Sari la conținut

A revenit, s-a "distrat", a recenzat/conversat dar pana la urma tot a plecat!

Postări Recomandate

Postat

Si un anunt de ultima ora pentru Obiectiv. :D  Se pare ca nu o sa mai poti sa-ti realizezi acea dorinta referitoare la un personaj celebru.

Proxeneți, prinși în flagrant la Medgidia

Astăzi, polițiștii din Medgidia, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – S.I.C. și S.I.P.I. Constanta au realizat un flagrant la domiciliul unui bărbat de 57 de ani, care a fost surprins de către oamenii legii în timp ce primea suma de 200 lei de la doi investigatori sub acoperire în schimbul oferirii a două prostituate pe care acesta le găzduia de mai multe luni în locuința sa și pe care le determina să întrețină raporturi sexuale cu diferiți bărbați, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 și 100 lei.

Acesta lua banii, iar tinerelor le oferea doar mâncare și îmbrăcăminte din banii obținuți în urma practicării prostituției.

În locuința sa au fost identificate 5 tinere, dintre care 3 **spam editat**e.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia. Bărbatul a fost reținut, iar mâine urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de proxenetism.

Postat

Este posibil sa nu fie aceeasi persoana. Este vorba despre un tip cu initialele A.D. cu varsta de 57 de ani. Se cam potriveste. Pe de alta parte, nu este/era singurul cuib din Medgidia cu pastor, deci este posibil sa nu fie vorba despre aceeeasi persoana. Probabil ca o sa ne lamurim pe saptamana viitoare.

• Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

spre bucuria multora , peste citeva zile voi pleca din nou intr-o mica vacanta prin balcani, , fapt pentru care imi permit sa-mi salut cu drag vechii si noii prieteni , cu care mi-am innecat amarul in aceasta vara , le multumesc in mod deosebit fettelor dragi cu care am interactionat si sper sa ne auzim sanatosi la toamna .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...