Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sotia pleaca singura in concediu in Caraibe si intalneste acolo un negru sexy cu care decide sa aiba o aventura.

Dupa prima noapte de amor, femeia il intreaba cum il cheama.

- Nu-ti spun, ca razi de mine! ii raspunde barbatul de culoare.

Trece o noapte, trece a doua, dupa vreo trei-patru zile de sex salbatic, femeia il intreaba iar pe barbat cum se numeste.

- Nu-ti spun, ca razi de mine! ii raspunde barbatul.

Trece o saptamana, concediul femeii se apropie de final.

In ultima noapte aceasta ii spune.

- Te rog, spune-mi cum te numesti. Am petrecut cateva zile de vis iar tu nu vrei sa-mi spui cum sa te alint in amintirea mea.

Induplecat, negrul ii marturiseste numele sau nu inainte de a o ruga sa nu rada.

- Ma cheama “Zapada”.

Femeia incepe sa rada in hohote, cu lacrimi in vreme ce negrul o privea trist.

- Vezi, ti-am spus ca ai sa razi de mine!

- Nu, ii raspunde femeia. Ma gandeam ce-o sa isi imagineze sotul meu cand ii voi spune ca am avut parte zilnic de 30 cm de zapada in Caraibe.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

mama ce tare-i asta!! eu fac plaja la mine pe terasa cand am timp, dar asta nici de terasa n-are nevoie. daca stiam si eu inainte...

Postat

Anunţ matrimonial:

“Doresc să mă căsătoresc. Urgent. Nu-mi place shoppingul. Vorbesc puţin, gătesc gustos, niciodată nu mă doare capul. Iubesc fotbalul!”

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Într-un autobuz, pe aceeaşi banchetă, stăteau un bărbat şi o femeie cu un bebeluş în braţe. La un moment dat, femeia scoate un sân să-l alăpteze pe cel mic. Bebeluşul întoarce năsucul într-o parte şi nu vrea să sugă. Femeia, supărată îi spune:
- Mănâncă, altfel îi dau lui nenea!
Ajung ei la Ploieşti, aceeaşi scena: femeia scoate un sân să-l alăpteze pe cel mic. Bebeluşul întoarce năsucul într-o
parte şi nu vrea să sugă. Femeia, din nou supărată, îi spune:
Bebeluşul, nimic. Ajung ei la Braşov, scena se repetă, bebeluşul nu vrea. Femeia repetă replica:
Autobuzul pleacă mai departe. Domnul care stătea lângă femeie pe bancheta izbucneşte:
- Dar hotărâţi-vă doamnă odată, că eu trebuia să cobor la Ploieşti!

Tare nu?)

Postat

Copii, ati citit "Capra cu 3 iezi?"
- Daaaaaaa.....!!!! (raspunde clasa).
- Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi
avea capra...?
- Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu?
- Da!
- Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"?
- Da...
- TREI, in pula mea....!!!
- Despot, iesi afara, sa vii cu parintii la scoala!

Si explicatia... pentru cine nu a vazut:

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Fane,ai uitat sa adaugi si parodia facuta dupa interviu.Este chiar mai hilara decat interviul in sine. :D

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Sa fiu cuminte?!! De mic il vedeam pe Tarzan plimbandu-se dezbracat. Cenusareasa venea acasa la 12 noaptea. Pinocchio zicea minciuni. Aladin era hot .........Batman mergea cu 320 km la ora. Alba ca zapada locuia cu 7 barbati. si acum eu cuminte??

:laugh2

Postat

Deşi unul din princiile fundamentale ale medicinei este să previi şi nu să combaţi, pentru un român privat de sex a fost prea târziu. Acestuia i-a murit erecţia după ce a fost plimbat din bordel în bordel, din cauza nepăsării medicilor.

Potrivit prietenilor, bărbatul nu mai făcuse sex de peste 4 ani, iar ieri acesta avea o erecţie fenomenală. Cu toate că a sunat la ambulanţă, echipajul de urgenţă a venit abia după 45 de minute. La fel ca în secolul XIX, ambulanţa era lipsită de orice fel de aparatură, echipajul fiind nevoit să-l masturbeze manual timp de 30 de minute.

"Cu toată intervenţia celor de pe ambulanţă, erecţia nu a dispărut şi am decis să-l ducem de urgenţă la un bordel", povesteşte Decebal Popescu, unul din prietenii tânărului.

Prietenii care l-au însoţit relatează experienţa de coşmar din bordelurile româneşti:

"În bordel dacă nu scoţi imediat banii, nu te bagă nimeni în seamă. Curvele, dacă nu le dai şpagă, nici nu se uită la tine. Noi am spus că e o urgenţă, că dacă nu-l rezolvă nimeni îi moare, dar n-a fost chip să te înţelegi. Ţi-o lasă să moară cu zile, e un sistem orientat exclusiv către profit, nicidecum către alinarea suferinţei oamenilor", susţine Decebal Popescu.

Acesta relatează că după ce a fost plimbat pe la 5 bordeluri, în cele din urmă erecţia tânărului a murit, spre disperarea acestuia.

"Ne uitam toţi cum i se stinge văzând cu ochii, pe holul acela insalubru al Bordelului Universitar", declară printre lacrimi unul din prietenii tânărului.

Povestea tânărului ar putea fi ecranizată curând de unul din regizorii români, pentru ca dezastrul şi hoţia din bordelurile româneşti să fie arătate lumii întregi.

Postat

Poliţiştii de la DIICOT au demascat întreagă o reţea de prostituate care recrutau proxeneţi **spam editat** şi îi obligau să facă trafic de carne vie. Anchetatorii urmăreau de mult această pistă, însă abia acum au strâns suficiente probe pentru a face arestări.

Capul reţelei de prostituate este Nicoleta Pupăză, prostituată de cetăţenie română, în vârstă de 28 de ani, cunoscută în lumea interlopă ca Nico-ţâţe-tari. În ciuda aparenţei de simplă prostituată sexy, s-a dovedit că femeia făcea mai mult decât sex pe bani. Împreună cu alte câteva prostituate de bani-gata, ea a pus la punct o reţea de proxenetism care se extinde în câteva ţări.

Modul de funcţionare a reţelei era destul de simplu: prostituata aborda bărbaţi tineri, de obicei din mediul rural, promiţându-le sume de bani şi un loc de muncă în străinătate. Apoi le lua actele şi îi obliga să facă proxenetism, în condiţii absolut inumane.

De multe ori proxeneţii erau vânduţi mai departe altor prostituate, care îi exploatau fără milă. Tinerii ajungeau astfel să facă lucruri inimaginabile, de care acum se ruşinează. De exemplu, ei erau obligaţi de prostituate să cronometreze partidele de sex cu clientul, să negocieze preţul şi chiar să conceapă promoţii, de tipul „plăteşti un sex normal şi oral scurt şi primeşti un anal gratis.”

Postat

Tu cum te poti intreba daca exista diferente biologice intre creierul unei femei si cel al unui barbat? De oameni ai auzit?

Scuze pentru tonul agresiv, dar e momentul ala in care simt ca ma lupt cu morile de vant si tre sa iau o pauza.

Just for FUN !!!

post-769-0-67296400-1374136315_thumb.jpg

• Telefon: .
Postat

- Bunicuţule, te rog eu, închide ochii!
- De ce vrei să-i închid?
- Tata spune că atunci când tu vei închide ochii, vom fi milionari! 

Postat

Un mosulica si o blonda smechera se duc la un hotel si el spune :
-Buna ziua, vrem camera 10 de la ultimul etaj...
Receptionerul ii da cheia si blonda se urca in lift, mosulica o ia pe scari.
A 2-a zi la fel, a 3-a zila fel....receptionerul intreaba de curiozitate a 4-a zi:
-De ce nu luati liftul si va duceti pe scari pana la ultimul etaj?
-Daca ai stii ce limba am la etajul 10....

Un pensionar cu bani isi ia bilet la statiune, ajunge la hotel la receptie si se cazeaza. A 2-a zi iese la piscina si vede numai bunaciuni si i se scaoala cuculetzu'.....imediat 2 blonde langa el il intreaba:
-Ati comandat ceva?
-Nu....
-Pai aici cand vi se scoala trebuie sa fiti rezolvat....si sar blondele pe el. A 3-a zi mosulica fericit se duce la sauna cu gandul "lasa ca aici o pocnesc si mai tare".....si trage o besina....poc langa el un negru : 
-Ati comandat ceva?
-Nu....
-Pai aici cand trageti o besina inseamna ca trebuie sa fiti rezolvat si il ia negru si il penetreaza pe mos in dos.
Suparat mosu' se duce isi ia bagajele si la receptine este oprit si intrebat
-De ce plecati? Mai aveti atatea zile....
-Lasati-ma in pace....nu te uiti la varsta mea? Mie mi se scoala o data pe saptamana si ma besesc de 5 ori pe zi... 

Postat

Statuia lui Michelangelo "David" a fost expusa timp de doi ani in America :

post-35356-0-89304500-1374753634_thumb.jpg

Dupa o sedere de doi ani, statuia s-a intors inapoi la Roma :

post-35356-0-82237600-1374753677_thumb.jpg

Sponsorii lui David au fost:

post-35356-0-97381000-1374753842_thumb.jpg

post-35356-0-76371800-1374753866_thumb.jpg

post-35356-0-34479700-1374753883_thumb.jpg

post-35356-0-37664400-1374753902_thumb.jpg

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a i se inlatura verigheta de pe penis. Verigheta pe care i-a "pus-o" amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor. Oare ce este mai rau : Sa descopere amanta ca esti casatorit? Sa-i explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis? Ori sa descoperi ca penisul tau are loc prin verigheta....?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...