loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 8, 2014 Eu sunt foarte convins, fericirea poate fi atinsa. Clar, poate fi atinsa... 1
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 8, 2014 Din multitudinea de raspunsuri pe care le puteai da,ai ales pe cel mai usor de obtinut.Trebuie doar sa gasesti lucrurile care te fac fericit (sau persoana) si sa le pretuiesti (o pretuiesti). Am cautat sa exprim intr-un singur cuvant cum as vrea eu sa traiesc. Si nu e deloc cel mai usor de obtinut, de ce crezi ca sunt atat de putini oameni care pot spune ca sunt fericiti? Da, recunosc, pentru mine, fericirea este pe cat de usor de gasit, pe atat de greu...Sincer, eu ca sa fiu fericit, ar trebui sa am o femeie care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc in cel mai curat mod posibil, o familie, o anumita liniste financiara, nu bogatie, doar lipsa grijii zilei de maine, ca job, sa fie ceva ce imi place...Si e destul. Sa am liniste si dragoste in casa.. Asa as fi fericit. Dar, repet.. pe cat de usor, pe atat de greu de realizat. Deci nu e chiar asa simplu cum spui.. 3
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 8, 2014 https://cdn.shopify.com/s/files/1/0403/8845/files/Do-More-of-what-makes-you-happy.png?4346
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Vreau sa traiesc...BINE!
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Buna intrebare... eu as vrea sa traiesc linistita cu pisicul meu adorabil 12
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Postat Septembrie 8, 2014 Pisicul tine loc de iubit? Este cumva castrat? 1
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Da pisicu tine loc de iubit nu ma dezamageste, nu ma inseala e compania perfecta pentru mine..nu mai am nevoie de iubiti/amantiP.S: DA este castrat 14
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 8, 2014 Da pisicu tine loc de iubit nu ma dezamageste, nu ma inseala e compania perfecta pentru mine..nu mai am nevoie de iubiti/amantiP.S: DA este castrat Corect, cea mai buna alegere 1 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 Aza, atunci nu ai nimic impotriva propriei castrari.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 8, 2014 Aza, atunci nu ai nimic impotriva propriei castrari. Animalele de companie se catreaza pentru a evita reproducerea necontrolata si aparitia animalelor fara stapan, este mai neplacut sa vezi aceste animale fara stapan, suferind, decat sa sterilizezi animalele detinute, atunci cand scopul tau nu este cresterea lor pentru a le inmnulti si valorifica in consecinta
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 Da pisicu tine loc de iubit nu ma dezamageste, nu ma inseala e compania perfecta pentru mine..nu mai am nevoie de iubiti/amantiP.S: DA este castrat Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? 1
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? Colega mea Alexandra lasa balconul deschis tot timpul ,geamul era deschis pentru aerisire,si pisicu a sarit pe geamP.S: FLQ asa rautacios esti? 13
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat Septembrie 8, 2014 Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? Ups? :laugh2 :laugh2
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? Prea nebun...frumos =)) 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 9, 2014 Barbugiule, ce ziceai ca de la 14 ani te intretii singur? Pana la 14 ani ai stat in Dudesti si deabia la 14 ani ai descoperit ca poti sa sugi pula in gara de nord pe 5 mărci? puteai de mai devreme. Nu te-a dus mintea? Sau aveai concurenta pe Hanseluța. Si de ce n-ai putut practica psih-ologirea in h`elveția? De ce ai venit sa le ologești pe curvele debile mintal din România? pardon, curvele fătătoare p.s. mi s-a făcut poftă de-o ciorbă de văcuță asortată cu un șnaps 1
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 9, 2014 Da pisicu tine loc de iubit nu ma dezamageste, nu ma inseala e compania perfecta pentru mine..nu mai am nevoie de iubiti/amantiP.S: DA este castrat Pisicile sunt foarte preocupate de a da limbute asa ca, degeaba e castrat..
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 Barbugiule, ce ziceai ca de la 14 ani te intretii singur? Pana la 14 ani ai stat in Dudesti si deabia la 14 ani ai descoperit ca poti sa sugi pula in gara de nord pe 5 mărci? puteai de mai devreme. Nu te-a dus mintea? Sau aveai concurenta pe Hanseluța. Si de ce n-ai putut practica psih-ologirea in h`elveția? De ce ai venit sa le ologești pe curvele debile mintal din România? pardon, curvele fătătoare p.s. mi s-a făcut poftă de-o ciorbă de văcuță asortată cu un șnaps te duci la pisici ??
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 9, 2014 Barbugiule, ce ziceai ca de la 14 ani te intretii singur? Pana la 14 ani ai stat in Dudesti si deabia la 14 ani ai descoperit ca poti sa sugi pula in gara de nord pe 5 mărci? puteai de mai devreme. Nu te-a dus mintea? Sau aveai concurenta pe Hanseluța. Si de ce n-ai putut practica psih-ologirea in h`elveția? De ce ai venit sa le ologești pe curvele debile mintal din România? pardon, curvele fătătoare p.s. mi s-a făcut poftă de-o ciorbă de văcuță asortată cu un șnapsAi noroc ca-mi esti simpatic,de-te-n pula mea de dilou
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 9, 2014 o sa traiesc linistit dupa ce aflu cine este Andreea Rebeca (tipa noua de pe site)
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 o sa traiesc linistit dupa ce aflu cine este Andreea Rebeca (tipa noua de pe site) Uhmm..e andreea rebecca (tipa veche de pe site..hoseppe hoseppe
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 9, 2014 Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? Bai ce nenorocit esti broo =))
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 9, 2014 Uhmm..e andreea rebecca (tipa veche de pe site..hoseppe hoseppe am aflat, acum pot sa traiesc ceva mai linistit
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Septembrie 9, 2014 Cum vreau sa traiesc? alaturi de omul drag sa ne sustinem reciproc,cu un job agitat ,plin de provocari, nu neparat sa am copii,impacat cu mine si cu cei din jurul meu. de la vise la realitate insa e cale lunga...
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 Am decis sa nu mai citesc toate bazaconiile de pe acest thread asa ca o spun direct Vreau sa traiesc bine si daca pot atinge venerabila varsta de 100 de ani incercand sa molfai la matarangi e bine, daca nu ... asta e, ma resemnez cu ...morcovi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum