Sari la conținut

Alina 0760487617 Calea Calarasilor

Postări Recomandate

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat
  CONFIRM cu tatuajul, bruneta sexy, noua pe site. Alina este numele meu si te astept intr-o locatie discreta pentru momente intime, am 1.65 m, sani nr. 4, iti pot oferi un sex oral cu fin. normal in dif, poziiti, anni, cunni, 69 

post-127939-0-24961000-1409733100_thumb.jpgpost-127939-0-88725000-1409733105_thumb.jpgpost-127939-0-15201600-1409733111_thumb.jpgpost-127939-0-12040700-1409733116_thumb.jpgpost-127939-0-40713000-1409733120_thumb.jpgpost-127939-0-94172400-1409733126_thumb.jpgpost-127939-0-37345500-1409733134_thumb.jpgpost-127939-0-55631200-1409733140_thumb.jpg

Destul de ciudat sa-ti faci asemenea tatuaje :slap2

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eh putea să își tatueze și niște sâni mai fermi... :)

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Parca parcas sa zic eu ca s-a mai discutat pe aici pe undeva de acele tatuaje(fundite), este posibil sa incurc eu borcanele.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2 nu mai pot de ras....exista cineva care are asemenea tatuaje? ...sa moara veta ...sunt criminale, sigur are si un zar pe mana stanga  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Parca parcas sa zic eu ca s-a mai discutat pe aici pe undeva de acele tatuaje(fundite), este posibil sa incurc eu borcanele.

Undeva sigur le-am mai vazut pe aici, acum ceva timp... :thinking

Postat

V-am zis ca undeva am mai vazut tatuaj d-ala cu funde, dar nu stiam unde.

Ceva asemanator are ruby (care stinge lumina :D) http://web3.protv.ro/assets/mtvro/old_uploads/ruby.jpghttp://imagini2.bestmusic.ro/image/2/640/900/60018627/ruby-doarme.jpg

• Oras:bucuresti
Postat

salutare confrati,

nu stiu dak mai are un alt topic deschis dar o sa fac o prima recenzie aici.

vazut :http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/confirm-cu-tatuajul--noua-pe-sitealina-este-numele-meu-si-te-astept-intr-o_16330151.html

de data asta a  fost o optiune deoarece alte 3 nr nu mi-au raspuns.

am sunat pe la 16:30 pe nr din ziar(anuntul.ro) la care imi raspunde in hohote de  ras ,fiind provocata  de ,probabil o alta colega dupa care o roaga sa termine si incepe sa vorbeasca cat mai serios.imi zice ca prima data sa o sun cand ajung la o anumita universitate din zona,pe partea cealalta fiind un supermarket.apoi mi-a zis sa urmez drept inainte pana la o intersectie si sa fac dreapta numai ca mi s-a zis alta strada ,dar nr fiind de la alta strada.

asa k dupa o  ora am gasit un nr identic dar alta denumire de strada  si in final ne-am intalnit.sunat la interfon si confirmat etajul + ap. 

tipa aranjata  exact in poze.imi deschide usa dupa care ma pofteste in ultima camera pe dreapta langa baie.am cerut sa ma duc la baie .poftesc in camera dupa care mi se cere cash-ul.ii   inmanez,ea fiind nevoita sa ii predea intr-o camera alaturata.

vine in camera dupa care incep sa fiu adam dar ea inca nu.ma intind pe pat ,sarutari cu ventuze de pe gat pana aproape de gilbert si reuseste sa il puna in erectie incat nu am mai cerut oral.pus caciulita si trecut intii ea deasupra apoi intre sani -sani placuti  si fermi si in final caprita.cel mai mult mi-a placut ca are pielea catifelata,fina.finalizarea a fost un handjob direct pe pieptul ei bronzat.

si urmeaza  akm un scurt rezumat:

locatie: acces  9 -calea  calarasilor,aprop de piata muncii dar greu de ajuns din cauza lucrarilor la sina de tramvai-exista autobuze pe acest traseu

locatia propriu-zisa: 10 bloc 8 etaje,interfon nou,lift nou,curatenie

inauntru: ap. 3 camere,curat,aranjat in culori deschise

10 baie curata ,parfumata

holul-curat si pus sa ma descalt in hol

camera de actiune: 9 pt k era imprastiat in pat lubrifiantul si putin intunecat datorita draperiilor

actrita: 10 fara mirosuri in nici o zona

atitudine:  9-a rasp de fiec data la tel pt a gasi locatia,m-a intreb ce pozitie vreau chiar mi-a multumit la final dupa ce i-am mult eu  primul

aspect :9 -dar pe gustul meu

oral: nu am incercat,dar sigur fara cim

normal: 7

anal:doar contra cost

concluzie: de recomandat si de ce nu ,de revenit

halatu:50 ron/fin

mai rar asa fete calme,gfe la pretul asta

• Like 7

Postat

Am vrut sa ma duc si eu la ea acum vreo 3 zile.Sunat,programt intr-o ora,mi-am dat seama de la telefon ca e de etnie dupa accent,.Cand am ajuns  sun, imi raspunde alta fata,care aflu mai traziu ca e tot de etnie,si imi spune ca Alina a coborat pana la magazin si ca pot sa urc sa o astept sus.Urc eu  sus si cand ajung imi zice ca de fapt s-a dus in piata Traian sau Hala Traian,si ca nu stie cand vine.Fete de etnie nesimtite clar.Ii zic sa o sune si imi zice ca nu poate sa o sune ca poate e cu prietenu,ca ele nu se suna.S-a oferit sa intru cu ea dar nu am acceptat ca eram prea ofticat ca mi-a tras teapa,tot de etnie era si cealalta si probabil tot cuibul.Am asteptat 15 minute si am plecat.

Imi bag.... in ele,cam asta a fost

Eu nu ma mai intorc,

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...