justlove Reputație: 8972 Postat August 16, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 16, 2015 is in concediu am scapat 9
justlove Reputație: 8972 Postat August 16, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 16, 2015 sigur ca daaa 9
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 17, 2015 Datoria grecilor pe intelesul tuturor ... Un cioban isi pastea oile pe o pajiste, la un moment dat zareste un hotel, isi lasa oile si se duce direct in hotel.Acolo il intampina patronul si ii zice:- Ce e cu dumneata aici? Nu cazam ciobani! Ciobanul:- Stiti, eu sunt cioban, sunt obosit si vreau ca in seara aceasta sa dorm la dvs. in hotel, e singurul din zona, va platesc 1000 de euro.Patronul: 1000 de euro pentru o noapte ? . Sigur, poftiti in apartamentul prezidential! Ciobanul: Stiti, in seara aceasta as dori si eu o domnisoara daca se poate ... va mai dau 1000 de euro. Patronul se conformeaza si ii adduce o domnisoara,dupa ce termina treaba, ciobanulil cheama pe patron din nou. Ciobanul: Stiti, nu m-am saturat numai cu domnisoara pe care ati adus-o dvs., am vazut pe hol o doamna inalta, blonda, superba, daca se poate sa o chemati la mine .. Patronul: Pai aia e nevasta mea!Ciobanul: Va mai dau 3000 de euro… Patronul: Inca 3000 .. Hmmmm!!!. OK!!!!. Dupa ce termina treaba si cu nevasta patronului, ciobanul incepe sa rada in hohote , timp de 10 min…. La un moment dat patronul il intreaba nervos:-Ce ai,domnule,de ce razi? Ciobanul : IN VIATA MEA NU AMAVUT ATATEA DATORII! DAR MA SIMT ASA DE BINE! 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 17, 2015 https://www.youtube.com/embed/BKezUd_xw20?rel=0 1
marix Reputație: 9360 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 O fata serioasa, la agentia matrimoniala:- Buna ziua! Caut un sot agreabil, virtuos, care poate la fel de bine sa cante si sa povesteasca istorioare, dar vreau ca el sa ramana acasa si sa taca din gura daca incepe sa ma oboseasca...- Da, zice agenta, imi dau seama ce doriti, dar ati gresit biroul. Va trebui sa mai mergeti 100 de metri la dreapta, unde veti gasi un magazin de televizoare. 6
marix Reputație: 9360 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Intr'o intersectie o piranda se chinuie sa nasca..vazand-o ca transpira si se agita si se chinuie sa scoata afara puradelul,un politist se pune jos langa ea si o incuraja..Piranda avea gemeni .. dupa cateva minute de chin pentru piranda si de emotii pentru politest, unul dintre copii scoate capul afara se uita in stanga, se uita in stanga, baga capul inapoi si ii zice celuilalt:-Coae!hai prin spate ca p-aici is gaborii! 6
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 - Căsătoria este o loterie?- Nu, la Loto se mai şi câştigă.. 8
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 - Dragă, mi-ai văzut ziarul?- Da,… am înfăşurat gunoiul în el.- Dar nici nu am apucat să mă uit în el.- Aaa, n-ai ratat mare lucru… nişte chiftele de la mă-ta de acum o săptămână şi două coji de pepene… 6
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Într-un compartiment de tren urcă un vânător şi îşi aşază arma pe genunchi, cu ţeava îndreptată spre vecinul din faţa lui. Acesta îi atrage atenţia:– Aveţi grijă, să nu se descarce din greşeală!– Nu-i nici o problemă, răspunde vânătorul impasibil. O încarc din nou… 7
quasim Reputație: 2451 Postat August 17, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 17, 2015 O duduie merge la un consult ginecologic. Dupa ce doctorul examineaza cu atentie fofo, intreaba:- Cati parteneri sexuali ati avut?- Trei. raspunde pacienta- Pai nu-s prea multi.- Nu, domnule doctor, a fost o zi mai slaba. 4
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat August 17, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 17, 2015 Un oltean si un ardelean in tren. Stranuta olteanu, ardeleanu: "sanatate, numai bine". Stanuta din nou olteanu, ardeleanu: "tot ce-ti doresti, sanatate, noroc". Stranuta si ardeleanu, olteanu:"racisi firea-l dreacu" 2
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat August 17, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 17, 2015 Doi olteni in vacanta. La ora 3 dimineatza, unul il trezeste pe celalalt: -Marine! -Ce? -Deschide ochii si spune-mi ce vezi? -Cerul. -Si? -Si Luna. -Si? -Si Carul Mare. -Si? -Si Carul Mic. -Si? -Si...Ioaneee!...astia ne-au furat cortu'. 2
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat August 17, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 17, 2015 O autostopista opreste un sofer si deschide geamul. Asta baga capul si pac, soferul ridica geamul si ii prinde capul . Se da jos si o f**e apoi pleaca. Ii vede un taran, oltean. Tipa il da in judecata . Judecatorul il ia pe taran deoparte sa-i spuna ce a vazul. Asta zice: -"S-a dat jos, si-a scos p**a si a f***t-o. Judecatorul ii zice: -"Ba, e urat, zi si tu ca si-a scos penisul si a regulat-o. Bun. Ajunge taranul in boxa si judecatorul il intreaba: -"Ce ai vazut? La care taranul raspunde: -"Tipul s-a dat jos, si-a scos penisul, desi mie mi s-a parut ca era o p**a si a regulat-o, desi mie mi s-a parut ca a si fu**t-o. 2
Postări Recomandate