? ec ed Reputație: -439 Postat August 30, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat August 30, 2014 Te salut Alexandru!La multi ani Alexandru!Iti doresc multa sanatate si fericire! Aaa ..69 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 30, 2014 Te salut Alexandru!La multi ani Alexandru!Iti doresc multa sanatate si fericire!Aaa ..69 Tu lipseai Bine ai revenit
? ec ed Reputație: -439 Postat August 30, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat August 30, 2014 Tu lipseai =))Bine ai revenit Sunt prietenul lui, el ma respecta! El respecta pe toti da' nu stiu aia toti sa il respecte pe el. 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 30, 2014 Sunt prietenul lui, el ma respecta! El respecta pe toti da' nu stiu aia toti sa il respecte pe el. Vorbe,vorbe....de la Puya cetire
advanced Reputație: -2693 Postat August 30, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat August 30, 2014 Sa ne dezlantuim cu cine? Cu tine? Ieși mă-n pula mea/noastră de veșnic înșelat care ești p.s nu mai pomeni de nevastă/familie,că-ți bag pula direct până-n esofag.....înjură-mă pe mine până dai în boala copiilor Tu ai fost primul care ai dat-o pe treburi personale. Oricum imi cer scuze! Asta nu inseamna ca nu vei ramane vesnic sarlatan! A sa nu uit, care pula, ai asa ceva? Plmba-te ma de aici hotule, sarlatanule!Hai ca poti mai mult! 2 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 30, 2014 Tu ai fost primul care ai dat-o pe treburi personale. Oricum imi cer scuze! Asta nu inseamna ca nu vei ramane vesnic sarlatan! A sa nu uit, care pula, ai asa ceva? Plmba-te ma de aici hotule, sarlatanule!Hai ca poti mai mult!Scuzele-ți sunt acceptate Care pula? Liliiii fată.....ai vrut sã mă fuți în pulă și n-ai dat de ea??? Nătărău ești ....te dai în primire NEtras de limbă La mulți ani!
advanced Reputație: -2693 Postat August 30, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat August 30, 2014 Scuzele-ți sunt acceptate Care pula? Liliiii fată.....ai vrut sã mă fuți în pulă și n-ai dat de ea??? Nătărău ești ....te dai în primire NEtras de limbă La mulți ani!Hai ca ai potential, da-i inainte!
Lubric Reputație: 707 Postat August 30, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat August 30, 2014 Ba, sa-mi bag pula, voi sunteti prosti gramada! Incepe omu' un topic cu felicitari si voi va bagati pula-n el; e frumos ce-ati facut? Cand raspundeti fiti sinceri macar un pic. ... ... ...La multi ani tuturor care-si serbeaza onomastica!
Lubric Reputație: 707 Postat August 30, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat August 30, 2014 De ce?-ule aveam o parere mai buna despre tine - pacat. In fine... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat August 30, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat August 30, 2014 De ce?-ule aveam o parere mai buna despre tine - pacat. In fine... Imi pare rau, era doar o interventie! Nimic adresat tie!
fănica Reputație: 12 Postat August 30, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat August 30, 2014 La multi ani Alexandrilor si Alexelor ..va pupez
Lubric Reputație: 707 Postat August 30, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat August 30, 2014 Imi pare rau, era doar o interventie! Nimic adresat tie! OK! Banuiam, dar vroiam sa fiu sigur. Fanica, bine ai revenit (pentru a nu stiu cata oara)!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 30, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 30, 2014 Scoate-l ca nu mai 'trage',a promis n-am promis nimic ca ma dau la fundu cuiva
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 30, 2014 n-am promis nimic ca ma dau la fundu cuivaOf CURs
marian175 Reputație: 912 Postat August 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2014 Bah cata invidie
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 1, 2014 se numeste sfantu' advanced pe acest forum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum