Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Iunie 24, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 24, 2013 1
skylined Reputație: 153 Postat Iunie 24, 2013 Telefon: . Oras:Bucuresti Telefon: . Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2013 Un tip statea cu sotia la TV. La un moment dat, el se intoarce spre ea si-i spune: “Pun pariu ca nu-mi poti zice nimic care sa ma faca si bucuros si trist in acelasi timp.” Replica ei? “Ai cea mai mare scula dintre toti prietenii tai.”
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 25, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iunie 25, 2013 Un optimist incurabil avea doi prieteni care erau exasperaţi de puterea pe care o avea de a vedea mereu numai partea bună a oricărei situaţii. Dornici să îi arate că nu are dreptate, îi pun la cale o farsă. Într-o zi vine la bere numai unul dintre ei și îi spune optimistului:- Ai auzit ce necaz? Prietenul nostru și-a găsit soţia în pat cu altul și i-a împușcat pe amândoi după care și-a tras un glonț in cap!- Asta e! Se putea și mai rău!- Hai las-o încolo! Ce poate fi mai rău decât asta!- Păi dacă se întâmpla acum două zile eram și eu mort acum!
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 25, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iunie 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bnXihgYut1w
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2013 -Bunico mi-ai vazut cutia de pastile pe care scria extasy ?-Lasa pastilele tu ai vazut dragonul ala din bucatarie ? Berlusconi are 71 de ani, iubita lui 18. Madonna are 52 de ani, iubitul ei 21. Bill Gates are 51 de ani, iubita lui 24. Daca nu v-ati gasit inca iubirea, nu va panicati, probabil inca nu s-a nascut!
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 25, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iunie 25, 2013 Trece Scufiţa Roşie prin pădure şi se întâlneşte cu lupul care-i spune:- Scufiţo, tu ai o broscuţă, eu am o cheiţă. Hai să-ţi deschid broscuţa cu cheiţa mea.Scufiţa Roşie fu de acord. Mai târziu Scufiţa Roşie ajunge la bunicuţă.- Ce faci Scufiţo?- Bine, bunicuţo. Uite m-am întâlnit cu lupul şi mi-a zis că el are o cheiţă, eu am o broscuţă şi împreună să deschidem broscuţa mea cu cheiţa lui.- Lua-l-ar naiba de lup. Mie mi-a zis că are o trompetă şi m-a pus să suflu în ea…
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2013 Sunt prinsi doi exploratori in jungla, de salbatici sunt legati si dusi in fata Marelui-Sef. acesta ii intreaba: -Ce preferati moartea sau buci-buci (anal)? Se gandeste primul "decit moartea mai bine buci-buci". -Mare-Sef aleg buci-buci. -Luati-l! Buci-buci! Se gandeste si al doilea "mai bine moartea decit umilinta". -Mare-sef aleg moartea! -Luati-l! Buci-buci pana moare!
illusionist Reputație: 549 Postat Iunie 25, 2013 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Iunie 25, 2013 Culmea casniciei La a doua nevasta sa ai aceeasi amanta
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 26, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iunie 26, 2013 Culmea rabdarii. Sa astepti sa iti vina randul la nevasta.
oly123 Reputație: 178 Postat Iunie 26, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2013 Asta imi aduce aminte de un banc bun.Un barbat si oi femeie stateau si se pupau pe o banca in parc.La un moment dat,un barbat se apropie de ei,se aseaza pe o banca alaturata si se uita insistent la ei.Pana la urma barbatul care era cu femeia il intreaba:-Ce-ai ma' nene,esti bolnav? Du-te si lasa-ne sa ne vedem si noi de treaba.-V-as lasa, raspunde omul,dar as vrea mai intai sa iau cheile de la nevasta-mea,ca eu le-am pierdut pe ale mele.
illusionist Reputație: 549 Postat Iunie 26, 2013 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Iunie 26, 2013 Si inca cateva culmi... Culmea frustrarii sexuale: sa te masturbezi si sa-ti dai seama ca nu esti genul tau. Culmea frigiditatii : - Iubitule, ai mai continuat mult aseara ?Culmea lenii: sa sezi pe marginea patului si sa nu ai chef sa te culci.Culmea paranoiei: sa crezi ca intr-o gramada de la rugbi se vorbeste despre tine.Culmea nesimtirii: sa scrii pe o coliva "La multi ani ! "
Codrut69 Reputație: 3 Postat Iunie 26, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 26, 2013 Q: Care e asemanarea dintre un inginer si un caine?A: Amandoi au priviri inteligente dar nici unul nu stie sa se exprime.
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Iunie 27, 2013 Directorul unei companii o cheamă pe secretară și-i spune:- ”Hai să mergem o săptămână peste hotare, pentru a ne odihni un pic.”Secretara ajungând acasă îi spune soțului:- ”Dragule, trebuie să plec cu șeful pentru o săptămână, în deplasare, așa că, va trebui să te descurci singur în timpul acesta. ”Soțul își sună amanta:- ”Iubito, soția mea pleacă în deplasare pentru o săptămână, hai să profităm din plin de acest lucru”.Amanta își sună elevul, căreia îi dădea ore suplimentare la matematică:- ”Voi fi foarte ocupată săptămâna viitoare, așa că, în această perioadă nu vom face lecții”. Copilul bucuros își sună bunicul:- ”Bunele, săptămâna viitoare nu fac lecții deoarece profesoara e foarte ocupată, hai să petrecem timpul împreună”.Bunicul, directorul unei companii, o sună pe secretară:- ”Săptămâna asta nepotul vrea să o petrec cu el, așa că amânăm călătoria.”Secretara sună soțul:- ”Nu plec nicăieri, se amână deplasarea”.Soțul sună amanta:- ”Soția stă acasă, petrecem timpul împreună altă dată”.Amanta își sună elevul:- ”M-am eliberat, facem lecții în mod normal”.Copilul își sună bunicul:- ”Bunele, planurile s-au schimbat nu o să putem să ne vedem săptămâna asta”.Bunelul sună amanta:- ”Draga mea, am rezolvat problema, plecăm așa cum am hotărât inițial”șa cum am hotărât inițial”
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 27, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 27, 2013 Dacă un bărbat gol întâmplător nimerește în baia femeilor – toate femeile de acolo, vor începe să strige, să se întoarcă cu spatele sau chiar să arunce cu apă fierbinte spre el. Însă dacă o femeie goală, nimerește în baia bărbaților, din contra, toți vor fi bucuroși, amabili, mâinile le vor da în părți, în semn de salut. Asta încă o dată demonstrează bunăvoința sufletului bărbătesc.======================================================================================================Ai inceput sa chelesti?Ai cocoselul mic?Atunci ai nevoie de un Porsche!======================================================================================================Aseară în timp ce făceam sex cu fata asta am scos o sticlă mare de lubrifiant de sub pat. "Ce zici, ți-o bag puțin în fund?" S-a uitat la mine și m-a întrebat:"O să mă doară?""Probabil" i-am zis "e o sticlă destul de mare"
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 27, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 27, 2013 Negociere de salariuMaria, servitoarea, i-a cerut doamnei, o marire de salariu.Doamna noastra, cam suparata pe chestia asta, a-ntrebat-o:- Bine Maria, ia spune-mi mie, de ce vrei sa-ti maresc salariul?- Sunt 3 motive pentru care vreau un salariu mai mare. Primul, este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra.- Cine ti-a spus chestia asta?- Pai, domnu'!- Aha!Si Maria continua:- Al doilea motiv este ca eu gatesc cu mult mai bine decat dumneavoastra!...- Asta nu-i adevarat! Cine ti-a spus prostia asta?- Pai tot domnu'...- Aaahaaa!- ... Si al 3-lea motiv este ca eu fac dragoste mai bine decat dumneavoastra!Doamna, surprinsa si foarte suparata, pe un ton insinuant:- Si asta, tooot domnul ti-a spus-o?! Nu-i asaaa?!?- Nu doamna! Asta mi-a spus-o gradinarul!...Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul...
sex beta Reputație: 12 Postat Iunie 27, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7SbTTouX-0M
ARTAGOSU`` Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Postat Iunie 27, 2013 De la Artagosu`` pentru Boieru`,Boieru`,Boieru`...
boieru Reputație: -378 Postat Iunie 27, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jImeBhkIQAw
ARTAGOSU`` Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Postat Iunie 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RWRqD1el7VE
boieru Reputație: -378 Postat Iunie 27, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 27, 2013 Ca BOIERII aia mari imi fac toate pofteleurc pizdele in caleasca...sa le rup poalele...faraaaa numarrrrr(daca iau vreo pastila(pt pula,nu va ganditi la altceva) ) De la Artagosu`` pentru Boieru`,Boieru`,Boieru`...
bazdkiii Reputație: 497 Postat Iunie 27, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iunie 27, 2013 treducerea:-Ce-i praful ala alb pe scula?-Aspirina, pentru durere ta de cap.. vrei administrare orala sau ca si supozitor?
ARTAGOSU`` Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Postat Iunie 27, 2013 Si tot pentru Boieruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu`,Boieru`,Boieru`.................... bahta tie boieruleeeeeeeeeee
Postări Recomandate