Sari la conținut

Caut "iubit"... Cine se ofera? :D

Postări Recomandate

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Deci nu se ofera nimeni????

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Deci nu se ofera nimeni????

Vezi ca ai gresit contul de pe care postezi, cred... :)

Postat

Vezi ca ai gresit contul de pe care postezi, cred... :)

am uitat parola..glumesc....nu eu am deschis topicul..nu stiu cine este sigur dar am o banuială ...a fost pisicuts...face experimente!
Postat

Cine a fost userul ce ma sunat azi cu nr ascuns si mi-a dat povață??? ca nu este bine să-mi caut iubit pe forum..avea accent de Bucuresti si a mai spus ca sunt micuță...şi ,ca are 45 de ani..

Postat

ce de linii s-au tras in ultima vreme... s-ar construi din ele, vreo 5-10 km de cale ferata!

Joseph lasa liniile ...am crezut ca tu m-ai suntat...asa a dorit pizdicuts sa traga linii...posibil ca a confundat liniuțele ce voia sa le traga pe nas...si le-a tras peste userii cei faceau trafic pe forum..e de ințeles...a fost in sevraj băiatul..te pup Joseph
  • Oras:------
Postat

...si le-a tras peste userii cei faceau trafic pe forum..

Posibil sa realizeze cand va incerca sa monitorizeze traficul. Chiar ma gandeam sa propun sa nu ne facem alt cont o perioada ca sa fie o analiza corecta.

• Telefon: stifler_guy
  • Oras:e musai?
Postat

Cine a fost userul ce ma sunat azi cu nr ascuns si mi-a dat povață??? ca nu este bine să-mi caut iubit pe forum..avea accent de Bucuresti si a mai spus ca sunt micuță...şi ,ca are 45 de ani..

Eu am fost acela, dar accent de Bucuresti (nu prea cred)ca am, insa sfatul ramane valabil domnisoara Stefania. La telefon mi-ai spus ca ai 18 ani, aici declari ca ai 20, probabil adevarul este undeva la mijloc. Timpulva confirma acest aspect care nu este foarte important.

Te-am sunat si azi si daca ai placere ne vom vedea la o cafea. Vreau sa vad cat de reala esti domnisoara. Macar sa pot confirma userilor veridicitatea dumneavoastra ca persoana, inclin sa cred ca sint foarte curiosi.

Ne auzim curand.

Postat

E nelu ma :laugh2

Greule nu e nelu stai calm. Nelu a zis la revedere acestui forum demultisor si il cred cand spune ceva (pentru ca este om de cuvant). Propun sa aveti putina rabdare si va voi povesti daca domnisoara Stefania este reala. Daca poza este reala atunci probabil va fi o intalnire placuta in compania unei domnisoare frumoase, voi ce parere aveti ? Poza este pusa chiar de ea in forumul randunicii, asta daca nu stiati.

post-132370-0-64954700-1410080152_thumb.jpg

Postat

Si inca ceva (pentru ca nu pot edita);

Nu caut iubita si nici sex gratis, este doar o simpla invitatie la o cafea adresata unei domnisoare, deci va rog mult fara supozitii inutile.

Postat

Supozitii sau supozitoare virtuale? Caci vor fi.

Domnule incapatanat, te stiam un domn, sa ma insel oare ? Este posibil sa stiti ceva ce eu nu stiu ? Detaliati va rog, m-ati facut curios.

Postat

Motane,daca mai stai printre ei, o sa ti-o iei si tu sau ai pile la za boss :)

Eu nu mai scriu aici decat strictul necesar si in special pana devin galben

Este asa de importanta culoarea pentru tine Azareth ?

Postat

Domnule incapatanat, te stiam un domn, sa ma insel oare ? Este posibil sa stiti ceva ce eu nu stiu ? Detaliati va rog, m-ati facut curios.

Sa asteptam ziua de maine, sa vedem ironiile. N-au fost banati toti cei cu simtul umorului si oricum se reincarneaza. Cred ca esti al patraluea revenit dupa ultima banare

Postat

Este asa de importanta culoarea pentru tine Azareth ?

Este, trebuie sa vada pozele lui Sexything si accesul acolo depinde de culoare.

Pentru mine a devenit important sa ajung la 40 de postari ca sa pot edita ce am scris.

• Like 1
Postat

Sa asteptam ziua de maine, sa vedem ironiile. N-au fost banati toti cei cu simtul umorului si oricum se reincarneaza. Cred ca esti al patraluea revenit dupa ultima banare

Posibil sa va inselati domnule. Nu sint unul dintre cei banati de curand (daca asta doriti sa auziti), sint un user mai vechi care s-a retras de pe forum din diferite motive (posibil sa le stiti, sau sa le intelegeti).

Postat

Este, trebuie sa vada pozele lui Sexything si accesul acolo depinde de culoare.

Pentru mine a devenit important sa ajung la 40 de postari ca sa pot edita ce am scris.

Stii ce ? ia mai scuteste-ma de apropos-urile astea, eu daca vreau, pun mana pe telefon si trag o fuga pana la ea si o vad live, acele poze au fost o distractie pentru ea, luna aceasta nici nu mai participa la concurs, asa ca ? ce vorbim aici ? Daca nu stii ca-s concitadin cu ea, aflii acum, deci la ce as avea nevoie de poze, cand am realitatea

Postat

Nu dragul meu, dar culoarea galbena imi da acces la anumite features ale site-ului, doar de asta ma intereseaza

Am inteles, atunci iti urez succes.

Postat

@ styfler: Si in unul din conturi  aveai o prietena "joista", daca-mi amintesc bine.

@Azareth: se pare ca te-ai enervat, eu nu am facut aluzii, am afirmat. Stiu ca esti concitadin, te-am urmarit din primele postari, intotdeauna m-au interesat "provincialii".

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...