amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 4, 2015 Ah nu, m-am exprimat eu gresit, era rasa peste tot jos. Doar ca nu era rasa super recent, si apucase sa mai creasca putin de tot )). Eu am mentionat doar pentru ca imi place chel jos. In rest era curata, mirosea frumos, totul ok.. Frumosul meu iubit esti si dulce si super frumos chiar te plac te rog spune+mi la tel data viitoare si ma rad la pasa chiala,acum sunt asa si asa am sa postez poza cu pasa ca sa vedeti
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 . Frumosul meu iubit esti si dulce si super frumos chiar te plac te rog spune+mi la tel data viitoare si ma rad la pasa chiala,acum sunt asa si asa am sa postez poza cu pasa ca sa vedetiinseamna ca te-a atins bine )) 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 4, 2015 inseamna ca te-a atins bine )). Adevarul e ca este bun rau si frumos..recunosc
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 . Adevarul e ca este bun rau si frumos..recunoscpai cred, daca esti in stare sa te faci la pizda special pt el 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 4, 2015 Eu ma fac mereu dar am sa ma fac chiala chiala,uite cum sunt acum,Sper sa va placa pasarica mea mica si futacioasa..pup 6
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 parca si la unghii ar trebui o lucrare facuta 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 4, 2015 Tot asa te BARBIERESTI si pe piept? 2 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 Tot asa te BARBIERESTI si pe piept? bleah.jpgordinar esti, eu am putut sa ma abtin desi ma mancau degetele rau de tot :-)))))) p.s Cred ca se infasoara lindicu ala pe pula ca algele de picioare 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 4, 2015 ordinar esti, eu am putut sa ma abtin desi ma mancau degetele rau de tot :-)))))) p.s Cred ca se infasoara lindicu ala pe pula ca algele de picioareStai mai bine cu nervii, cinste tie =))
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 Stai mai bine cu nervii, cinste tie =)) sunt mai delasator din fire ))
hormi Reputație: 787 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 Si uite asa fata nu mai este nevoita sa-si faca up...au baietii grija sa fie topicul mereu sus. Bravos baieti, faceti o treaba admirabila!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 pai daca avem interes, ce-ai cu noi? 1
hormi Reputație: 787 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 N-am omule nimic cu voi....tot ce am, am cu nevasta-mea: copchil, casa, masini, etc. Cu tine/voi chiar nu am nimic
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 4, 2015 ne anunti daca vrei sa scapi de acarturi ))
hormi Reputație: 787 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 Am un teren de dat in arenda....daca va bagati in jeansi si camasi cu patratele, batem palma.
mrroundtree Reputație: 40 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 4, 2015 Salutare, Am vizitat-o ieri pe Corina si am ramas placut impresionat, Tipa este mult mai draguta in realitate decat pare in poze, este complet nefotogenica. Este foarte draguta la fata, arata ca o pustoaica punkista. La corp este super skinny, exact cum imi place si are niste sani micuti adorabili. Actiunea a decurs ca la carte. Am inceput cu un FK ca in liceu si am continuat cu BJ care inevitabil s-a transformat intr-un 69. Am continuat cu un girl on top si am terminat cu pozitia misionarului. Eu sunt multumit, mi-am indeplinit o fantezie mai veche Locatie: 6 (o garsoniera super micuta) Fizic: 9 Normal: 8 (mai are de invatat dar se descurca bine) Oral: 8 Igiena: 10 Implicare: 9 GFE: 8 Scorul: 60 PS: daca va palc fetele skinny, genul high shcool, nu o ratati! Te pup Corina! 4
xyz1123 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Program?
piticu Reputație: -419 Postat Iunie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 5, 2015 Program?c++
xyz1123 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 c++borland
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 5, 2015 Da lucrez dar am fost putin plecata prin oras
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 5, 2015 Acum sunt disponibila si imi cer scuze ca nu am putut lucra,astazi va astept pana la ora 24-01
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 5, 2015 Da lucrez dar am fost putin plecata prin orasunde? 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 5, 2015 Salutare, Am vizitat-o ieri pe Corina si am ramas placut impresionat, Tipa este mult mai draguta in realitate decat pare in poze, este complet nefotogenica. Este foarte draguta la fata, arata ca o pustoaica punkista. La corp este super skinny, exact cum imi place si are niste sani micuti adorabili. Actiunea a decurs ca la carte. Am inceput cu un FK ca in liceu si am continuat cu BJ care inevitabil s-a transformat intr-un 69. Am continuat cu un girl on top si am terminat cu pozitia misionarului. Eu sunt multumit, mi-am indeplinit o fantezie mai veche Locatie: 6 (o garsoniera super micuta). Multumesc mult si sunt bucuroasa ca ti-am putut satisface placerileFizic: 9 Normal: 8 (mai are de invatat dar se descurca bine)Oral: 8Igiena: 10Implicare: 9GFE: 8Scorul: 60 PS: daca va palc fetele skinny, genul high shcool, nu o ratati!Te pup Corina!
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 6, 2015 Salutare, Am vizitat-o ieri pe Corina si am ramas placut impresionat, Tipa este mult mai draguta in realitate decat pare in poze, este complet nefotogenica. Este foarte draguta la fata, arata ca o pustoaica punkista. La corp este super skinny, exact cum imi place si are niste sani micuti adorabili. Actiunea a decurs ca la carte. Am inceput cu un FK ca in liceu si am continuat cu BJ care inevitabil s-a transformat intr-un 69. Am continuat cu un girl on top si am terminat cu pozitia misionarului. Eu sunt multumit, mi-am indeplinit o fantezie mai veche Locatie: 6 (o garsoniera super micuta). Multumesc mult si sunt bucuroasa ca ti-am putut satisface placerileFizic: 9 Normal: 8 (mai are de invatat dar se descurca bine)Oral: 8Igiena: 10Implicare: 9GFE: 8Scorul: 60 PS: daca va palc fetele skinny, genul high shcool, nu o ratati!Te pup Corina!multumesc mult,ma bucur mult ca ti-am putut satisface placerile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum