Sari la conținut

Cum vrei sa traiesti ?

Postări Recomandate

• Oras:Oradea Town
Postat

Eu sunt foarte convins, fericirea poate fi atinsa. Clar, poate fi atinsa...

• Like 1
Postat

Din multitudinea de raspunsuri pe care le puteai da,ai ales pe cel mai usor de obtinut.

Trebuie doar sa gasesti lucrurile care te fac fericit (sau persoana) si sa le pretuiesti (o pretuiesti). :hihat

Am cautat sa exprim intr-un singur cuvant cum as vrea eu sa traiesc. Si nu e deloc cel mai usor de obtinut, de ce crezi ca sunt atat de putini oameni care pot spune ca sunt fericiti?  Da, recunosc, pentru mine, fericirea este pe cat de usor de gasit, pe atat de greu...

Sincer, eu ca sa fiu fericit, ar trebui sa am o femeie care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc in cel mai curat mod posibil, o familie, o anumita liniste financiara, nu bogatie, doar lipsa grijii zilei de maine, ca job, sa fie ceva ce imi place...Si e destul. Sa am liniste si dragoste in casa.. 

Asa as fi fericit. Dar, repet.. pe cat de usor, pe atat de greu de realizat. Deci nu e chiar asa simplu cum spui..

• Like 3
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna intrebare... eu as  vrea sa traiesc linistita cu pisicul meu adorabil

• Like 12
Postat

Da pisicu tine loc de iubit :laugh2 nu ma dezamageste, nu ma inseala e compania perfecta pentru mine..nu mai am nevoie de iubiti/amanti
P.S: DA este castrat :laugh2

• Like 14
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Aza, atunci nu ai nimic impotriva propriei castrari.

Postat

Aza, atunci nu ai nimic impotriva propriei castrari.

Animalele de companie se catreaza pentru a evita reproducerea necontrolata si aparitia animalelor fara stapan, este mai neplacut sa vezi aceste animale fara stapan, suferind, decat sa sterilizezi animalele detinute, atunci cand scopul tau nu este cresterea lor pentru a le inmnulti si valorifica in consecinta

Vizitator FLQ
Postat

Da pisicu tine loc de iubit :laugh2 nu ma dezamageste, nu ma inseala e compania perfecta pentru mine..nu mai am nevoie de iubiti/amanti

Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? ;)

• Like 1
Postat

Dar totusi de ce a sarit de la etaj? Poate nu te mai suporta, te-o vedea mereu suparata. Sau poate ii era dor de Krang si o fi vrut sa se duca la el. Pește ii dai si lui? ;)

Colega mea Alexandra lasa balconul deschis tot timpul ,geamul era deschis pentru aerisire,si pisicu a sarit pe geam

P.S: FLQ asa rautacios esti?

• Like 13
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

Ups?

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Ciorogârla
Postat

Prea nebun...frumos =)) =)) =))

• Like 1
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Barbugiule, ce ziceai ca de la 14 ani te intretii singur? Pana la 14 ani ai stat in Dudesti si deabia la 14 ani ai descoperit ca poti sa sugi pula in gara de nord pe 5 mărci? puteai de mai devreme. Nu te-a dus mintea? Sau aveai concurenta pe Hanseluța. Si de ce n-ai putut practica psih-ologirea in h`elveția? De ce ai venit sa le ologești pe curvele debile mintal din România? pardon, curvele fătătoare  :laugh2

p.s. mi s-a făcut poftă de-o ciorbă de văcuță asortată cu un șnaps

• Like 1
Postat

Pisicile sunt foarte preocupate de a da limbute  =))   asa ca, degeaba e castrat..  :P

Vizitator
Postat

Barbugiule, ce ziceai ca de la 14 ani te intretii singur? Pana la 14 ani ai stat in Dudesti si deabia la 14 ani ai descoperit ca poti sa sugi pula in gara de nord pe 5 mărci? puteai de mai devreme. Nu te-a dus mintea? Sau aveai concurenta pe Hanseluța. Si de ce n-ai putut practica psih-ologirea in h`elveția? De ce ai venit sa le ologești pe curvele debile mintal din România? pardon, curvele fătătoare  :laugh2

te duci la pisici ?? :) 

Postat

Barbugiule, ce ziceai ca de la 14 ani te intretii singur? Pana la 14 ani ai stat in Dudesti si deabia la 14 ani ai descoperit ca poti sa sugi pula in gara de nord pe 5 mărci? puteai de mai devreme. Nu te-a dus mintea? Sau aveai concurenta pe Hanseluța. Si de ce n-ai putut practica psih-ologirea in h`elveția? De ce ai venit sa le ologești pe curvele debile mintal din România? pardon, curvele fătătoare :laugh2

Ai noroc ca-mi esti simpatic,de-te-n pula mea de dilou =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

o sa traiesc linistit dupa ce aflu cine este Andreea Rebeca (tipa noua de pe site) :P

Uhmm..e andreea rebecca (tipa veche de pe site..hoseppe hoseppe

• Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia
Postat

Bai ce nenorocit esti broo =)) =)) =))

• Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau
Postat

Cum vreau sa traiesc? alaturi de omul drag sa ne sustinem reciproc,cu un job agitat ,plin de provocari, nu neparat sa am copii,impacat cu mine si cu cei din jurul meu. de la vise la realitate insa e cale lunga...

Postat

Am decis sa nu mai citesc toate bazaconiile de pe acest thread asa ca o spun direct 

Vreau sa traiesc bine :D si daca pot atinge venerabila varsta de 100 de ani incercand sa molfai la matarangi e bine, daca nu ... asta e, ma resemnez cu ...morcovi 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...