violet1975 Reputație: 9 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 Buna!M-ar interesa pretul pt o noapte te rog,pupici! 1
imoteph Reputație: 8 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 Sunat programat cu 30 min... detalii - 60 fin oral/normal -120 H Aspectul : 7 ... la fata pare o vampa de centura ...la corp arata binisor Locatie : dezastruos ...cel putin baia este sub orce critica zona militari undeva intre gorjului si apusului Oral 7 mai mult mecanic Normal 6 am pompat 5 minute ..a venit danfu de peste mucegait si am renuntat la finalizare Atitudine 4 nu am conversat o propozitile intreaga ...probabil ca a fost obosita Anal nu cred ca are in meniu , nici nu ma interesat de la danfu cuceritor Masaj cred ca nici nu are asa ceva in meniu halatul 60 Concluzie de revenit.eu unu nu recomand 3
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2016 Sunat programat cu 30 min... detalii - 60 fin oral/normal -120 HAspectul : 7 ... la fata pare o vampa de centura ...la corp arata binisorLocatie : dezastruos ...cel putin baia este sub orce critica zona militari undeva intre gorjului si apusului Oral 7 mai mult mecanic Normal 6 am pompat 5 minute ..a venit danfu de peste mucegait si am renuntat la finalizare Atitudine 4 nu am conversat o propozitile intreaga ...probabil ca a fost obositaAnal nu cred ca are in meniu , nici nu ma interesat de la danfu cuceritorMasaj cred ca nici nu are asa ceva in meniuhalatul 60 Concluzie de revenit.eu unu nu recomand vampa de centura esti tu,acum te trezesti sa faci recenzie? Dupa 2 saptamani?! Ti-am si explicat de ce nu prea aveam chef de nimic,si nu miroseam de loc,ai vrea tu sa ai igiena mea,fac dus de minim 3 ori pe zi,dar ma rog am spus ca nu mai bag dobitocii in seama.asa ca pa!
metal Reputație: 344 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 [...] Dupa 2 saptamani?! Ti-am si explicat de ce nu prea aveam chef de nimic,si nu miroseam de loc,ai vrea tu sa ai igiena mea,fac dus de minim 3 ori pe zi,dar ma rog am spus ca nu mai bag dobitocii in seama.asa ca pa! 1. 2 saptamani nu e mult, oamenii retin suficient de bine. Daca e reala, recenzia e relevanta.2. Daca nu ai chef, refuzi întâlnirile si basta. Sau le zici la oamenii ca ceri 30 RON sa fii doar o gonflabila in ziua aia. Nu creezi asteptari false, iei banu si dupa explici ce probleme ai. Luati-va dracului liber când nu sunteti ok, ca nu venim sa aruncam cu banii ca sa facem laba in doi.3. Nu iti mirosea tie, lui e posibil sa ii miroasa. Mai ales ca 3 dusuri pe zi nu sunt destul, 3 pe ora ar fi ok (inainte, intre si dupa)4. Si daca tot ai bagat "dobitocul" in seama, afla ca tocmai ai validat (recunosti ca a fost, ca erai prost dispusa si ca te speli rar) o recenzie negativa care ar fi putut fi usor pusa la indoiala intrucat omul e nou pe aici. 2
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2016 Este valabila oferta de 200 de lei 1h,oral si anal,fin faciala si corporala,uro,sarutari. Dominare 200 de lei 1h. Pana pe 14.10.2016 pup
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2016 1. 2 saptamani nu e mult, oamenii retin suficient de bine. Daca e reala, recenzia e relevanta.2. Daca nu ai chef, refuzi întâlnirile si basta. Sau le zici la oamenii ca ceri 30 RON sa fii doar o gonflabila in ziua aia. Nu creezi asteptari false, iei banu si dupa explici ce probleme ai. Luati-va dracului liber când nu sunteti ok, ca nu venim sa aruncam cu banii ca sa facem laba in doi.3. Nu iti mirosea tie, lui e posibil sa ii miroasa. Mai ales ca 3 dusuri pe zi nu sunt destul, 3 pe ora ar fi ok (inainte, intre si dupa)4. Si daca tot ai bagat "dobitocul" in seama, afla ca tocmai ai validat (recunosti ca a fost, ca erai prost dispusa si ca te speli rar) o recenzie negativa care ar fi putut fi usor pusa la indoiala intrucat omul e nou pe aici. minim 3 duauri pe zi cand nu lucrez,si crede-ma ca sunt foarte curata. Da a foat la mine si nu a fost nici el un client prea simpatic,gata ca nu mai am ce sa discut! Nu ma doare nici la basca de ce zice el pentru ca eu stiu realitatea.
floryandoru Reputație: 64 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Octombrie 12, 2016 cand iti fac o vizita ca sami ca sa te urci cu pasa pe gura mea mmmm 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 13, 2016 cand iti fac o vizita ca sami ca sa te urci cu pasa pe gura mea mmmm cu mare placere poate si finalizez ,cand doresti ma suni,pup
pasiune9011 Reputație: 134 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Daca tot nu reusesc sa ma sincronizez cu tine pt a ne intalni, poti sa ne mai delectezi cu ceva poze? Ms! O zi buna! 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 13, 2016 Daca tot nu reusesc sa ma sincronizez cu tine pt a ne intalni, poti sa ne mai delectezi cu ceva poze? Ms! O zi buna! buna,pentru moment nu am nici o programare dacă ai timp suna-ma! Te pup
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 Daca tot nu reusesc sa ma sincronizez cu tine pt a ne intalni, poti sa ne mai delectezi cu ceva poze? Ms! O zi buna!Gata s-a reținut îți dai banii singur..,😀La baie, zis casierie.
floryandoru Reputație: 64 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Octombrie 13, 2016 cu mare placere poate si finalizez ,cand doresti ma suni,pupasa sa faci sa nu uiti
floryandoru Reputație: 64 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Octombrie 14, 2016 asa sa faci sa nu uitidaca iti freci buzele pizdi cu talent de gura mea pote te las sa si finalizezi in gura mea 1
andreas1 Reputație: 1 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat Octombrie 14, 2016 disponibila azi? 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 14, 2016 disponibila azi? da sunt dar pe la ora 15:30
andreas1 Reputație: 1 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat Octombrie 14, 2016 da sunt dar pe la ora 15:30ai tel inchis
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 14, 2016 ai tel inchis disponibila acum
coolman33a Reputație: -72 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2016 Bunam azi nu esti???
pasiune9011 Reputație: 134 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 17, 2016 Din pacate, se pare ca domnisoara e greu de gasit! Am aprecia daca ar posta programul! Sa avem spor!
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 18, 2016 Nu pot lucra cateva zile,va pup
alex_e Reputație: 1 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 in weekend lucrezi?
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 22, 2016 in weekend lucrezi? nu pot lucra o perioada,am sa anunt cand voi fi la birou
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2016 Aoleu ... taman acum cand vroiam sa te caut?Sa inteleg ca saptamana viitoare nu esti disponibila? 4 6
amorxxx Reputație: 452 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 23, 2016 Aoleu ... taman acum cand vroiam sa te caut?Sa inteleg ca saptamana viitoare nu esti disponibila? nu cred,sau dacă am să lucrez am să fac doar oral si Dominare.
alex_e Reputație: 1 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2016 Asteptam pana te intorci la birou. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum