phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Feliciano, n-am gasit pe nimeni si tu mai zici ca se calca pe picioare esti prea pretentioasa fata mosului,mai lasa de la tine
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Palatul copiilor clar nu ne-am intalnit io la generala 169
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 esti prea pretentioasa fata mosului,mai lasa de la tine Pretentioasa o sa fiu atunci cand iesim GLUMESC
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Pretentioasa o sa fiu atunci cand iesim GLUMESC si eu glumeM,ASTA NU SE VA INTAMPLA NICIODATALAS LOCUL GENERATIILOR TINEREXOXO AI CUVANTUL
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 plm,ia uite cum am scris de emotieau oprit astia curentu'
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 plm,ia uite cum am scris de emotieau oprit astia curentu'Nasol...mie imi place sa-mi vorbeasca cineva coerent...si frumos Lasa-l pe Xoxo ca l-am avut de cateva ori...e bun dar vreau altu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 plm,ia uite cum am scris de emotieau oprit astia curentu' cineva sa-i arunce si astuia o galeata de ... curEnt
(Ban) Reputație: -137 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat Septembrie 9, 2014 cineva sa-i arunce si astuia o galeata de ... curEntLa tara se taie curentul incepand cu 22.00.... Acum e la lumanare.
(Ban) Reputație: -137 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat Septembrie 9, 2014 Pentru tine image.jpgMmmm buna rau...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 Poti sa ma ai, dar contra-cost si cu programare facuta cu 2 saptamani mai devreme
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 La tara se taie curentul incepand cu 22.00.... Acum e la lumanare. atunci sa-i dam omului cate o lumanare
(Ban) Reputație: -137 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat Septembrie 9, 2014 atunci sa-i dam omului cate o lumanareCe rea esti poate are omu lampa....poate le aduce gaz joi (1L de familie)
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 Ce rea esti poate are omu lampa....poate le aduce gaz joi (1L de familie) hai ca te obraznicesti!!! eu vroiam sa facem cheta si tu imi tai tot elanu'
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Poti sa ma ai, dar contra-cost si cu programare facuta cu 2 saptamani mai devreme eeee
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 Dar cum, crezi ca eu sunt ieftin? Cel mai cautat barbat, eu este
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 9, 2014 Dar cum, crezi ca eu sunt ieftin? Cel mai cautat barbat, eu este Daca username-ul tau este descriptiv, e clar: sub tine toate femeile vor geme.
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Laurici, m-am inselat: vad ca greuceanu a devenit fitzos!!))) daca nu te descurci, baga-mi un pm
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 Daca username-ul tau este descriptiv, e clar: sub tine toate femeile vor geme. din cauza greutatii
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 Ma ia gata, ce-i aici ? Nu intrai 30 de minute, ma vazurati offline si incepurati cu caterinca? Nu-i frumos asa ... PS: Nu geme niciuna de la greutate, sunt xxl nu 5xl, am 1.85 si am mai facut si sporturi prin tinerete
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 Ma ia gata, ce-i aici ? Nu intrai 30 de minute, ma vazurati offline si incepurati cu caterinca? Nu-i frumos asa ... PS: Nu geme niciuna de la greutate, sunt xxl nu 5xl, am 1.85 si am mai facut si sporturi prin tinerete hmmm... sportiri facute la tinerete se lasa cu greutate ... pe ici pe colo si de cele mai multe ori se face ... aparatoare de ploaie pentru ... degustatoare
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 Da, un pic de aparatoare e acolo, dar tot te-ar ploua bine
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 9, 2014 am 1.85 Ce-ai masurat? Si in ce unitate de masura? Este SI?
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 9, 2014 SI= Sistemul International, sper ca nu s-a inteles altceva. Din cauza lui ma cert cu toti politistii de la rutiera: Ei vor sa ma amendeze pentru viteza, eu le explic ca n-am avut 50 m/s si prin urmare n-au motiv. Daca nu e specificata unitatea de masura, trebuie sa fie cea standard, nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 1.85 m. Cred ca stiam si noi ce inseamna
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 9, 2014 1.85 m. Cred ca stiam si noi ce inseamna Poti banui, nicidecum sti... Si sper ca te referi la inaltime si nu la marimea vreunui membru. Altfel ne faci de rusine pe toti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum