marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Hai mai, se refera in sens metaforic, nu l-a rapit nimeni .... desi anumite propensiuni dobandite de'a lungul vietii pot scoate la iveala diferite deviatii ale caracteruluiTu ce caracter ai mah ?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 5, 2014 Nasule (TheGodfather), nu ti-l poti salva TU. Altcineva ti-l salveaza fie ca vrei tu sau nu. ... Ma scuzati, subiectul in cauza a fost deschis de catre altcineva, Nasul cred ca e plecat la curve.E greu sa te concentrezi cand bagi o marfa asa de buna, huh? 1
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Eu am suflet de caine,cine mi-l salveaza?
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Tu ce caracter ai mah ? unul bun si calm, ai vazut tu ca am iesiri nervoase pe aici, ca-mi expun frustrarile pe tava, pe acest forum ?
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 6, 2014 PENTRU CĂRTURARI (ESCROCI) ȘI FARISEI (CRIMINALI) Ezechiel 33:7-97 Tu, fiul omului, eşti străjerul pe care l-am pus peste Casa lui Israel. Tu vei auzi cuvântul din gura Mea şi le vei da de ştire din partea Mea. 8 Când îi voi zice celui rău: «Omule rău, vei muri cu siguranţă!», iar tu nu vei vorbi cu cel rău ca să-l avertizezi cu privire la calea lui, omul acela rău va muri din pricina nelegiuirii lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 9 Dar dacă tu îl vei avertiza pe cel rău ca să renunţe la calea lui, iar el nu se va întoarce de la umbletele lui, atunci el va muri din pricina nelegiuirii lui, iar tu îţi vei scăpa sufletul.» (au trecut 25 de ani din Dec. 1989, nu s-a spus adevarul legat de "evenimentele" de atunci, nimeni nu a iesit in fata cu schemele criminale care stau la baza "functionării" hydrei românești - familia, biserica, societatea). ....au tipărit cărți de psihologie apărute in 1975-1985.... au stat în spatele birourilor.....cocălarii (păduchi cu diplomă) rezultatul, 85% dintre români sunt imbecilizati (sursa)
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Postat Septembrie 6, 2014 fuck the bible, yehova is a pimp
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2014 Eu am suflet de caine,cine mi-l salveaza?Caini cica n-au suflet, asa a spus profesoara de religie fetitei mele. Cei care au caini probabil au alta parere.
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Postat Septembrie 6, 2014 Caini cica n-au suflet, asa a spus profesoara de religie fetitei mele. Cei care au caini probabil au alta parere.profa de religie e un cyborg care functioneaza cu sperma de popa transpirat si branza de calugar, eu nu as lasa langa ea nici macar un muribund, risca sa ajunga din rai in iad
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 impingem discutia pe un teren minat ... toate cele cate sunt pe Pamant au suflet
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2014 impingem discutia pe un teren minat ... toate cele cate sunt pe Pamant au suflet Asa ziceam si eu pana nu m-a "luminat" d-na profesoara de religie. Ea fiind mai aproape de D-zeu tre sa stie mai bine nu-i asa ?
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 6, 2014 @ hary, probabil omului i.a căzut prapurele pe ochi... n.am să intru în polemica cu el....joaca în alta liga omu... Pe mine mă amuza, așa că dai bătaie maestre
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Autor Postat Septembrie 6, 2014
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 prin meditatie, rugaciuni catre spiritele stramosilor si fapte bune si eu care credeam ca, il salvezi cu muie si cu deepthroat , catre alti utilizatori.
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Asa ziceam si eu pana nu m-a "luminat" d-na profesoara de religie. Ea fiind mai aproape de D-zeu tre sa stie mai bine nu-i asa ?O profesoara de religie nu este apropiata de Dumnezeu, nici macar majoritatea preotilor sau calugarilor nu sunt, foarte putini sunt cei cu har adevarat care sa se stie apropia de Dumnezeu si de sufletul omului si al tuturor vietuitoarelor. O profesoara este o profesoara,chiar daca este de religie nu este duhovnic, asa cum nici profesoara de romana nu este scriitoare sau profesoara de matematica, matematiciana, ei doar predau niste lectii, care cineva le-a scris. Oricum, religia din scoala are prea putin de-a face cu adevarata credinta si cu apropierea de Dumnezeu, religia din scoala este dogma + istoria Bisericii Ortodoxe Romane, care nu au nicio treaba cu lucrarea lui Hristos
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2014 O profesoara de religie nu este apropiata de Dumnezeu, nici macar majoritatea preotilor sau calugarilor nu sunt, foarte putini sunt cei cu har adevarat care sa se stie apropia de Dumnezeu si de sufletul omului si al tuturor vietuitoarelor. O profesoara este o profesoara,chiar daca este de religie nu este duhovnic, asa cum nici profesoara de romana nu este scriitoare sau profesoara de matematica, matematiciana, ei doar predau niste lectii, care cineva le-a scris. Oricum, religia din scoala are prea putin de-a face cu adevarata credinta si cu apropierea de Dumnezeu, religia din scoala este dogma + istoria Bisericii Ortodoxe Romane, care nu au nicio treaba cu lucrarea lui HristosMai nou nici religiile nu prea au nimic cu credinta adevarata. Asta era de fapt profesoara de la catolici ca sa fiu exact.
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Fiecare crede si il percepe pe Dumnezeu dupa cum este inzestrat cu inteligenta si intelepciune, insa singurul lucru care zic eu ca te apropie de El este milostenia, ajutorarea aproapelui, si ca aducem in discutie catolicii Papa a spus in primavara ca si un ateu care face lucruri bune, este la fel de merituos ca un crestin. Pentru ca Hristos ne-a lasat crestini, nu ortodocsi, catolici, penticostali adventisti, etc. ... astea sunt de la oameni, nu de la Dumnezeu
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2014 Fiecare crede si il percepe pe Dumnezeu dupa cum este inzestrat cu inteligenta si intelepciune, insa singurul lucru care zic eu ca te apropie de El este milostenia, ajutorarea aproapelui, si ca aducem in discutie catolicii Papa a spus in primavara ca si un ateu care face lucruri bune, este la fel de merituos ca un crestin. Pentru ca Hristos ne-a lasat crestini, nu ortodocsi, catolici, penticostali adventisti, etc. ... astea sunt de la oameni, nu de la DumnezeuDa sa ne ajutam aproapele macar, fiindca pacate avem si asa destule.
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Caini cica n-au suflet, asa a spus profesoara de religie fetitei mele. Cei care au caini probabil au alta parere.Aia nu era profesoara de religie,lucra la ecarisaj
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 Da sa ne ajutam aproapele macar, fiindca pacate avem si asa destule. Avatarul iti reprezinta pacatele ? 1
beverlihils Reputație: 185 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Septembrie 6, 2014 eu nu cred ca acea profesoara de religie a spus la clasa ca animalele nu au suflet si asta in contextul in care pt a ajunge profesor de religie treci prin facultate de teologie si dai si ex de titularizare este adevarat, atunci cand copilul nu retine un lucru ,vinovat este dascalul parerea mea legata de sufletul animalelor este ca ,ele au suflet,insa acesta este muritor,pe cand sufletul omului este nemuritor,este vesnic nu vreau sa intru in prea multe detalii,fiecare cu parerea sa,doar asta am strigat la Revolutienumai bine,
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 6, 2014 Ma scuzati, subiectul in cauza a fost deschis de catre altcineva, Nasul cred ca e plecat la curve.E greu sa te concentrezi cand bagi o marfa asa de buna, huh? Nu, aici n-a fost vorba de lipsa de concentrare, Harry; Ingineru' are ceva de impartit cu The Godfather de multa vreme; e pe "lista" lui, am mai observat si in alte randuri. Ceva in genul tipei de pe bannerul cu atragerea de fonduri nerambursabile...
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 7, 2014 Viitorul: iarna nucleară, sex fără bășică, la feștilă (din cururile grase ale bovinelor / vitelor ploditoare) posibil cu ceva futut în cur din greșeală (pentru popi și psihopoponari - buhaii de baltă, ar fi si psihopopoloage bune de....yam-yam, le vine rându și lor la.... ) http://assets2.blurb.com/images/uploads/catalog/08/1134308/3570519-6df3b89c0dc295f688ef0a00e11f45e3-fp-1338516771.jpg https://misfitmuse.files.wordpress.com/2013/02/nuclear-winter.jpg http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2012/347/5/3/nuclear_winter_2_by_seelengift-d5nx9ro.jpg http://i1.wp.com/listverse.com/wp-content/uploads/2012/12/dirty-cannibal1.jpg?resize=598%2C387
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 7, 2014 Sufletul nu se pierde, doar se murdareste ...
jane.p Reputație: 34 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:here Oras:here Postat Septembrie 7, 2014 Il faci cadou!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 7, 2014 eu nu cred ca acea profesoara de religie a spus la clasa ca animalele nu au suflet si asta in contextul in care pt a ajunge profesor de religie treci prin facultate de teologie si dai si ex de titularizare este adevarat, atunci cand copilul nu retine un lucru ,vinovat este dascalul parerea mea legata de sufletul animalelor este ca ,ele au suflet,insa acesta este muritor,pe cand sufletul omului este nemuritor,este vesnic nu vreau sa intru in prea multe detalii,fiecare cu parerea sa,doar asta am strigat la Revolutienumai bine, daca tot ati adus in discutie profesorii de religie, ei nu apartin doar ortodoxiei, mai nou, datorita libertatii religioase, ei pot fi din orice secta crestina, si da, devin titulari si-i indoapa pe elevi (optional, care vrea sa fie curcan..) cu doctrine si dogme, apoi isi trag si o vulva fizica (o cladire), denumita biserica, unde-i aduna pe asa zisii crestini, in fond o gasca unita printr-o dogma care nu le va salva nicidecum sufletu, pentru ca mai ipocriti si mai trepidati la mansarda ca ei, nu exista 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum