Sari la conținut

Delia fosta maseuza Piata Victoriei 0731635902

Postări Recomandate

• Oras:ilfov
  • Oras:ilfov

Cum nu aveam nici un fel de referinta legata de domnisoara din titlu nu aveam asteptari prea mari,pozele pareau ok,numarul nu mai exista decat pe anuntul deci toate datele duceau catre o necunoscuta.Asa ca  am riscat pentru ca era tarziu si nu aveam nici o varianta viabila.
Programare telefonica la numarul din titlu cu 30 minute inainte am vrut mai devreme dar nu sa putut.Delia este o fata timida ,firava corp slim de pustoaica cu un chip inocent care dupa spusele ei are 22 de ani dar arata de 17 18 (aviz "**spam editat**ilor").Are un limbaj destul de elevat politicoasa ,am fost servit cu o bautura inainte de actiunea propiuzisa.
Mi-a facut apoi un masaj care ma relaxat total mult mai bun ca in multe saloane de profil se vede ca are cunostinte cert este ca prin metode specifice ma finalizat la primul numar.
La al doilea numar i-am cerut sa stea deasupra ca sa ma pot juca cu sanii ei frumosi cu sfarcurile acelea micute erectile,are o pasarica stramta si umeda geme frumos nu stiu daca real.Am pus-o si capra pentru ca vroiam sa-i dau mai tare (bosorog pervers ce sunt)si am finalizat apoi pe sani.
Concuzii:Locatie 8 Calea Victoriei apartament regim hotelier mobilier cam vechi baie cam micuta.+Se gaseste loc de parcare in fata blocului -cu plata
Fata Delia9 cam slabuta pentru gusturile mele dar poate perfecta pentru alti,frumusica foc la fata si cu mult bun simt
Oral 8,5 tehnica nu este cea mai buna e incepatoare si inteleg o ia pe toata suge bine face ce ii spui
Normal 10 face orice schimba pozitii foarte cooperanta
Masaj 10++ este foarte bun cred ca ar putea presta doar masaj si ar avea clienti si asa
GFE 10 am stat mult peste o ora aproape de 2 fara sa imi ceara in plus nimic si fara sa ma grabeasca.

Am platit 200 roni pentru o ora are si varianta de 150 roni fara masaj.
Dupa parerea mea daca va avea aceiasi prestatie mereu va ajunge in top in scurt timp este o super fata si imi pare bine ca instinctul meu nu ma inselat de data asta,ii doresc bafta.

post-132166-0-66660700-1409910474_thumb.jpg

post-132166-0-16137800-1409910482_thumb.jpg

post-132166-0-79261400-1409910489_thumb.jpg

post-132166-0-16159100-1409910497_thumb.jpg

post-132166-0-07652100-1409910510_thumb.jpg

post-132166-0-29394200-1409910517_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila

te-ai inscris la 14 40 si ai postat recenzie la 14 51 cu o fata aparent noua.....si cu note de 10 plus plus plus....

bine....

daca spui tu...

te credem....

Link spre comentariu
  • Oras:piata victoriei
  • Oras:piata victoriei

Buna!Am aflat in dimineata asta de acest site de la un client.Pot sa va ofer si doar masaj cu finalizare prin tehnici ale masajului,de fapt am multi clienti care m-au cunoscut cand lucram la salon si acum ne intalnim strict pentru masaj.Pretul pentru o ora de companie intima este 150 ora(2finalizari),companie intima si masaj erotic 200 ora (2finalizari si un masaj body/erotic de 20minute),companie intima si masaj complet relaxare body si erotic 250 o ora si jumatate.Va astept cu drag Delia

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

salut sunt delia vreau sa va anunt ca aceasta d-soara foloseste pozele mele. iar ca recenzia este falsa facuta de ea. pot demonsta asta.. cei care m-au vizitat stiu ca pozele sunt ale mele.. am lucrat cu aceasta d-soara si nimic din ceea ce s-a scris in recenzia de mai sus este fals.. cei care nu ma cred ai rog sa o viziteze, apoi sa ma contrazica daca nu am dreptate

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

salut sunt delia vreau sa va anunt ca aceasta d-soara foloseste pozele mele. iar ca recenzia este falsa facuta de ea. pot demonsta asta.. cei care m-au vizitat stiu ca pozele sunt ale mele.. am lucrat cu aceasta d-soara si nimic din ceea ce s-a scris in recenzia de mai sus este fals.. cei care nu ma cred ai rog sa o viziteze, apoi sa ma contrazica daca nu am dreptate

Na ca a aparut si "the real Delia" , simt ca explodez si o sa muiesc pe cineva . 

@deliabmr , tu cine esti , ce numar de telefon ai si care este anuntul tau ?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Na ca a aparut si "the real Delia" , simt ca explodez si o sa muiesc pe cineva . 

@deliabmr , tu cine esti , ce numar de telefon ai si care este anuntul tau ?

sunt LUIZA miam facut un cont cu DELIAPMR din cauza acestei d-soara ca sa pot lasa o recenzie la d-soara (DELIA) ca sa nu va duceti sa va luati o teapa foarte mare d-soara se foloseste de pozele mele pentu ca are si ia poze facute an costumatia mea voi nu vedeti ce diferenta este intre mine si ea eu sunt cu paru scutr si ea cu paru lung asa ca aveti grija unde va duceti 

Link spre comentariu

sunt LUIZA miam facut un cont cu DELIAPMR din cauza acestei d-soara ca sa pot lasa o recenzie la d-soara (DELIA) ca sa nu va duceti sa va luati o teapa foarte mare d-soara se foloseste de pozele mele pentu ca are si ia poze facute an costumatia mea voi nu vedeti ce diferenta este intre mine si ea eu sunt cu paru scutr si ea cu paru lung asa ca aveti grija unde va duceti 

Evident ca sunt doua fete: una in primele doua poze si alta in ultimele Cea care isi spune Luiza (primele doua poze)  are si anunturi cu Delia asistenta la 250ron/h, locatie Bloom. Prestatia de max. 200.

• Like 1
Link spre comentariu

Desi are un anunt si cu 150 lei, plus ca a confirmat si aici pretul de 150 lei pt o ora cu 2 fin, doar oral si normal, domnisoara nu se tine de cuvant.

Am discutat la telefon, mi-a spus povestea cu serviciile si preturile su am convenit pt o intalnire de o ora, doar oral si normal la 150 lei. Ajuns in locatie, zona Calea Victoriei intersectie cu Calea Grivitei, un apt. deja cunoscut in lumea asta a noastra, d-ra a scos brusc din oferta ceea ce convenisem iar intalnirea se taxa cu 250 lei, sex total plus un masaj. Am zis pas, fata este dragutica, skinny, insa nu este de 250 si in plus nu am dorit sa-i incurajez atitudinea si strategia folosita.

• Like 3
Link spre comentariu

Evident ca sunt doua fete: una in primele doua poze si alta in ultimele Cea care isi spune Luiza (primele doua poze)  are si anunturi cu Delia asistenta la 250ron/h, locatie Bloom. Prestatia de max. 200.

da eu am anutul de 250 de lei ora si un masaj dar aici este vorba de pozele mele care le foloseste d-soara (delia) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...