thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 2, 2014 nu plange bre ca mai fac un concurs la anu' Si participi la el tot asa, de unul singur?
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 mah, oricum, nu-I usor: faci regulament, il publici, apoi trebuie sa- si arbitrezi:D 1
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Postat Septembrie 2, 2014 26
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 BAI PISICUTS, TU VEZI CE FACE ASTA AICI???????LAS-O IN PLM, PREA E DE TOT! p.s.ignore thread ftw!!!
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Postat Septembrie 2, 2014 BAI PISICUTS, TU VEZI CE FACE ASTA AICI???????LAS-O IN PLM, PREA E DE TOT! p.s.ignore thread ftw!!!ce-i ba si tu te-ai trezit sef ?
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Postat Septembrie 2, 2014 27
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 ce-i ba si tu te-ai trezit sef ? nu bah, m-am NASCUT sef
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 28
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 29
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 30
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 31
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 32..va ajut sa caştigati..eu donez premiul meu lui Randunica daca revine pe forum...mi dor di tini fatoooooo.. te pupezz
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 33
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 34
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 35
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 36...ca noroc ...ca stiu sa numar...am invatat a numara banii ca la scoala nu am fost..
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 37
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 38
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 39
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Gata bah,1000000da-mi banii sa-i cinstesc pe baietimi-as pula in el de thread
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 Hopaaa 4o..
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 2, 2014 BAI PISICUTS, TU VEZI CE FACE ASTA AICI???????LAS-O IN PLM, PREA E DE TOT! p.s.ignore thread ftw!!! Face dragoste-n gura....nimic nou 6-5
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Face dragoste-n gura....nimic nou 6-5 Merge Brăila!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 2, 2014 Merge Brăila!Merge! Dau braila,dau asa si-asa,dau șanu.....si mai dau 1
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Septembrie 2, 2014 ce-i ba si tu te-ai trezit sef ? Esti descalecat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum