pasiune9011 Reputație: 134 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Se pare ca se lasa asteptata! Link spre comentariu
zyxxyz Reputație: 289 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Corina , ceva poze noi ai putea posta ? merci ! Link spre comentariu
andreas1 Reputație: 1 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 cand te pot vizita? Link spre comentariu
mrw2788 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Nu ar strica sa mai pui cateva poze noi. 1 Link spre comentariu
doctorulmaster Reputație: 2 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Daca tot ai avut probleme la pasaroi poate ne spui si noua ce ai avut. Poate avem si noi nevoie de tratament ( doamne fereste ). Sunt baieti care au nevasta acasa si iese cu scandal daca aduc ceva urat la baza. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 e doar pe stop... 1 Link spre comentariu
doctorulmaster Reputație: 2 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 e doar pe stop...Nu / pe facebook a anuntat ca are infectie jos stimabile Link spre comentariu
electrofish1987 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Ce facebook are?) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Nu / pe facebook a anuntat ca are infectie jos stimabileaoleu? ... astept reactia fetei..... 1 Link spre comentariu
adrrian Reputație: 39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Te-ai retras corina? Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Disponibila,150 de lei 1 fin/200 de lei o ora, sex total P. Dominare usoara. Link spre comentariu
coolman33a Reputație: -72 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Woaw... de la 60/120 la 150/200... Link spre comentariu
puradel1 Reputație: -2 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Chiar nu se merita. Sunt alte optiuni mult mai bune in pretul acesta. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Scumpete mica spune-mi si mie ce/cine te recomanda pentru marirea asta de tarif? Ok ... trebuie sa vedem si noi, daca merita cresterea de pret. Nu trebuie sa pui poze explicite, dar macar sa vedem si noi ce s-a imbunatatit, aka silicoane servicii, etc.Sincer, esti pe lista mea de vizitat, dar ce citesc mai su pe forum, ma face sa ezit.Fa-ma sa te vizitez... 5 6 Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 În primul rand făceam sex total la 300 plus dominare încă 50,i-ar acum totul este la 200 ora,nu este un pret mare,cine dorește sa ma viziteze îl aștept cu drag cine nu nu,acesta este prețul! Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Draga, eu te-am laudat aici si te apreciez. Esti bine!Dar pretul vechi era EXTREM DE POTRIVIT!Evident ca este corpul tau si poti sa ceri 500 de Euro pe ora. Daca vrea cineva bine, daca nu, nu! Tu decizi.Ceea ce iti spun este ca la noile tarife, marfa pe care tu o vinzi NU MAI ESTE ATRACTIVA ABSOLUT DELOC!La 150 cu 200 vorbim despre CU TOTUL ALTCEVA! Mai gandeste-te! Te pup! 3 Link spre comentariu
coolman33a Reputație: -72 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Ma gandeam sa faca o vizita ca sta aproape de mine dar la pret asta... am alte variante Link spre comentariu
reus Reputație: 33 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Pret marit nejustificat sunt de acord , cu confratii! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Ma gandeam sa faca o vizita ca sta aproape de mine dar la pret asta... am alte variante au bagat marfa la gorjului ? 1 5 Link spre comentariu
k3nny Reputație: 230 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:BUC & CTA Oras:BUC & CTA Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Scumpete mica spune-mi si mie ce/cine te recomanda pentru marirea asta de tarif? Ok ... trebuie sa vedem si noi, daca merita cresterea de pret. Nu trebuie sa pui poze explicite, dar macar sa vedem si noi ce s-a imbunatatit, aka silicoane servicii, etc.Sincer, esti pe lista mea de vizitat, dar ce citesc mai su pe forum, ma face sa ezit.Fa-ma sa te vizitez... Pt unii, silicoanele nu sunt o imbunatatire. Mai bine fara sani deloc decat cu silicoane, e gretoasa amestecarea a ceva natural cu rahatul artificial. 2 Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Poti sa ceri tu cat vrei... dar problema e ca arati de 50 lei Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Este decizia mea,parerea voastra este parerea voastra nu mai intru in discutii inutile cu toti retarzii pentru ca deja m-am plictisit,cine doreste sa vina vine,parerea mea este ca pretul meu este adegvat serviciilor si al aspectului meu fizic. Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Nici pe gratis nu vin la tine, gandesc sanatatea mea ! Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Nici pe gratis nu vin la tine, gandesc sanatatea mea !Sa stii ca si ea se gandeste la binele forumistilor. Prin marirea de pret sigur nu se mai duce nimeni! 1 Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Chiar daca in alte topice s-a degenerat un pic si s-a inceput cu jigniri si alte alea, aici toti ne-am dat cu parerea civilizat si ti-am spus frumos parerea noastra si chiar am argumentat.Ba chiar mai toti am spus si ca e dreptul tau sa ceri cat vrei dar noi consideram ca este exagerat. Pentru ce pula mea ne faci retarzi? Esti handicapata? Este decizia mea,parerea voastra este parerea voastra nu mai intru in discutii inutile cu toti retarzii pentru ca deja m-am plictisit,cine doreste sa vina vine,parerea mea este ca pretul meu este adegvat serviciilor si al aspectului meu fizic. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum