floryandoru Reputație: 64 Postat Iunie 4, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iunie 4, 2016 fisting e una facesitting e alta u have to learn more english all that u have writen a post . so ...... intradevar exista google..... daca accepti ok doar sa stiu daca imi fac o programare sau nu . culmea suntem in 2016 nu e atat de greu sa faci diferenta dintre fisting si facesitting care e cu totul altceva ..... corcodus 22 tiai ales bine numele facesting nu e nici una din cele doua pozitii la care te referi ... ce pretentii sa am la unul care a cazut din pom ... si culmea prostiei mai si ai curajul sa ironizezi asupra unor lucruri de care nu ai cunostinta .......doar ai impresia ca stii despre anumite lucruri ...... cum spune si lora exista goagl mai Corcodus Marean . Daca am posibilitatea sa obtin informatii asupra unor servicii al unor dame de companie de pe forum de ce sa nu postez ?doar pentru asta este facut forumul pentru a avea acces la informatii asupra unor servicii de care vreau sa beneficiez..... nu cred ca este grau sa mi se dea un raspuns scurt si la obiect a celor postate.pentru ce sa o deranjez pe domnisoara in cauza cu telefoane daca nu am de gand sa o vizitez azi ci in viitorul apropiat? Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iunie 4, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iunie 4, 2016 nu cred ca LORA doreste sa fie bombardata cu telefoane doar pentru a da detalii asupra serviciilor oferite . eu cred ca este de bun simti sa o deranjez in ziua respectiva cand doresc o programare si nu doar de dragul stiintei sa ne aflam in vorba. nu vreau sa va supar sau sa imi atrag antipatii doar vroiam sa aflu despre anumite servicii si uite asa ne bagam in seama fara sa stim despre ce este vorba .... introducetii FACESITTING PE GOOGLE SI O SA FITI LAMURITI..... inca o data imi cer scuze pentru contra ironii ca sa le zic asa.FACESITTING nu FISTING SAU FACESTING [CORCODEL] Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 5, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 5, 2016 Daca vrei sa iti pun pasarica pe fata,îmi place,dar fi si tu serios si suna si fa-ti programare. Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iunie 5, 2016 am sa vin cu siguranta si faptul ca accepti ma incanta iddea ..sunt limbist convins muahhhh 1 Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 6, 2016 Neata,disponibila Link spre comentariu
carlos69 Reputație: 17 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2016 Buna Locatia? Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 6, 2016 Zona piata Gorjului,Bucuresti Link spre comentariu
magar_ Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 sa faci uro pasiva pe fatza ceri + 40 sau + 70? Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 8, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 8, 2016 Este valabila oferta de 200 de lei,anal P,oral NP,fin unde doresti,uro. Sau si cu dominare +50 de lei 1 H. Pana pe data de 13.06.2016,va pup dulce Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iunie 8, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iunie 8, 2016 o programare vineri la ora 13 e ok Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iunie 8, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iunie 8, 2016 sti tu ca sami pui pasa pe guritza muahh ..... am sa te sun vineri pe la 12 Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 11, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 11, 2016 Disponibila Link spre comentariu
intensive33 Reputație: 38 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2016 Buna lucrezi azi? 1 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Iunie 12, 2016 Buna lucrezi azi? Telefonul este un mijloc de comunicare care transmite și recepționează sunete la distanță. Cel mai adesea telefonul este folosit pentru a transmite vocea umană, dar poate fi folosit și la transmiterea altor tipuri de sunete. Cele mai multe telefoane operează prin transmiterea semnalelor electrice de-a lungul a diferite rețele telefonice complexe, fapt care permite aproape fiecărui utilizator al unui telefon să comunice cu aproape oricare alt utilizator al unui telefon conectat la rețea.https://ro.wikipedia.org/wiki/Telefon 2 3 Link spre comentariu
thestory Reputație: 1 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Poze noi? Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Iunie 13, 2016 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Iunie 13, 2016 Zona piata Gorjului,Bucuresticand te intorci in dristor ? Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 13, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 13, 2016 Nu stiu dar nu curand!♡♡ Link spre comentariu
cavaler44 Reputație: -4 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 sugeamia-ti surceaua! 1 Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 19, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 19, 2016 Disponibila 9 Link spre comentariu
lopix_ Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Oras:LingeLand Oras:LingeLand Partajează Postat Iunie 19, 2016 Disponibilasalutanuntama daca vrei sati fac un set poze faiine profisi gasim noi o metoda sa ma platestii Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 21, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 21, 2016 Buna dimineata,Disponibila Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 28, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 28, 2016 Disponibila 1 Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 29, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 29, 2016 Disponibila Link spre comentariu
muccelmare Reputație: 56 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2016 anal mai faci ? Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Iunie 30, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 30, 2016 Da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum