Javradeoras Reputație: 252 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Septembrie 3, 2014 CONFIRM cu tatuajul, bruneta sexy, noua pe site. Alina este numele meu si te astept intr-o locatie discreta pentru momente intime, am 1.65 m, sani nr. 4, iti pot oferi un sex oral cu fin. normal in dif, poziiti, anni, cunni, 69 0760.487.617 Destul de ciudat sa-ti faci asemenea tatuaje
piticu Reputație: -419 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 3, 2014 Eh putea să își tatueze și niște sâni mai fermi...
Membru Premium only-me Reputație: 17759 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 4, 2014 Parca parcas sa zic eu ca s-a mai discutat pe aici pe undeva de acele tatuaje(fundite), este posibil sa incurc eu borcanele. 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 nu mai pot de ras....exista cineva care are asemenea tatuaje? ...sa moara veta ...sunt criminale, sigur are si un zar pe mana stanga 1
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Parca parcas sa zic eu ca s-a mai discutat pe aici pe undeva de acele tatuaje(fundite), este posibil sa incurc eu borcanele. Undeva sigur le-am mai vazut pe aici, acum ceva timp...
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 V-am zis ca undeva am mai vazut tatuaj d-ala cu funde, dar nu stiam unde. Ceva asemanator are ruby (care stinge lumina ) http://web3.protv.ro/assets/mtvro/old_uploads/ruby.jpghttp://imagini2.bestmusic.ro/image/2/640/900/60018627/ruby-doarme.jpg
flo213 Reputație: 66 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 salutare confrati, nu stiu dak mai are un alt topic deschis dar o sa fac o prima recenzie aici.vazut :http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/confirm-cu-tatuajul--noua-pe-sitealina-este-numele-meu-si-te-astept-intr-o_16330151.html de data asta a fost o optiune deoarece alte 3 nr nu mi-au raspuns.am sunat pe la 16:30 pe nr din ziar(anuntul.ro) la care imi raspunde in hohote de ras ,fiind provocata de ,probabil o alta colega dupa care o roaga sa termine si incepe sa vorbeasca cat mai serios.imi zice ca prima data sa o sun cand ajung la o anumita universitate din zona,pe partea cealalta fiind un supermarket.apoi mi-a zis sa urmez drept inainte pana la o intersectie si sa fac dreapta numai ca mi s-a zis alta strada ,dar nr fiind de la alta strada.asa k dupa o ora am gasit un nr identic dar alta denumire de strada si in final ne-am intalnit.sunat la interfon si confirmat etajul + ap. tipa aranjata exact in poze.imi deschide usa dupa care ma pofteste in ultima camera pe dreapta langa baie.am cerut sa ma duc la baie .poftesc in camera dupa care mi se cere cash-ul.ii inmanez,ea fiind nevoita sa ii predea intr-o camera alaturata.vine in camera dupa care incep sa fiu adam dar ea inca nu.ma intind pe pat ,sarutari cu ventuze de pe gat pana aproape de gilbert si reuseste sa il puna in erectie incat nu am mai cerut oral.pus caciulita si trecut intii ea deasupra apoi intre sani -sani placuti si fermi si in final caprita.cel mai mult mi-a placut ca are pielea catifelata,fina.finalizarea a fost un handjob direct pe pieptul ei bronzat. si urmeaza akm un scurt rezumat:locatie: acces 9 -calea calarasilor,aprop de piata muncii dar greu de ajuns din cauza lucrarilor la sina de tramvai-exista autobuze pe acest traseulocatia propriu-zisa: 10 bloc 8 etaje,interfon nou,lift nou,curatenieinauntru: ap. 3 camere,curat,aranjat in culori deschise10 baie curata ,parfumata holul-curat si pus sa ma descalt in hol camera de actiune: 9 pt k era imprastiat in pat lubrifiantul si putin intunecat datorita draperiilor actrita: 10 fara mirosuri in nici o zonaatitudine: 9-a rasp de fiec data la tel pt a gasi locatia,m-a intreb ce pozitie vreau chiar mi-a multumit la final dupa ce i-am mult eu primulaspect :9 -dar pe gustul meuoral: nu am incercat,dar sigur fara cimnormal: 7anal:doar contra cost concluzie: de recomandat si de ce nu ,de revenithalatu:50 ron/fin mai rar asa fete calme,gfe la pretul asta 7
pollsecond Reputație: 25 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Am vrut sa ma duc si eu la ea acum vreo 3 zile.Sunat,programt intr-o ora,mi-am dat seama de la telefon ca e de etnie dupa accent,.Cand am ajuns sun, imi raspunde alta fata,care aflu mai traziu ca e tot de etnie,si imi spune ca Alina a coborat pana la magazin si ca pot sa urc sa o astept sus.Urc eu sus si cand ajung imi zice ca de fapt s-a dus in piata Traian sau Hala Traian,si ca nu stie cand vine.Fete de etnie nesimtite clar.Ii zic sa o sune si imi zice ca nu poate sa o sune ca poate e cu prietenu,ca ele nu se suna.S-a oferit sa intru cu ea dar nu am acceptat ca eram prea ofticat ca mi-a tras teapa,tot de etnie era si cealalta si probabil tot cuibul.Am asteptat 15 minute si am plecat.Imi bag.... in ele,cam asta a fost Eu nu ma mai intorc, 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum