Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

Postat

Salutar,

Am fost si eu la domnisoara in vizita.

Locatia specificata in posturile anterioare, un bloc cu garsoniere de nefamilisti.

Optat pentru o finalizare.Nu am timp prea mult ca  sa povestesc actiunea, asa ca o sa trec la note.

Locatie: 5-6 cameara e ok, dar baia lasa de dorit in sensul ca miroase rahatul de pisica si nu are cada.

Dameza: 8 dupa parerea mea, fiind amator de skinny.

Oral: 8 cu finalizare,  incercari de deep si fortat un pic.

Normal : 8  nu comenteaza la pozitii si se implica.

Aal :nu am facut

FK: da

GFE : 7-8 M-am simtit relativ ok.Nu am nimic ce sa-i reprosez dar, parca nu am facut clikul care trebuie.

Ca si concluzii : serviciile sunt numeroase, se implica in ceea ce face( cel putin cu mime asa a fost) dar, preturile sunt mari pentru locatia in care sta si pentru ce ofera.

mai ales ca a renuntat la varianta de 60ron/ oral cu finalizare.

La 300 ron/total mi se pare exagerat.

Stima

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Fa-mi si mie un preventiv si o proforma cu urmatoarele servicii sa imi fac bugetul.

- doar o finalizare

- oral cu finalizare

- normal

- 69 (asta ar trebuii sa fie gratis)

- ceva dominare din partea mea,cativa scuipati,palme,un anilingus si ceva supt de degete din partea ta.

Daca ai o oferta de nerefuzat cu ceva discount de black friday stabilim o intalnire pentru in seara asta.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

https://bossip.files.wordpress.com/2013/12/bzmyn5lcmaatkqr.jpg?w=700

cine e domnu ?

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

vai de plm. cat talent are ala de-ti editeaza pozele.

le decupeaza cu forfecuta din almanahe si le lipeste cu pelicanol in caiet dictando.Arta :bow  :slap2

• Oras:Bruges
Postat

Pea are PENI(s)CANOL. Il ia cu degetu din pasa si il asterne pe foaie sa lipeasca poza. :laugh2

Postat

Omule,îmi iubesc pisica enorm,1.am educat pisica sa facă la litiera si are un nisip siliconat care nu miroase,2.pisica are gentuta ei in care sta cuminte!

Postat

Câtă agitație pentru o pisică...

Dar pe bune acum,dacă lumea îți spune că pisica este in plus,de ce nu încerci să scapi de ea,de acolo din locație ma refer,te-ai gândit că mai mult ca sigur pierzi niște clienți din cauza asta?

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

poa` sa faca si-n olivierå. e de cacat sa vezi cacat cand te duci la baie. 2. sta fix ca o pula in mijlocul patului si lasa par peste tot (asa cum mai multi au spus pe aici). par care poate ajunge in stomac sau chiar in pizda ta, si atunci sa vezi dandanale dar tu esti prea redusa la minte ca sa pricepi anumite chestii. o sa ajungi sa mananci/fumezi/bei pisici...

• Like 3
Postat

Ne doare in pula cat iubesti tu sacul ala de rahat cu blana scarboasa! Poti sa stai cu ea bot in bot. LA TINE ACASA!

Cand esti pe treaba nu vrem parul ei, ni se rupe pula de litiera ei, de gentuta ei si in principiu de ea. NU VREM SA O VEDEM! Sau sa o MIROSIM !!!!!!!

Mie imi place cum prestezi dar de cand cu pisica sa-mi bag pula daca mai calc la tine!

• Like 3
Postat

Ne doare in pula cat iubesti tu sacul ala de rahat cu blana scarboasa! Poti sa stai cu ea bot in bot. LA TINE ACASA!

Cand esti pe treaba nu vrem parul ei, ni se rupe pula de litiera ei, de gentuta ei si in principiu de ea. NU VREM SA O VEDEM! Sau sa o MIROSIM !!!!!!!

Mie imi place cum prestezi dar de cand cu pisica sa-mi bag pula daca mai calc la tine!

Dacă dorea lucrul ăsta îl făcea de mult.

Dar ei îi place să stea asa,cu mâța-n cămăruța aia...

P.S: Noaptea o iei cu tine acasă sau o lași singură acolo?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să facă cineva o recenzie la pisică...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...