marix Reputație: 9360 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 O tipa frumoasa , blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita,care o imita mai mereu...Cand ajunge acasa ea obisnuieste sa se aseze in fata oglinzii si zicea "sunt frumoasa,sexi si imi place sa ma fut"... Papagalita la fel repeta dupa ea...toate bune...intr-o zi vine un preot in vizita : - Vai ce papagal frumos aveti...dupa care papagalita incepe : "sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma fut" Preotul oripilat spune: - Vai cum se poate una ca asta , eu am 2 papagali care citesc din biblie si se roaga toata ziua...da-mi papagalita mie 2-3 zile...sa o reeduc...zis si facut....Ajunge papagalita in mijlocul papagalilor preotului si incepe cum era invatata :- "Sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma fut" , la care unul din papagali zice- Vezi ba , in pula mea ca nu ne-am rugat degeaba … 6
marix Reputație: 9360 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Un vapor se scufunda si supravietuiesc numai 7 persoane: un barbat si 6 femei.Dupa saptamani de asteptari, femeilor le vine pofta. Asa ca se duc la barbat si ii spun. Acesta isi face un calendar in care are in fiecare zi una de futut …Dupa 3 saptamani, intr-o duminica, singura lui zi libera, statea barbatul intins pe plaja, gandindu-se cum sa fuga, pentru ca nu mai rezista.Cum statea el asa, vede un alt barbat inotand spre tarm. Bucuros in cepe sa strige si cand celalalt ajunge la mal ii spune totul. Ii mai spune:-Acum ca ai venit tu, o sa avem 3 zile fiecare si restul liber.La care celalalt raspunde:-Gresit, sunt homosexual!-Ptiu, fi-al dracu’, mi-ai mancat si duminica! 4
marix Reputație: 9360 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Un tanar marinar se imbarca prima data pe un petrolier. Dupa o saptamana pe vas intreaba un coleg:-Fratioare, pe vasul asta nu avem si femei?-Nu, echipajul este format numai din barbati.-Bine si daca avem neaparata nevoie de o femeie?-Avem un bucatar la care mai apelam din cand in cand.Tanarul se stramba si o lasa balta. Revine insa dupa cateva zile:-Frate, spune-mi si mie cum pot sa rezolv si eu treaba cu bucatarul?-Se rezolva, dar te va costa.-Cat?-Cam 400 $.-Bine, dar de ce asa de mult?-Pentru ca o suta trebuie sa o dai capitanului ca nu este de acord cu treburile astea, o suta trebuie sa o dai secundului ca nici el nu e de acord cu asta si cate o suta trebuie sa o dai la doi mateloti ca nici bucatarul nu este de acord cu treaba asta! 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 24, 2015 Bal mascat la o firmă... Un el şi o ea dansează...- Dacă aţi ştii ce idiot scârbos poate fi şeful, zice el...- Serios? Ştiţi cu cine dansaţi?- Nu...- Sunt soţia şefului matale...- Dar dumneavoastră ştiţi cu cine dansaţi?- Nu...- Bine!Şi dispăru... 7 3
mariuscosmin84 Reputație: 95 Postat Iulie 24, 2015 Oras:capitala Oras:capitala Postat Iulie 24, 2015 Unde mi-ai umblat pana la ora asta- Unde mi-ai umblat pana la ora asta, betivan nenorocit ? urla Leana catre barbat‘su Costica, cu parul in mana.- Nu-s betivan muiere, eu is CONSUMATOR, ai inteles ? raspunse Costica, abia tinandu-se pe picioare.- Ce esti ma, consumator?!...Ei las‘ ca-ti dau io tie!...zbiera Leana, ridicand parul catre el. Si idiotii astia cu care ai venit cine naiba mai sunt?- Ei sunt prietenii mei de la Protectia Consumatorului. Ia loveste-ma, sa vedem daca ai curaj!
mariuscosmin84 Reputație: 95 Postat Iulie 24, 2015 Oras:capitala Oras:capitala Postat Iulie 24, 2015 Un tip căsătorit se duce la un doctor și zice: Un tip căsătorit se duce la un doctor și zice: - Domnule doctor, am probleme cu soția când facem dragoste. - Ce fel de probleme aveți domnule? - Soția mea are dureri în timpul actului sexual. La care doctorul de colo zice: - Inseamnă că aveți penisul foarte mare domnule. - Păi, tocmai asta e, că e mic și când îl vede o ia durerea de cap.
titilescu Reputație: 5166 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iulie 24, 2015 Nope. https://jamieonsport.files.wordpress.com/2013/08/polar-bear-dufnering.jpg 4
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 24, 2015 Nope. https://jamieonsport.files.wordpress.com/2013/08/polar-bear-dufnering.jpg 5
tartorul Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2015 Postat Iulie 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YL8N3sVrL_o
tartorul Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2015 Postat Iulie 24, 2015 https://pp.vk.me/c623417/v623417358/2373d/ydH4bQhxlJM.jpg
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Proaspat casatorita, o fata se plinge mamei ca sotul i-a facut o vinataie serioasa sub ochi. - Sint surprinsa! Eu il stiam plecat in delegatie, zice mama. - Si eu! 3
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Iulie 24, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 24, 2015 Bula si Trula, beti morti, intr-o carciuma.- Tu iti iubesti nevasta? intreaba Bula.- Cand ne-am luat, o iubeam asa de tare incat imi venea s-o mananc.- Si, acum?- Imi pare rau ca n-am mancat-o atunci. Acum e prea tarziu, e atoasa… 6
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Râsul unui copil este un sunet extrem de plăcut. Exceptând cazul în care ești singur acasă, este trecut de două noaptea și nu ai un copil… 5
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Mă gândesc că infracţionalitatea în cartierul meu a crescut foarte mult în ultimul timp… aseară când m-am întors de la crâşmă şi am tras pătura de pe nevastă-mea am dat peste un bărbat în uniformă de poliţist. Este un sentiment destul de plăcut să ştii că eşti protejat de un poliţist sub acoperire… 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 24, 2015 Discutie intre doi ardeleni:-Ma Gheo ma, am auzit ca ai fost la Paris!-Fost!-Si ai vazut ceva interesant?-Vazut!-Si ce o fost ase interesant?-Toulouse-Lautrec!-Si cat o fost scorul? 7 4
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Iulie 24, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 24, 2015 - Auzi, uite, eu cu sotia rezolvam integrame aici si imi trebuie un cuvant din trei litere la urmatoarea definitie: Persoana care da toti banii castigati unei alte persoane in schimbul a 3 mese pe zi!"- Rob! E clar!- Exact la asta ma gandeam si eu, doar ca sotia nu stiu de ce a scris "SOT"!… 4
Postări Recomandate