adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 - Câţi ani îmi dai, Ioane?- Ce să-ţi mai dau, Mărie, că şi aşa ai destui… 6
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Soţia s-a supărat aşa de tare pe mine încât a postat pe Facebook “Gigi o are mică!”. Dar m-am simţit răzbunat din plin când maică-sa, surorile ei şi cele mai bune prietene au comentat: “Ştim!”. 6
tzaranu Reputație: 1095 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Femeile sunt de trei feluri: cuminţi, curve şi Curvele dracului! Cuminți - care nu se fut cu nimeni;Curve - care se fut cu toată lumea;Curvele dracului - care se fut cu toată lumea în afară de mine... 2
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Într-o duminică în care soldaţii aveau oră liberă, un plutonier intră în sala de mese şi zbiară:- Unde e soldaţii??!!Un fruntaş răspunde:- Joacă şah pe terasă!Plutonierul pleacă bombănind:- Ei bine, las că le iau eu mingea… 7
marix Reputație: 9360 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Un tip intra in bar si cere 10 pahare de vodca .-Trebe sa fi avut o zi jalnica , zice chelnerul .-Da , tocmai am aflat ca frate-meu mai mare e homo .A doua zi la fel .-Azi am aflat ca frate-meu mai mic e homo .A treia zi la fel . Barmanul intreaba :-E cineva la tine in familie care sa placa femeile ?-Da , nevasta-mea !! 6
marix Reputație: 9360 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Dintre toți angajații din lume, dansatoarele la bară află cel mai repede dacă au intrat sau nu banii. 5
lukyy73 Reputație: 8219 Postat August 2, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 2, 2015 Bula si cu Strula erau prieteni. Pleaca Strula in Germania si isi cumpara un aparat de facut la*a. Il vede si Bula, pleaca in Germania si isi cumpara si el unul.Ajunge acasa, si-l pune, are un orgasm, doua, nu se mai oprea…Il suna Bula disperat pe Strula:-Bai Strula, zi-mi cum se opreste aparatul de facut laba, ca mor aici!-Are un buton galben?-Da.-Are un buton verde?-Da!-Are un buton rosu?-Nu.-Ai belit p***, e aparatul de muls vaca, pana la 20 de kile nu se mai opreste. 6
justlove Reputație: 8972 Postat August 2, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 2, 2015 daca facea CIM sau SW nu era asa 9
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 2, 2015 Un tip este intrebat de prietenul sau cel mai bun cum ar vrea sa moara.Acesta raspunde:--As vrea sa mor in somn,linistit,fara griji, exact ca bunicul meu,nu strigand cuprins de teroare si de flacari ca pasagerii lui din avion. 8 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 - Aţi venit la momentul potrivit, spune doctorul pacientului său.- Înţeleg, doctore! În ziua de azi, toată lumea are nevoie de bani. 6
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Într-un parc:- Hei, frumoaso!- Ce-i, băiete? Mă cunoști de undeva?- Da, dragă! În altă viață ai fost soția mea.- Atunci se explică de ce m-a apucat durerea de cap atunci când te-am văzut! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 2, 2015 Hitler se duce la astrologul său şi îl întreabă când va muri. Acesta, după ce îi consultă harta astrală, îi spune:- Vei muri într-o zi de sărbătoare evreiască!- Cum aşa?- Păi, în orice zi ai muri, va fi o sărbătoare evreiască. 7 3
lukyy73 Reputație: 8219 Postat August 2, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 2, 2015 Ahmed, student arab in Romania, le scrie parintilor :– Dragii mei m-am obisnuit aici, am colegi de treaba, dar mi-e rusine de ei ca toti vin la cursuri cu tramvaiul numai eu cu Ferrari”. Raspunsul tatalui:– Ma bucur ca-ti place si te-ai acomodat si ca sa nu-ti mai fie rusine de colegi iti trimit bani sa-ti cumperi si tu un tramvai”. 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 2, 2015 Doi tineri proaspăt căsătoriţi stau de vorbă:- Draga mea, eu am regulile mele. Dimineaţa la ora 8 trebuie să fie micul dejun gata, indiferent dacă sunt acasă sau nu. La ora 13 să fie prânzul gata, indiferent dacă sunt acasă sau nu. Cina să fie pregătită pentru ora 19, indiferent dacă sunt acasă sau nu. Ai înţeles?- Da, am înţeles. Am şi eu o singura regulă: luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică fac sex, indiferent dacă eşti acasă sau nu… 7 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 - Părinte, ieri am ucis un politician.- Fiule, mărturiseşte-ţi doar păcatele, nu şi faptele bune. 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 2, 2015 Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin...La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.La care pisica de sub masa:- YEESSSSSSS!!! 10 3
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Am fost la restaurant. În aşteptarea comenzii, întreb ospătarul:- Ce parolă aveţi la WI-FI?Sictirit, îmi răspunde:- Nu funcţionează.- Cu litere mari sau mici? 8
Postări Recomandate