Sari la conținut

Barbatii cu par pe piept ! Fetele au prioritate !

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Salutari daca de la un timp apar numai topice banale am zis sa deschid si eu unul...de ce nu ??

Azi fiind la plaja cu o amica intram in discutii despre baieti si respectiv fete,  ce mi-ar placea mie la fete etc ceea ce e mai putin interesant in discutia asta cand vine randul domnisoarei la barbati ca stii ca ma atrag barbatii mai asa mai musculosi putin dar nu exagerati si cam atat, si ma mananca sa o intreb dar ce parere ai despre baietii cu par pe piept ( eu fiind full option am par pe piet burta etc ) ca nu ca o dezgusta mai avea putin si zicea ca nu tinem la igiena noastra daca ne respectam trebuie sa ne radem ( acum fiecare cu parerea lui nu ? ) si ca plm am zis bai ok ce pot sa zic fiecare cu gustul lui, parerea mea e ca ori esti barbat ori esti pizda te razi pe piept cu bicu...acum stimati pularai ce ziceti voi are dreptate sau nu ? cati dintre noi se rad si cati sunt "naturell " ? As dorii daca se poate ca fetele de aici care doresc sa participe sa fie cat mai serioase si sa ne zica cum le plac barbatii si daca ii gasesc atragatori sau NU cu parul pe piept, multam :thinking .

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

s-a mai discutat, asteptam idei noi

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

best thing ever :D  :laugh2

http://3.bp.blogspot.com/-BYKqFxlUjoQ/T4gj26qvBiI/AAAAAAAAAH8/JIvlqI3ohoQ/s1600/images.jpg

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

dar ,de femeile cu mustati ce ziceti,va plac? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dupa cum profund si sugestiv spunea odinioara "Cassa Locco", Idealul meu in viata e femeia cu mustata... :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un topic cu si despre barbatii cu păr la cur pe cand?

In CURand

urmeaza : cum sa futem,cum sa dam limbi,cum sa ne masturbam,cum sa ne tundem,ce parfum folosim,etc

• Like 1
Postat

Lasa un membru' mai vechi  :138x

l-as lasa pe oly,da' cica asta nu e membru'

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

urmeaza : cum sa futem,cum sa dam limbi,cum sa ne masturbam,cum sa ne tundem,ce parfum folosim,etc

Sau topicul "Pe ce parte va tineti pula in chiloti, pe stanga sau pe dreapta?" =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...