Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat Septembrie 1, 2014 mai bine decat ieri, mai rau decat maine Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Bine....in Jermania la Paris Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 -Ca sultanii! Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Nu mai da drumul la subiecte de acest gen că iar zice quasim ca avem prea multe topicuri cu tentă filozofică. După mintea unora ar trebui să vorbim doar despre pula-n pizdă si despre evenimente din lumea mondenă. Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Cum am trait ora trecuta Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Nu mai da drumul la subiecte de acest gen că iar zice quasim ca avem prea multe topicuri cu tentă filozofică. După mintea unora ar trebui să vorbim doar despre pula-n pizdă si despre evenimente din lumea mondenă. Daywalker78, quasim glumea. Crede-ma, omul acesta e un monument de bun simt, e o adevarata placere sa vorbesti cu el si nu s-ar da deloc in laturi de la o discutie cu tenta filozofica, ba din contra. Dar pe forumul acesta, cam greu sa se poata purta un astfel de dialog. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Daywalker78, quasim glumea. Crede-ma, omul acesta e un monument de bun simt, e o adevarata placere sa vorbesti cu el si nu s-ar da deloc in laturi de la o discutie cu tenta filozofica, ba din contra. Dar pe forumul acesta, cam greu sa se poata purta un astfel de dialog. Inseamna ca am inteles eu gresit. Mie raspunsul lui mi s-a parut ironic. Dar daca e asa cum zici, atunci este binevenit intre noi, cei care mai discutam si altceva in afara de cele 3 gauri ale femeii si modul de folosire al lor Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Septembrie 1, 2014 biness... Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Pe picior mic....ca am rau de inaltime ! Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Zici tu.... da' nu e chiar asa... Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 1, 2014 ...tu fiind sultanul o viata intreaga ai incercat sa te valorizezi prin femei la care te-ai raportat prin statut, restul fiind ..nimeni, dar si baietii au un tată, nu doar fetele, de aceea tu le negi lor tatăl Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2014 ...tu fiind sultanul o viata intreaga ai incercat sa te valorizezi prin femei la care te-ai raportat prin statut, restul fiind ..nimeni, dar si baietii au un tată, nu doar fetele, de aceea tu le negi lor tatăl daca zici tu, tre' sa m-asez pe tron sa reflectez Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 1, 2014 daca zici tu, tre' sa m-asez pe tron sa reflectez reflectezea vesnic Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Viata e ca un castel de nisip, asa ca promit sa profit doar un pic Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 1, 2014 da, nazistule, invitatie in Avalon Link spre comentariu
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Vreau sa traiesc libera ..ca pasarea cerului si este realitate sunt o femeie libera pe pizda mea si fac ce-mi place nu am sef si nici nu voi avea niciodata/INDEPENDENTA. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 mah io vreau sa traiesc ca pana acummi-e bine asa cum sunt 1 Link spre comentariu
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 6, 2014 As vrea sa traiesc cu persoana pe care o iubesc...dar nu se poate. In rest ce mai conteaza Link spre comentariu
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Partajează Postat Septembrie 6, 2014 ca in copilarie fara griji si nevoile din ziua de azi 3 Link spre comentariu
krokoroot Reputație: 144 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:desert Oras:desert Partajează Postat Septembrie 6, 2014 he was to leave forever Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 6, 2014 as vrea sa traiesc... fericit 2 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Septembrie 6, 2014 "Tanar vreau mereu sa fiu.Ca la douazeci de ani,Fara griji si fara bani!" 1 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2014 "Tanar vreau mereu sa fiu.Ca la douazeci de ani,Fara griji si cu multi bani!" Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Septembrie 6, 2014 as vrea sa traiesc... fericitDin multitudinea de raspunsuri pe care le puteai da,ai ales pe cel mai usor de obtinut.Trebuie doar sa gasesti lucrurile care te fac fericit (sau persoana) si sa le pretuiesti (o pretuiesti). 3 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 6, 2014 bravoooo pisicuț (album duminical cu Tom si Jerry, anu 1985 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum