Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

nu lucrez astazi,este o zi importanta pentru mine

faci curatenie?

• Oras:Bruges
Postat

nu lucrez astazi,este o zi importanta pentru mine

Ai programare la Victor Babeș?

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna seara , acum 2 sapt am fost la domnisoara, am stabilit sa o sun cand ajung la metrou tineretului, sunat locatie vizavi d parc mers pe o strada lunga in capat o benzinarie si stanga imediat nijte blocuri d 4 etaje , intrat in bloc ma asteapta la usa ma invita înăuntru in grădina zoologica:)) stabilim filmu o fin 60 lei plus fin orală 3o lei , ma intind p pat începe cu pupaturi peste tot , zone adiacente , supt pl jumate,trecem la caprita putin, si finalizare orala fara prez, facut dus dupa ,cateva schimburi d propozitii si gata!

Locatie: garsoniera micuta, nu am fost sa cant la pian asa că nu imi displace , o pisica un caine 2 papagali:))

Fata : corp slim sani mici per total nota 8,5@

Normal : 9 pozitie capra

Oral : 8 , atenta si la alte zone

De revenit!

• Oras:București
Postat

Buna seara , acum 2 sapt am fost la domnisoara, am stabilit sa o sun cand ajung la metrou tineretului, sunat locatie vizavi d parc mers pe o strada lunga in capat o benzinarie si stanga imediat nijte blocuri d 4 etaje , intrat in bloc ma asteapta la usa ma invita înăuntru in grădina zoologica:)) stabilim filmu o fin 60 lei plus fin orală 3o lei , ma intind p pat începe cu pupaturi peste tot , zone adiacente , supt pl jumate,trecem la caprita putin, si finalizare orala fara prez, facut dus dupa ,cateva schimburi d propozitii si gata!

Locatie: garsoniera micuta, nu am fost sa cant la pian asa că nu imi displace , o pisica un caine 2 papagali:))

Fata : corp slim sani mici per total nota 8,5@

Normal : 9 pozitie capra

Oral : 8 , atenta si la alte zone

De revenit!

te astept cand doresti,te pup
Postat

Reus, te-ai dus si tu cu o conserva de Whiskas si nite Pedigree boabe? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
Postat

Reus, te-ai dus si tu cu o conserva de Whiskas si nite Pedigree boabe? :laugh2 :laugh2 :laugh2

data viitoare:))))
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
Postat

Mai Laura,

Este mai mult decat important sa intelegi ceva.

Nu poti pretinde mai mult decat triplul unei ore normale cu tine, doar pentru faptul ca iti aduci o prietena.

Asa cum nu poti propune o vizita aluturi de prietena ta, atata timp cat nu stim nimic despre ea.

Pune-te in situatia noastra. Venim la tine, dar nu stim ce varsta are prietena, este inalta, este mica, este grasa, este slaba, este alba, este neagra, este asiatica, are par pe piept... NIMIIIIIIC

In schimmb vrei 400 de lei pentru..... tu sti ce. Ce face fata? Ofera si ea ceva sau doar voi doua va iubiti si noi ne uitam si ne bagam la tine.

Ai vreo poza cu ea. Ok, este timida, dar macar cu corpul.

Si mai scade la pretul ala, ca nu cred ca este atat de formidabila reprezentatia sau fata, incat sa ceri venitul unui om pe 2-3 zile de munca, pentru o ora de distractie cu pretina.

Hai ca sti sa vinzi, ce draq!

Si te rog, te implor, asculta-ti clientii. Du pisica de acolo. Este groaznic sa ti se urce pe mobila sau in pat cand ti-e lumea mai draga. Poate daca o ofereai la pachet pentru cei ce aprecieaza... Dar cu pisici chiar nu am auzit sa mearga... :))

Miroase, este plin de par. Tu stai acolo mult si te-ai obisnuit, dar eu unul evit sa vin pe acolo din cauza pisicii.

Sper ca intelegi ca sunt recomandari si ca vrem binele tuturor. Al nostru, ca sa te vizitam mai des si al tau, ca sa ai mai multi clienti. ;)

Spe

• Like 3
Postat

Si mai scade la pretul ala, ca nu cred ca este atat de formidabila reprezentatia sau fata, incat sa ceri venitul unui om pe 2-3 zile de munca,...

Cate zile??? Poate 15 zile de munca daca ala lucreaza la primarie sau 10 zile de munca daca lucreaza la vreo zdreanta de patron nesatul :laugh2

Miroase, este plin de par. Tu stai acolo mult si te-ai obisnuit, dar eu unul evit sa vin pe acolo din cauza pisicii.

:iagree :iagree :iagree :iagree :iagree :iagree :iagree

Postat

nu mai este valabilă oferta de 200,serviciile mele sunt ce din semnatura de m~ai jos,disponibilă astazi pana la ora 22:00 (nu mai este cainele in casa)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

sex oral (neprotejat+30 lei-protejat inclus in pret) normal dur romantic inorice pozitie, 69,ador cunny anny, finalizare orala sau corporala. 60 lei finalizarea-120 lei ora finalizarea faciala 30 lei+ uro activa unde vrei si pasiva de la gat in jos 30 lei+ uro io pasiva pe fata 40lei+ dominare activa si pasiva usor gen palmute fund trasa de par sex dur 150 lei ora. dominare dura scuipat fata si in gura penetrare,uro pe fata si corp,injuri,finalizare faciala 250 lei ora sex anal 300 lei ora doar daca te incadrezi in dimensiunile mele

Am citit de cateva ori chestia asta din semnatura. Mi se pare mai complicat decat sa-ti calculezi mancarea la Pizza Hut.

n-am avut rabdare sa citesc ce spun colegii prin recenzii insa doresc sa stiu urmatoarele:

Totalul costurilor se stabileste inainte sau dupa "masacru"?

Calculul se face pe hartie impreuna cu clientul sau il faci tu in gand?

Au existat cazuri cand clientul a avut bani doar de-un oral, 3 scuipati in gura, doua palme, un tras de par si uro doar pe laba piciorului tau drept?

Cu respect. :)

PS: Daca scoti pisica din camera se plateste extra?

• Like 8
  • Minus 5
Postat

sex oral (neprotejat+30 lei-protejat inclus in pret) normal dur romantic inorice pozitie, 69,ador cunny anny, finalizare orala sau corporala. 60 lei finalizarea-120 lei ora finalizarea faciala 30 lei+ uro activa unde vrei si pasiva de la gat in jos 30 lei+ uro io pasiva pe fata 40lei+ dominare activa si pasiva usor gen palmute fund trasa de par sex dur 150 lei ora.[/size] dominare dura scuipat fata si in gura penetrare,uro pe fata si corp,injuri,finalizare faciala 250 lei ora [/size]sex anal 300 lei ora doar daca te incadrezi in dimensiunile mele[/size]

Am citit de cateva ori chestia asta din semnatura. Mi se pare mai complicat decat sa-ti calculezi mancarea la Pizza Hut.

n-am avut rabdare sa citesc ce spun colegii prin recenzii insa doresc sa stiu urmatoarele:

Totalul costurilor se stabileste inainte sau dupa "masacru"?

Calculul se face pe hartie impreuna cu clientul sau il faci tu in gand?

Au existat cazuri cand clientul a avut bani doar de-un oral, 3 scuipati in gura, doua palme, un tras de par si uro doar pe laba piciorului tau drept?

Cu respect. :)

PS: Daca scoti pisica din camera se plateste extra?

25 lei/30 minute =))
  • Like 2
  • Telefon: shendu506
  • Telefon: shendu506
Postat

corina,nu beneficiem si noi de un black friday din partea ta,acum ca tot se apropie?

Postat

corina,nu beneficiem si noi de un black friday din partea ta,acum ca tot se apropie?

:-) :-)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...