andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 8, 2014 Andreea e barbat sau e femeie?Bărbat
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Bărbat Te invitam la un cicoletz daca erai domnisoara!
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 8, 2014 Te invitam la un cicoletz daca erai domnisoara! Se rezolvă. Știi cum merge treaba în România, dai și tu o 'atenție' pe lângă ciucaletul ăla și mă pot transforma în fată, special pentru tine
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 8, 2014 Stifler te rog sa mă suni ... vorbeam la tel fix nu cu tine...te pup multumesc
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 Ce sa-i faci, asta e soarta baietilor buni...Pokerașule,departe gandul de mine de a ma considera un baiat bun,am greselile mele si mi le asum (o sa vin acasa si-am sa scap de 'năcaz') Problema e alta,nu are nicio legatura bunatatea cu Onoarea....intre hoti,curvari,bagabonti,etc, o gaura de pizda fierbinte,o clanta de usa rupta sau o 'mufa' plina ochi de carduri Platinum n-o sa valoreze niciodata cat valoreaza o PRIETENIE Am caz recent si real 100% de povestit dar mi-e lene acum In mare: un prieten bun aflat la 'greu',proaspat luat ....multi nu stiu,nu ca ar fi prosti,dar pur si simplu nu s-au lovit in viata de astfel de evenimente omul proaspat luat are dreptul sa dea un telefon....asta sa n-o sperie pe nevasta-sa,ma suna pe mine si-mi da indicatiile de rigoare,recte sa-i iau nevasta cu binisoru',pe ocolite,plm Sun femeia,ma implic maximum in caz (normal) si ramane stabilit sa ne vedem la ea acasa pt a-i povesti in detaliu problema sotului ei Ma conformez si in urmatoarele 30 de min eram deja ci dejtu' pe sonerie....intru',sarutarile de maini obligatorii din punctul meu de vedere,ma invita femeia in living la o cafea.....si de-aici -incolo a intrat Michiduță in ea Avansuri,chestii,socoteli....urat,foarte urat nu detaliez ca ar fi prea multe de povestit....un singur detaliu,totuși....eu stateam pe o canapea gen coltar,cu o masuta de mijloc in față,ea vine cu cafeaua si se aseaza 'directamente' in fața mea,pe jos,pe covoraș,intr-o rochiță mulata si lunga pana mai jos de pizda cu maximum 10 cm......si Șoc.....n-avea nici chiloți pe ea Hai ca deja m-am lungit,dar lehamitea e prea mare.....in secunda doi am dat-o la misto ca am primit un mesaj care nu suporta amanare si m-am dus dreaq de nebun sa ma manance ,am fugit ca dreaq de tamaie Plm,am vazut multe la viata mea, dar cazul asta m-a socat iremediabil.....plm,arde-te,fă, ca esti femeie,te mananca.....dar chiar asa,in secunda doi???? Si mai rau,cu cine??? Cu prietenul lu' barbac'tu ?!? Mentionez ca femeia era tinuta/traita intr-un mare lux p.s deja mi-am auzit vorbe dinspre partea ei precum ca as fi un mare labagiu care doarme pă el cu pizda-n față Sa-mi fie rusine! 6
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Barbu, sper ca nu vroiai sa auzi aplauze mah? Daca le futi esti porc, daca nu, esti prost... aia e! Lasand gluma deoparte, cred ca ai facut ceea ce orice om, cu putin bun simt si mai mult scaun la cap trebuia sa faca! Rusine sa-ti fie! ) 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 Pokerașule,departe gandul de mine de a ma considera un baiat bun,am greselile mele si mi le asum (o sa vin acasa si-am sa scap de 'năcaz') Problema e alta,nu are nicio legatura bunatatea cu Onoarea....intre hoti,curvari,bagabonti,etc, o gaura de pizda fierbinte,o clanta de usa rupta sau o 'mufa' plina ochi de carduri Platinum n-o sa valoreze niciodata cat valoreaza o PRIETENIE Am caz recent si real 100% de povestit dar mi-e lene acum In mare: un prieten bun aflat la 'greu',proaspat luat ....multi nu stiu,nu ca ar fi prosti,dar pur si simplu nu s-au lovit in viata de astfel de evenimente omul proaspat luat are dreptul sa dea un telefon....asta sa n-o sperie pe nevasta-sa,ma suna pe mine si-mi da indicatiile de rigoare,recte sa-i iau nevasta cu binisoru',pe ocolite,plm Sun femeia,ma implic maximum in caz (normal) si ramane stabilit sa ne vedem la ea acasa pt a-i povesti in detaliu problema sotului ei Ma conformez si in urmatoarele 30 de min eram deja ci dejtu' pe sonerie....intru',sarutarile de maini obligatorii din punctul meu de vedere,ma invita femeia in living la o cafea.....si de-aici -incolo a intrat Michiduță in ea Avansuri,chestii,socoteli....urat,foarte urat nu detaliez ca ar fi prea multe de povestit....un singur detaliu,totuși....eu stateam pe o canapea gen coltar,cu o masuta de mijloc in față,ea vine cu cafeaua si se aseaza 'directamente' in fața mea,pe jos,pe covoraș,intr-o rochiță mulata si lunga pana mai jos de pizda cu maximum 10 cm......si Șoc.....n-avea nici chiloți pe ea Hai ca deja m-am lungit,dar lehamitea e prea mare.....in secunda doi am dat-o la misto ca am primit un mesaj care nu suporta amanare si m-am dus dreaq de nebun sa ma manance ,am fugit ca dreaq de tamaie Plm,am vazut multe la viata mea, dar cazul asta m-a socat iremediabil.....plm,arde-te,fă, ca esti femeie,te mananca.....dar chiar asa,in secunda doi???? Si mai rau,cu cine??? Cu prietenul lu' barbac'tu ?!? Mentionez ca femeia era tinuta/traita intr-un mare lux p.s deja mi-am auzit vorbe dinspre partea ei precum ca as fi un mare labagiu care doarme pă el cu pizda-n față Sa-mi fie rusine! Ce pot sa zic Domnule decat ca ai fost tare in acele momente de infern si ai gandit cu capul de sus nu cu ala de jos. Respect si ai o bere joi de la mine 2
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 Barbu, sper ca nu vroiai sa auzi aplauze mah? Daca le futi esti porc, daca nu, esti prost... aia e!Lasand gluma deoparte, cred ca ai facut ceea ce orice om, cu putin bun simt si mai mult scaun la cap trebuia sa faca! Rusine sa-ti fie! )Dă-ți un punct din partea mea și ți-l returnez când îmi revin 2
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 Ce pot sa zic Domnule decat ca ai fost tare in acele momente de infern si ai gandit cu capul de sus nu cu ala de jos. Respect si ai o bere joi de la mine Cu tot dragul,stai sa revin...rabdare si tutun 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Pokerașule,departe gandul de mine de a ma considera un baiat bun,am greselile mele si mi le asum (o sa vin acasa si-am sa scap de 'năcaz') Problema e alta,nu are nicio legatura bunatatea cu Onoarea....intre hoti,curvari,bagabonti,etc, o gaura de pizda fierbinte,o clanta de usa rupta sau o 'mufa' plina ochi de carduri Platinum n-o sa valoreze niciodata cat valoreaza o PRIETENIE Am caz recent si real 100% de povestit dar mi-e lene acum In mare: un prieten bun aflat la 'greu',proaspat luat ....multi nu stiu,nu ca ar fi prosti,dar pur si simplu nu s-au lovit in viata de astfel de evenimente omul proaspat luat are dreptul sa dea un telefon....asta sa n-o sperie pe nevasta-sa,ma suna pe mine si-mi da indicatiile de rigoare,recte sa-i iau nevasta cu binisoru',pe ocolite,plm Sun femeia,ma implic maximum in caz (normal) si ramane stabilit sa ne vedem la ea acasa pt a-i povesti in detaliu problema sotului ei Ma conformez si in urmatoarele 30 de min eram deja ci dejtu' pe sonerie....intru',sarutarile de maini obligatorii din punctul meu de vedere,ma invita femeia in living la o cafea.....si de-aici -incolo a intrat Michiduță in ea Avansuri,chestii,socoteli....urat,foarte urat nu detaliez ca ar fi prea multe de povestit....un singur detaliu,totuși....eu stateam pe o canapea gen coltar,cu o masuta de mijloc in față,ea vine cu cafeaua si se aseaza 'directamente' in fața mea,pe jos,pe covoraș,intr-o rochiță mulata si lunga pana mai jos de pizda cu maximum 10 cm......si Șoc.....n-avea nici chiloți pe ea Hai ca deja m-am lungit,dar lehamitea e prea mare.....in secunda doi am dat-o la misto ca am primit un mesaj care nu suporta amanare si m-am dus dreaq de nebun sa ma manance ,am fugit ca dreaq de tamaie Plm,am vazut multe la viata mea, dar cazul asta m-a socat iremediabil.....plm,arde-te,fă, ca esti femeie,te mananca.....dar chiar asa,in secunda doi???? Si mai rau,cu cine??? Cu prietenul lu' barbac'tu ?!? Mentionez ca femeia era tinuta/traita intr-un mare lux p.s deja mi-am auzit vorbe dinspre partea ei precum ca as fi un mare labagiu care doarme pă el cu pizda-n față Sa-mi fie rusine! Tot respectul!!! :clapp 5
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 Cu tot dragul,stai sa revin...rabdare ai tutun am tutun dar e a draq asteptarea asta.
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 8, 2014 "Materialul de futut, tre' să-l fuți sau se răcește! Poa' să fie-a cinșpea mână. Asta chiar nu ne privește!" Vă stricați reputația de curvari! De dragul omeniei... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 "Materialul de futut, tre' să-l fuți sau se răcește! Poa' să fie-a cinșpea mână. Asta chiar nu ne privește!" total de acord
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Întrebarea este...: Îmi va scrie Laura poezie? Merită să mai aștept? Sau să retrag candidatura pentru Grasu, cadou că e ziua lui azi... 1
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Postat Septembrie 8, 2014 Stifler te rog sa mă suni ... vorbeam la tel fix nu cu tine...te pup multumesc Consider ca am sunat destul, daca vrei sa vorbim, in profilul meu gasesti un ID de mess (acelasi ca si nick-ul). Daca vrei vorbim acolo, pe telefon nu mai vorbesc, banuiesc ca intelegi de ce.
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 8, 2014 Sunt: inalta, bruneta, creola, dim: 86-60-92, caut un DOMN pt clipe de neuitat varsta min 30 ani, varsta max 45 ani ( NU CONTRA COST) Pai stii... nu procedezi foarte ok asa.. daca chiar vrei sa intalnesti pe cineva, trebuie sa iti faci cont premium, adica sa platesti acea taxa macar pentru o luna, ca sa ai acces la mesagerie. Cine e interesat, nu iti poate lasa numar de telefon aici si banuiesc ca nici tu nu vrei sa iti expui date personale. Sau lasa macar un id de mess, unde sa poti fi contactata in privat. Recunosc ca nu am avut rabdare sa urmaresc mai mult de jumatate din prima pagina a topicului, s-au gasit ca dfe obicei gramada de oameni degeaba de pe forum sa isi dea cu parerea si consider foarte enervant. 1
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Postat Septembrie 8, 2014 Pacat ca nu ai citit. Te-ai fi convins de (ne)seriozitatea anuntului.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Eroare.
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 8, 2014 Ce răuutăciooassăă e! Cum ne ține pe jar.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 Ce răuutăciooassăă e! Cum ne ține pe jar.Da ma, nu zice nimic
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Postat Septembrie 8, 2014 Poate are gura plina.
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 8, 2014 Consider ca am sunat destul, daca vrei sa vorbim, in profilul meu gasesti un ID de mess (acelasi ca si nick-ul). Daca vrei vorbim acolo, pe telefon nu mai vorbesc, banuiesc ca intelegi de ce.ok inteleg perfect azi am fost acolo unde ai fost tu eri...si am asteptat sa ma suni...problema este ca sună persoane si spun ca eşti tu..o seara buna vorbim...pupic
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 8, 2014 taci fa in pula mea 1
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 taci fa in pula meaSi-n a mea 4
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Incredibil pentru ce a primit colegu' de sus +1 la reputatie..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum