BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 Ti-o recomand pe Siana, sigur nu are 'iubit'. Mergi cu mine? Singur de nebun,iesclus sa ma duc....n-am mai citit o carte de cand eram mic 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 O sa ajungem neshte labagii Dar ramani cu ONOAREA si cu RESPECTUL 2
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 8, 2014 Mergi cu mine? Doar daca-ti lasi barba. Enel !!!!! +1000 de la mineNu exagera, la trioptzeci ma decuplez automat. Ti-am dat si tie pentru tigaie, sper ca mai e valabila oferta.
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 8, 2014 Dar ramani cu ONOAREA si cu RESPECTUL Corect! Serios acum,cu Rebecca am stat de cateva ori bune la masa,o dulceata de fata,dar dat fiind faptul ca era combinata cu un user care imi este drag si pe care il respect,am trecut-o la diverse si am dat-o afara din juriu Alt caz: Alexandra Sincai (prietena lui 2X2), am stat la masa o singura data,exact in perioada in care se iscase o anumita divergenta pe forum intre GoguTirbuson si Legolas ....ce-am facut eu? Normal....mi-am luat-o iar la laba Si cazurile pot continua............. Oricum,nu ma plang......lăbuță ca a mea,nu face nimenea 3
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 Corect! Serios acum,cu Rebecca am stat de cateva ori bune la masa,o dulceata de fata,dar dat fiind faptul ca era combinata cu un user care imi este drag si pe care il respect,am trecut-o la diverse si am dat-o afara din juriu Alt caz: Alexandra Sincai (prietena lui 2X2), am stat la masa o singura data,exact in perioada in care se iscase o anumita divergenta pe forum intre GoguTirbuson si Legolas ....ce-am facut eu? Normal....mi-am luat-o iar la laba Si cazurile pot continua............. Oricum,nu ma plang......lăbuță ca a mea,nu face nimenea RESPECT :hihat si sper sa ne vedem intr-o joieeeeeee vb cu sangre sa iti zic locatia si restul detaliilor 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 8, 2014 Corect! Serios acum,cu Rebecca am stat de cateva ori bune la masa,o dulceata de fata,dar dat fiind faptul ca era combinata cu un user care imi este drag si pe care il respect,am trecut-o la diverse si am dat-o afara din juriu Alt caz: Alexandra Sincai (prietena lui 2X2), am stat la masa o singura data,exact in perioada in care se iscase o anumita divergenta pe forum intre GoguTirbuson si Legolas ....ce-am facut eu? Normal....mi-am luat-o iar la laba Si cazurile pot continua............. Oricum,nu ma plang......lăbuță ca a mea,nu face nimenea Ce sa-i faci, asta e soarta baietilor buni...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 Dar ramani cu ONOAREA si cu RESPECTUL 2
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Dar ramani cu ONOAREA si cu RESPECTUL Pai nu stii ca o laba la vremea ei face cat 10 femei? 3
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Opaaaaa!!! Uite inca un topic interesant: despre laba:)))) Pokerface, cred ca frate daca-mi erai nu ma impiedicam de tine sa merg la Pustoaica:)))) Pitzi, s-a cuplat llexusu' cu Roberta, mah? ) Ontopic: Laurici, eu l-as alege pe Greul...
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Opaaaaa!!! Uite inca un topic interesant: despre laba:))))Pokerface, cred ca frate daca-mi erai nu ma impiedicam de tine sa merg la Pustoaica:))))Pitzi, s-a cuplat llexusu' cu Roberta, mah? ) Ontopic: Laurici, eu l-as alege pe Greul... Alt rau pe aicea P.S: Laura daca nu alegi tu ,pot sa aleg eu? 12
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 Pokerface, cred ca frate daca-mi erai nu ma impiedicam de tine sa merg la Pustoaica:)))) Asta tine de respect si onoare fata de "iubitul/prietenul" ei acum fiecare e liber sa faca ce vrea nu se impotriveste nimeni 2
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Pitzi, s-a cuplat llexusu' cu Roberta, mah? ) Nea George,Roberta e VIP,nu ma bag
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 Opaaaaa!!! Uite inca un topic interesant: despre laba:))))Pokerface, cred ca frate daca-mi erai nu ma impiedicam de tine sa merg la Pustoaica:))))Pitzi, s-a cuplat llexusu' cu Roberta, mah? ) Ontopic: Laurici, eu l-as alege pe Greul... Am sustinatori !
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 Nea George,Roberta e VIP,nu ma bag Tu esti ma Ilexus ? 2
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Tu esti ma Ilexus ? nu frate,clona 4
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 nu frate,clona 2
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Am sustinatori ! Da mosulica, mi-e draga fata asta: n-as avea curajul sa o las pe mana vreunei hiene:)))) Din pacate, nu-mi pot depune candidatura eu:D
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Alt rau pe aicea P.S: Laura daca nu alegi tu ,pot sa aleg eu? Offff, Pustoaico!!! Vorba cantecului: tu ai sange de vipera.... ))))
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Nea George,Roberta e VIP,nu ma bagOupssss...daca e VIP, nu poate fi decat xoxo:)))))) 1
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 tu ai sange de vipera Ma intreb daca muscha precum gushterii!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Da mosulica, mi-e draga fata asta: n-as avea curajul sa o las pe mana vreunei hiene:)))) Din pacate, nu-mi pot depune candidatura eu:Dca varsta te incadrezi
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Si ca suflet.... Dar imi ocupa familia prea mult timp:)))) 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Si ca suflet.... Dar imi ocupa familia prea mult timp:))))Pai cauta iubit nu sot
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 8, 2014 Întrebarea este...: Îmi va scrie Laura poezie? Merită să mai aștept? Sau să retrag candidatura pentru Grasu, cadou că e ziua lui azi...
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Andreea e barbat sau e femeie? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum