Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Scumpete mica spune-mi si mie ce/cine te recomanda pentru marirea asta de tarif? Ok ... trebuie sa vedem si noi, daca merita cresterea de pret. Nu trebuie sa pui poze explicite, dar macar sa vedem si noi ce s-a imbunatatit, aka silicoane servicii, etc.

Sincer, esti pe lista mea de vizitat, dar  ce citesc mai su pe forum, ma face sa ezit.

Fa-ma sa te vizitez...

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bruges

Draga, eu te-am laudat aici si te apreciez. Esti bine!

Dar pretul vechi era EXTREM DE POTRIVIT!

Evident ca este corpul tau si poti sa ceri 500 de Euro pe ora. Daca vrea cineva bine, daca nu, nu! Tu decizi.

Ceea ce iti spun este ca la noile tarife, marfa pe care tu o vinzi NU MAI ESTE ATRACTIVA ABSOLUT DELOC!

La 150 cu 200 vorbim despre CU TOTUL ALTCEVA!

Mai gandeste-te! Te pup! :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA

Scumpete mica spune-mi si mie ce/cine te recomanda pentru marirea asta de tarif? Ok ... trebuie sa vedem si noi, daca merita cresterea de pret. Nu trebuie sa pui poze explicite, dar macar sa vedem si noi ce s-a imbunatatit, aka silicoane servicii, etc.

Sincer, esti pe lista mea de vizitat, dar  ce citesc mai su pe forum, ma face sa ezit.

Fa-ma sa te vizitez...

Pt unii, silicoanele nu sunt o imbunatatire. Mai bine fara sani deloc decat cu silicoane, e gretoasa amestecarea a ceva natural cu rahatul artificial.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Este decizia mea,parerea voastra este parerea voastra nu mai intru in discutii inutile cu toti retarzii pentru ca deja m-am plictisit,cine doreste sa vina vine,parerea mea este ca pretul meu este adegvat serviciilor si al aspectului meu fizic.

Link spre comentariu

Chiar daca in alte topice s-a degenerat un pic si s-a inceput cu jigniri si alte alea, aici toti ne-am dat cu parerea civilizat si ti-am spus frumos parerea noastra si chiar am argumentat.

Ba chiar mai toti am spus si ca e dreptul tau sa ceri cat vrei dar noi consideram ca este exagerat.

Pentru ce pula mea ne faci retarzi? Esti handicapata?

Este decizia mea,parerea voastra este parerea voastra nu mai intru in discutii inutile cu toti retarzii pentru ca deja m-am plictisit,cine doreste sa vina vine,parerea mea este ca pretul meu este adegvat serviciilor si al aspectului meu fizic.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...