Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:bucuresty

fisting e una facesitting e alta  u have to learn more english all that u have  writen a post . so ...... intradevar  exista google.....  daca accepti  ok doar sa stiu daca imi fac o programare sau nu . culmea suntem in 2016 nu e atat de greu sa faci diferenta dintre fisting si facesitting care e cu totul altceva ..... corcodus 22 tiai ales bine numele  facesting nu e nici una din cele doua  pozitii la care te referi ... ce pretentii sa am la unul care a cazut din pom ... si culmea prostiei  mai si ai curajul sa ironizezi asupra unor lucruri de care nu ai cunostinta .......doar ai impresia  ca stii despre anumite lucruri ...... cum spune si lora exista goagl mai Corcodus Marean . Daca am posibilitatea sa obtin informatii asupra unor servicii  al unor dame de companie de pe forum de ce sa nu postez ?doar pentru asta este facut forumul pentru a avea acces la informatii asupra unor servicii de care vreau sa beneficiez..... nu cred ca este grau sa mi se dea un raspuns scurt si la obiect a celor postate.pentru ce sa o deranjez pe domnisoara in cauza cu telefoane daca nu am de gand sa o vizitez azi  ci in viitorul apropiat?

Link spre comentariu

nu cred ca  LORA doreste sa fie bombardata cu telefoane doar pentru a da detalii asupra serviciilor  oferite . eu cred  ca este de bun simti sa o deranjez in ziua respectiva cand doresc o programare si nu doar de dragul stiintei sa ne aflam in vorba.  nu vreau sa va supar sau sa imi atrag antipatii doar vroiam sa aflu despre anumite servicii si uite asa ne bagam in seama fara sa stim despre ce este vorba .... introducetii FACESITTING PE GOOGLE SI O SA FITI LAMURITI..... inca o data imi cer scuze pentru contra ironii ca sa le zic asa.FACESITTING nu FISTING SAU FACESTING [CORCODEL]

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Buna lucrezi azi?

Telefonul este un mijloc de comunicare care transmite și recepționează sunete la distanță. Cel mai adesea telefonul este folosit pentru a transmite vocea umană, dar poate fi folosit și la transmiterea altor tipuri de sunete. Cele mai multe telefoane operează prin transmiterea semnalelor electrice de-a lungul a diferite rețele telefonice complexe, fapt care permite aproape fiecărui utilizator al unui telefon să comunice cu aproape oricare alt utilizator al unui telefon conectat la rețea.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Telefon

post-184877-0-33943500-1465737609_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...