetrişti. 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 - Alo, poliţia? Veniţi urgent, cineva încearcă să mă viole... le... le... la... la...ohhh... OK. Nu mai veniţi! 6
Postări Recomandate