Sari la conținut

Cum vrei sa traiesti ?

Postări Recomandate

• Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes

Nu mai da drumul la subiecte de acest gen că iar zice quasim ca avem prea multe topicuri cu tentă filozofică.

După mintea unora ar trebui să vorbim doar despre pula-n pizdă si despre evenimente din lumea mondenă. :laugh2

Daywalker78, quasim glumea. Crede-ma, omul acesta e un monument de bun simt, e o adevarata placere sa vorbesti cu el si nu s-ar da deloc in laturi de la o discutie cu tenta filozofica, ba din contra. Dar pe forumul acesta, cam greu sa se poata purta un astfel de dialog.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daywalker78, quasim glumea. Crede-ma, omul acesta e un monument de bun simt, e o adevarata placere sa vorbesti cu el si nu s-ar da deloc in laturi de la o discutie cu tenta filozofica, ba din contra. Dar pe forumul acesta, cam greu sa se poata purta un astfel de dialog.

Inseamna ca am inteles eu gresit. Mie raspunsul lui mi s-a parut ironic. Dar daca e asa cum zici, atunci este binevenit intre noi, cei care mai discutam si altceva in afara de cele 3 gauri ale femeii si modul de folosire al lor :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:in your left mirror
  • Oras:in your left mirror

...tu fiind sultanul

o viata intreaga ai incercat sa te valorizezi prin femei la care te-ai raportat prin statut, restul fiind ..nimeni, dar si baietii au un tată, nu doar fetele, de aceea tu le negi lor tatăl :laugh2  

daca zici tu, tre' sa m-asez pe tron sa reflectez

Link spre comentariu
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa

Vreau sa traiesc libera ..ca pasarea cerului si este realitate sunt o femeie libera pe pizda mea si fac ce-mi place nu am sef si nici nu voi avea niciodata/INDEPENDENTA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...