Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:București

"Ca si ieri, ca si azi, ca si maine mereu".

Nu ne mai astepta, nu mai venim. Se amana totul pe perioada nedefinita.

sti ceva baiete daca tu esti un nesuferit care comenteaza prost e problema ta,eu am clienti,si daca vreau sa scriu aici e treaba mea! Hai pa cs imi faci nervi si tu si gagaliciul de mai jos!
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa nu te enervezi ca numai prostii se enerveaza. 

Nu stiu altii cum sunt, dar pisicuts ar trebui sa ia repede masuri, ca daca se sesizeaza careva pe la protectia copilului ca exista poze cu copii pe site-uri pentru adulti o sa fie naspa, si nu vrem, sau cel putin eu nu vreau asta ca e un site util la casa omului.

Si am incheiat discutia.

Regards,

G.

Link spre comentariu

Ok poate ai dreptate,nici eu nu vreau sa se inchida situl pentru ca e mai jmecher decat toate si mai direct sa iti spui servicile etc,o sa incerc sa blurez sau sa sterg poza in care in spatele meu este copilul

Link spre comentariu

Dap,sorry nu pot edita postarea cu pozele,dar nu am facut-o special! Nu m-am gandit ca se poate interpreta asa cu ai spus tu,pur si simplu am facut pozele asa cum toate fetele isi faciau...ce sa mai zic..nu mai zic nimic...

Link spre comentariu

Pisicut nu am spus eu, ai dreptate dar fara suparare nu sunt proasta,si mie mi-sa parut un pic ciudat sa se intample asa cum a spus Gigescu dar eu nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa se inchida situl sau alte probleme din cauza mea.te respect pe viata pisicut!

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Pisicut nu am spus eu, ai dreptate dar fara suparare nu sunt proasta,si mie mi-sa parut un pic ciudat sa se intample asa cum a spus Gigescu dar eu nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa se inchida situl sau alte probleme din cauza mea.te respect pe viata pisicut!

http://www.reactiongifs.com/r/2013/05/lol.gif

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare ! Am ajuns astazi in locatia domnisoarei Corina foarte usor la indicatiile date . 

Este o garsoniera micuta , dar perfecta pentru a desfasura aceasta activitate.

Ca tipa ,Corina este o domnisoara super draguta, amabila , te face sa te simti relaxat si e foarte pupacioasa ca o pisicuta dezmierdata  :kiss3  :fuck .

Actiunea a decurs cu un oral executat deep :felatie   si atentie la zonele adiacente cu recompensarea domnisoarei cu tratamentul aplicat mie.. Dupa am imbracat micutul lup in botnita de guma si am trecut la normal. Este stramta , umeda si merge ca uns micutul lup in pestera , unde am si finalizat. 

Igienizat rapid si schimbat cateva cuvinte inainte de a ma imbraca si a primi un pupic dulce ca de plecare.

Halatul 60 ron/ finalizare. 

De revenit pentru ca merita daca va plac tipele slim. Note nu dau ,fiind si prima vizita si prima recenzie.

P.S.: Pentru Corina te pupacesc dulce si astept sa ne mai vedem ! :kiss3  :kiss3  :hug1  :hug1  :date  :gifs_ojos  :bye

• Like 3
Link spre comentariu

Salutare ! Am ajuns astazi in locatia domnisoarei Corina foarte usor la indicatiile date .

Este o garsoniera micuta , dar perfecta pentru a desfasura aceasta activitate.

Ca tipa ,Corina este o domnisoara super draguta, amabila , te face sa te simti relaxat si e foarte pupacioasa ca o pisicuta dezmierdata :kiss3 :fuck .

Actiunea a decurs cu un oral executat deep :felatie si atentie la zonele adiacente cu recompensarea domnisoarei cu tratamentul aplicat mie.. Dupa am imbracat micutul lup in botnita de guma si am trecut la normal. Este stramta , umeda si merge ca uns micutul lup in pestera , unde am si finalizat.

Igienizat rapid si schimbat cateva cuvinte inainte de a ma imbraca si a primi un pupic dulce ca de plecare. merci mult si te-mai astept cand vrei te sarut dulce

Halatul 60 ron/ finalizare.

De revenit pentru ca merita daca va plac tipele slim. Note nu dau ,fiind si prima vizita si prima recenzie.

P.S.: Pentru Corina te pupacesc dulce si astept sa ne mai vedem ! :kiss3 :kiss3 :hug1 :hug1 :date :gifs_ojos :bye

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Aceasta este prima postare aici,asa ca daca omit ceva imi cer scuze. Am ajuns si eu astazi la Corina,sunat,facut programare in jumatate de ora,locatia stiuta.Am sunat la intrarea pe strada si am fost ghidat pana la locul faptei.Programarea a fost respectata,Corina ma astepta.Despre locatie s-a tot vorbit aici...pe mine nu m-a deranjat nimic....pana la urma te duci sa dai un numar sau doua,nu sa te muti acolo.

Am ales varianta o ora \ doua numere 120 lei .Corina o fata slim,tanara,atenta la satisfacerea clientului...cam asta cautam.

Actiunea,cum am mai spus 2 numere,oral neprotejat,caciulita,schimbat cateva pozitii ,finalizare CIM.

Locatia : curat in camera si in baie 9

Aspect : slim,tanara,atenta la ce iti place 9

Igiena : ok 9

Oral : daca ii spui ce iti place este ok...adica fara mana....CIM 9

Normal : schimbat trei pozitii 9

GFE : se implica 9

Cadoul : 120 lei

Media generala 9....eu m-am simtit bine si o sa revin.

• Like 3
Link spre comentariu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...